Άγριο έγκλημα στην Κατερίνη: Συνελήφθη ο δράστης, ομολόγησε την πράξη του

Οικονομικές οι διαφορές που του όπλισαν τον χέρι – Τι είπε στις αρχές -Συντετριμμένος ο πατέρας του θύματος

Ο δράστης του εγκλήματος είναι ένας 58χρονος συγχωριανός του, στην Κατερίνη, που είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα.

Ο 58χρονος είχε προσαχθεί από χθες ενώ υπάρχει και οπτικό υλικό με το αυτοκίνητο του.

Το θύμα πήγε στο σπίτι του δράστη, ο οποίος τον χτύπησε και τον έδεσε.

Στη συνέχεια τον μετέφερε στο κοιμητήριο όπου τον πυροβόλησε και στη συνέχεια έβαλε φωτιά ώστε να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Ο δράστης θεωρούσε τον κομμωτή υπεύθυνο για την σύλληψη του το 2016 και τον εκδικήθηκε με τον πιο άγριο τρόπο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας που διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη, το τραύμα αυτό αποδείχθηκε θανατηφόρο ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η πυρπόληση του άψυχου σώματος.

Το θύμα βρέθηκε απανθρακωμένο, με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένο πισθάγκωνα πίσω από το κοιμητήριο της περιοχής «Καλλιθέα».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος είχε επιστρέψει πριν από λίγο καιρό από την Αυστραλία και ήταν τοξικομανής.

Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ που καλούνται να εξιχνιάσουν την υπόθεση έχουν προχωρήσει σε κάποιες προσαγωγές ατόμων που εξετάζονται.

«Δυστυχώς ο αδελφός μου δεν ζει. Βρέθηκε χθες πίσω από τα κοιμητήρια καμένος και νεκρός. Δεν γνωρίζουμε ποιος το έκανε άλλα πιστεύω ότι θα βρεθεί σίγουρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ατιμώρητος όποιος το έκανε. Είχα να τον δω από προχθές. Ήταν μπλεγμένος για χρόνια με ουσίες ο αδελφός μου. Ίσως και ο θάνατός του να έχει να κάνει με αυτό άλλα θα βγει σύντομα η αλήθεια» ΄δήλωσε η αδερφή του ΄θύματος.

Τα αίτια για του εγκλήματος έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης που διενεργούν έρευνες για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τρίτης όταν περαστικός εντόπισε τη σορό του 45χρονου και ειδοποίησε τις Αρχές.