Αν κάποιος πει ότι δε θυμάται το θρυλικό 2CV τότε σίγουρα ποτέ δεν ασχολήθηκε με τα αυτοκίνητα ή απλά δεν του έκανε εντύπωση ένα ιδιαίτερο όχημα που κυκλοφορούσε κατά κόρον στους ελληνικούς δρόμους τουλάχιστον δύο δεκαετίες νωρίτερα.

Τα ιστορικά αυτοκίνητα 2CV της CITROEN “βούλιαξαν” από χθες τους δρόμους της Καστοριάς, τραβώντας τα βλέμματα όλων. Η Ελληνική Λέσχη Φίλων 2CV & Citroen, με δεκαπέντε αυτοκίνητα έκαναν “απόβαση” στην πόλη μας όπου σήμερα είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε από κοντά τα πανέμορφα ιστορικά κλασικά αυτοκίνητα στο πάρκινγκ, έναντι του κτιρίου της Π.Ε. Καστοριάς, όπου ο πρόεδρος Δημήτρης Aμούργης και τα μέλη της λέσχης, με πολύ μεγάλη χαρά, αντάλλαζαν γνώσεις, εμπειρίες με τον κόσμο για τα ιστορικά αυτοκίνητα–αριστουργήματα της γαλλικής εταιρείας και διηγούνταν συναρπαστικές ιστορίες, με επίκεντρο το αυτοκίνητό τους.

Θα συνεχίζουν να γράφουν αρκετά χιλιόμετρα στα καντράν τους στους δρόμους της Καστοριάς και αύριο, πραγματοποιώντας την τριήμερη οργανωμένη εκδρομή στο πλαίσιο των καλοκαιρινών της εξορμήσεων.

Ανοίξτε την παρακάτω Photo Gallery για να δείτε τις φωτογραφίες σε υψηλότερη ανάλυση