Ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα με αρκούδα στην Εγνατία

Λίγες μέρες από το τελευταίο ατύχημα στον κάθετο άξονα τής Εγνατίας, βρεθήκαμε χθες βράδυ σε δεύτερο ατύχημα στον κύριο άξονα Γρεβενών-Κοζάνης μόλις λίγα μέτρα από τα διόδια τής Σιάτιστας.

Tο περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με ανάρτησή του στο facebook:

Ο χρόνος τα λίγα χιλιόμετρα αλλά και τα συνομήλικα ζώα νεαρά, επιβεβαιώνουν τίς οδηγίες μας για την αυξημένη προσοχή πού απαιτείται αυτήν την εποχή ή διέλευση στα ιδιαίτερα σημεία τής Εγνατίας όπου τονίζονται και με ευδιάκριτη σήμανση.

Το άτυχο ζώο στην προσπάθεια του να διασχίσει το οδόστρωμα τραυματίστηκε θανάσιμα από διερχόμενο ΙΧ όχημα. Χωρίς να γνωρίζουμε περαιτέρω για την κατάσταση τού οδηγού και τού οχήματος, αφού ο οδηγός δεν ήταν στο σημείο παρά ενημέρωσε τον σταθμό διοδίων για το ατύχημα συνεχίζοντας το ταξίδι του. Το πιθανότερο το ζώο να πέρασε εντός του άξονα από την περίφραξη που σημαίνει ότι θα πρέπει να επεκταθεί ή νέα υψηλή περίφραξη και σέ άλλα επικίνδυνα περάσματα ζώων.

Το περιστατικό διαχειρίστηκε από την ΟΑΕ τού Αρκτούρου και Καλλιστώς παρουσία τού Δασαρχείου Κοζάνης, τροχαίας Κοζάνης και ομάδας της Εγνατίας

Η αυξημένη κυκλοφορία τής εποχής ζώων και ανθρώπων απαιτούν μεγάλη προσοχή για την αποφυγή ατυχήματος… ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΡΈΝΟ !!!!

ΥΓ. (Να τονίσουμε ότι εντός κάθετου άξονα σε μια απόσταση κόμβο Βογατσικού έως κόμβο Μικροκάστρου συνάντησα δύο αλεπούδες και ένα μινκ)

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος

Δείτε το video: