Τούμπαρε αυτοκίνητο στη νότια παραλία Καστοριάς

Τροχαίο που προκάλεσε σοκ σε όσους έγινε αντιληπτό, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, στη νότια παραλία της Καστοριάς, με αυτοκίνητο που αναποδογύρισε, ενώ η οδηγός είχε Άγιο!

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 2:15 τα ξημερώματα, στην νότια παραλία, στο ύψος της Pizza Roma, όταν άγνωστο γιατί, ΙΧ αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει. Παρά το προχωρημένο της ώρας, το ατύχημα έγινε αντιληπτό από πολύ κόσμο που έσπευσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειας, ενώ κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο, η τροχαία και η Πυροσβεστική.

Όπως αναφέρει ο ditikostipos, παρότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς, επενέβη με δύο οχήματα και 5 άνδρες, δεν χρειάστηκε να προχωρήσει σε απεγκλωβισμό, καθώς η Τροχαία είχε βγάλει από το αναποδογυρισμένο όχημα μια γυναίκα νεαρής ηλικίας, σώα και αβλαβή! Ωστόσο η γυναίκα σε κατάσταση σοκ, για προληπτικούς κυρίως λόγους μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Καστοριάς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οδηγός, που είχε Άγιο, δεν ήταν υπό την επήρεια μέθης. Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Καστοριάς, προκειμένου να εξηγηθεί πως το αυτοκίνητο έφτασε στο σημείο να αναποδογυρίσει μπροστά από τα σκαλιά, δίπλα από την πιτσαρία.

Δείτε το video από το σημείο του ατυχήματος: