6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Κάνω τα Πάντα για Ένα Ραντεβού» (2005) σε σκηνοθεσία Στέφαν Μαρκ

Αισθηματική κομεντί – Ο Νικ Τζέκινς είναι και πάλι εργένης καθώς ο αρραβώνας του διαλύεται ξαφνικά. Με τη βοήθεια τού συγκάτοικου και καλύτερού του φίλου Τζεντ Ρόλλινς, μπαίνει και πάλι στη μάχη των ραντεβού. Σύντομα γνωρίζει την Μόνα και ο πραγματικός αγώνας ξεκινά. Διχάζεται μεταξύ της ανάγκης του ν αφοσιωθεί στο στήσιμο της επιχείρησής του και στην επένδυση σε μία σχέση. Συμβουλεύεται γονείς, φίλους και γνωστούς που ο καθένας έχει να του πει τη δική του αλήθεια και μπερδεύεται περισσότερο. Παρόλα αυτά δεν σταματάει τα Ραντεβού.

Παίζουν: Austin Peck, Leslie Bega, Stefan Marc, Stephanie Brown, Michael Luckerman, Herb Armstrong

*Open, Τετάρτη 7/7, στις 21:00

«Ο Κύκλος» (2017) σε σκηνοθεσία Τζέιμς Πόνσολντ

Όταν η Μέι προσλαμβάνεται στη μεγαλύτερη και πιο ισχυρή εταιρία Τεχνολογίας και Social Media στον κόσμο, θεωρεί ότι αυτή είναι η επαγγελματική ευκαιρία της ζωής της. Καθώς ανέρχεται στην ιεραρχία, ενθαρρύνεται από τον ιδρυτή της εταιρίας Ίμον να συμμετέχει σε ένα επαναστατικό πείραμα, που ξεπερνάει τα όρια της ιδιωτικότητας, της ηθικής και τελικά κάθε προσωπικής ελευθερίας. Η συμμετοχή της στο πείραμα και κάθε απόφαση, που λαμβάνει, επηρεάζει τελικά το μέλλον και τις ζωές των φίλων της, της οικογένειάς της αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο best seller του Dave Eggers.

Παίζουν: Έμα Γουάτσον, Τομ Χανκς, Τζον Μπογιέγκα, Μπιλ Πάξτον, Κάρεν Γκίλαν.

*Star, Τετάρτη 7/7, στις 22:00

«Η Πέτρα της Υπομονής» (2012) σε σκηνοθεσία Ατίκ Ραχίμι 

Δράμα, Πολεμική – Η ιστορία, διαδραματίζεται σε μια μουσουλμανική χώρα σε πόλεμο.
Σύμφωνα με την περσική μυθολογία, υπάρχει μια μαγική πέτρα που τη βάζεις μπροστά σου και της λες όλα σου τα βάσανα, τους πόνους, όλα σου τα μυστικά. Μέχρι που μια μέρα η πέτρα σκάει, εκρήγνυται. Κι εκείνη ακριβώς τη μέρα λυτρώνεσαι.

Μια νεαρή γυναίκα φροντίζει τον άντρα της που βρίσκεται σε κώμα αφού δέχτηκε μία σφαίρα στο λαιμό σε ανταλλαγή πυρών και εγκαταλείφθηκε από τους Τζιχαντιστές συντρόφους του.

Έρχεται όμως η στιγμή που αποφασίζει να αρχίσει να μιλά στον άντρα της, για τη σχέση τους, τα όνειρά της, τη ζωή της, τα θέλω της, για τον πόλεμο, τη βία, τη θρησκεία, τον φόβο, τον έρωτα. Και κρύβει μέσα της, αλήθειες γυναικών από κάθε γωνιά της γης.

Όταν αποφασίζει να του φανερώσει τα πιο μεγάλα μυστικά της, ο άντρας της, γίνεται γι’ αυτήν η πέτρα της υπομονής.

Παίζουν:  Γκολσιφτέ Φαραχανί, Χαμίντ Ντζαβαντάν, Μασί Μροουάτ.

*ΕΡΤ2, Τετάρτη 7/7, στις 22:00

«Σήμα Κινδύνου» (2002) σε σκηνοθεσία Γκορ Βερμπίνσκι

Μυστηρίου, Τρόμου – Μια δημοσιογράφος ερευνά το μυστήριο μιας βιντεοκασέτας, που όποιος τη βλέπει πεθαίνει σε 7 μέρες. Όντας κι αυτή ένας από τους θεατές, έχει μόλις μία εβδομάδα για να ερευνήσει πώς θα αποτρέψει το αναπόφευκτο από αυτήν αλλά και από το παιδί της που είδε την κασέτα. Ριμέικ μιας μεγάλης επιτυχίας του ιαπωνικού σινεμά. Βασίζεται κυρίως στην ατμόσφαιρα και το μυστήριο και όχι σε εφετζίδικες σκηνές τρόμου.

Παίζουν: Ναόμι Γουότς, Μάρτιν Χέντερσον, Μπράιαν Κοξ.

*Skai, Τετάρτη 7/7, στις 23:00

«Ο Άνθρωπος του Νοέμβρη» (2014) σε σκηνοθεσία Ρότζερ Ντόναλντσον

Αστυνομική – Ο Πίτερ Ντέβερο, πρώην πράκτορας της CIA, καλείται να μπει ξανά στο παιχνίδι της διεθνούς κατασκοπίας, όταν μια προσωπική ιστορία από το παρελθόν αρχίζει τώρα να σκαρφαλώνει στην επικαιρότητα. Με το κωδικό όνομα «The November Man», η αποστολή του είναι να προστατεύσει την πολύτιμη μάρτυρα Άλις Φουρνιέ, η οποία αποτελεί πρόσωπο-κλειδί πίσω από μια συνωμοσία που τα πλοκάμια της φτάνουν πολλά χρόνια πίσω. Σύντομα, όμως, θα διαπιστώσει ότι αυτή η αποστολή είναι στο στόχαστρο ενός άλλου συναδέλφου της CIA. Οι υποψίες για την ύπαρξη «διπλού πράκτορα» μέσα στην υπηρεσία, τώρα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά, την ίδια στιγμή που το άγριο κυνήγι γάτας και ποντικού κορυφώνεται με απρόβλεπτες συνέπειες για την παγκόσμια πολιτική ισορροπία.

Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Λιουκ Μπρέισι, Olga Kurylenko, Ελίζα Τέιλορ, Γουίλ Πάτον.

*Open, Τετάρτη 7/7, στις 23:00

«Μάντεψε τι κάνω… τα βράδια» (1984) σε σκηνοθεσία Γιάννης Χαρτοματζίδης

Ελληνική, Κωμωδία – Ένας ορφανός νέος, μεγαλωμένος από τσιγγάνους, ανοίγει μια σχολή για επίδοξους ζητιάνους. Τα βράδια όμως ζει μέσα στην πολυτέλεια, μέχρις ότου ένα ζευγάρι απατεώνων προσπαθεί να τον ξεγελάσει. Τελικά θα ερωτευθεί τη γυναίκα-απατεώνα και θα ζήσει μαζί της ευτυχισμένος, μακριά από τις παρανομίες.

Παίζουν:  Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Ρένα Παγκράτη, Νίκος Ρίζος, Ευαγγελία Σαμιωτάκη, Γιάννης Ρώτας,  Γιάννης Ευδαίμων,Γιώργος Γεωργίου

*Alpha, Τετάρτη 7/7, στις 23:45