6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Έχει ο Καιρός Γυρίσματα» (2005) σκηνοθεσία Γκορ Βερμπίνσκι 

Δραματική κομεντί – Ένας 40χρονος παρουσιαστής του δελτίου καιρού, παρότι επιτυχημένος επαγγελματικά, είναι χωρισμένος από τη γυναίκα του, έχει μικρή επαφή με τα παιδιά του, ενώ αναζητά την αναγνώριση από τον πατέρα του, διάσημο λογοτέχνη που έχει λίγους μήνες ζωής.

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Χόουπ Ντέιβις, Μάικλ Κέιν.

*Open, Τετάρτη 4/8, στις 21:00

«Ο νόμος της νύχτας» (2016) σκηνοθεσία Μπεν Άφλεκ

Αστυνομική, δράμα, δράσης  – Στη δεκαετία του 1920 εξαιτίας της ποτοαπαγόρευσης επικρατεί η παρανομία, τα ναρκωτικά, η διαφθορά, το παράνομο εμπόριο όπλων και ποτών, γκάνγκστερ αλλά και διεφθαρμένοι αστυνομικοί. Ο Τζο Κάφλιν, ο μικρότερος γιος ενός διακεκριμένου αστυνομικού της Βοστόνης, έχει επιλέξει έναν τρόπο ζωής, εντελώς διαφορετικό από την αυστηρή ανατροφή του, που πήρε από την οικογένειά του. Έχοντας ήδη κάνει πολλές μικροκλοπές και απάτες, πλέον εργάζεται για έναν από τους πιο διαβόητους μαφιόζους της πόλης. Ο Τζο απολαμβάνει τη χλιδή και τα προνόμια της παράνομης ζωής του. Όμως το να ζεις στο σκοτάδι έχει μεγάλο τίμημα. Πρόκειται για την τέταρτη σκηνοθετική απόπειρα του Μπεν Άφλεκ.

Παίζουν: Μπεν Άφλεκ, Σκοτ Ίστγουντ, Ζόι Σαλντάνα, Σιένα Μίλερ, Μπρένταν Γκλίζον.

*Star, Τετάρτη 4/8, στις 22:00

«Στο Βαθύ Γαλάζιο» (2017) σκηνοθεσία Βιμ Βέντερς

Δράμα – Η Ντανιέλ Φλάντερς και ο Τζέιμς Μορ είναι δύο άνθρωποι που συναντιούνται τυχαία σε ένα απομονωμένο και ειδυλλιακό ξενοδοχείο στη Νορμανδία. Και οι δύο προετοιμάζονται για μια επικίνδυνη αποστολή που έχουν αναλάβει. Ερωτεύονται σχεδόν παρά τη θέλησή τους, αλλά σύντομα αναγνωρίζουν ο ένας στον άλλο εκείνη τη μία και μοναδική αγάπη στη ζωή τους, εκείνη που θα τους σημαδέψει για πάντα. Όταν έρχεται η ώρα να αφήσουν το ειδύλλιό τους στη μέση για να προχωρήσουν στις αποστολές που έχουν αναλάβει, διαπιστώνουμε ότι ο Τζέιμς είναι πράκτορας που δουλεύει για τις μυστικές υπηρεσίες της Μεγάλης Βρετανίας. Στόχος του είναι να πάει στη Σομαλία υποδυόμενος έναν μηχανικό, προκειμένου να εντοπίσει και να εξαρθρώσει μια ομάδα τζιχαντιστών, πριν μέλη της χτυπήσουν την Ευρώπη με βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας.

Η Ντανιέλ, από την άλλη, είναι μαθηματικός – βιολόγος, που εργάζεται σε μια αποστολή καταδύσεων βαθέων υδάτων, στο πλαίσιο μιας έρευνας που αναζητά την προέλευση της ζωής στον πλανήτη μας. Η αποστολή του Τζέιμς δεν πάει καλά. Πιάνεται όμηρος από τους τζιχαντιστές και δεν έχει τρόπο να επικοινωνήσει με την Ντανιέλ. Αλλά κι εκείνη πρέπει να κατέβει στον πυθμένα του ωκεανού με το κίτρινο υποβρύχιό της, χωρίς καν να ξέρει αν ο Τζέιμς είναι ακόμα ζωντανός.

Παίζουν: Αλίσια Βικάντερ, Τζέιμς ΜακΑβόι, Αλεξάντερ Σιντίκ.

*ΕΡΤ2, Τετάρτη 4/8, στις 21:00

«Jack Reacher» (2012) σκηνοθεσία Κρίστοφερ Μακ Κουάρι

Δράσης – Ένας ερευνητής ανθρωποκτονιών, ο Τζακ Ρίτσερ καλείται να ερευνήσει μια υπόθεση που αφορά έναν εκπαιδευμένο στρατιωτικό – ελεύθερο σκοπευτή που πυροβόλησε τυχαία πέντε αθώα θύματα με έξι βολές. Ενώ ο φερόμενος ως δράστης συλλαμβάνεται και η υπόθεση είναι ένα βήμα πριν το κλείσιμο, ο δράστης ζητά να συναντήσει τον Ρίτσερ. Η συνάντηση αυτή θα πυροδοτήσει εκρηκτικές εξελίξεις και το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Ρόζαμουντ Πάικ, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Βέρνερ Χέρτσογκ.

*Skai, Τετάρτη 4/8, στις 23:00

«Αλλάζουμε;» (2011) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ντόμπκιν

Κωμωδία – Ο Ντέιβ και ο Μιτς είναι φίλοι από παιδιά, παρόλο που οι χαρακτήρες τους και οι επιλογές τους στη ζωή είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Ο πρώτος, είναι επιτυχημένος δικηγόρος και υπεύθυνος οικογενειάρχης, ενώ ο δεύτερος, ηθοποιός σε αισθησιακές ταινίες και ορκισμένος εργένης! Ένα μοιραίο βράδυ, που μεθάνε σε ένα μπαρ, εύχονται να να είχε ο ένας τη ζωή του άλλου. Η ευχή τους πιάνει και το επόμενο πρωί ξυπνούν ο ένας στο σώμα του άλλου! Κωμικοτραγικές καταστάσεις ακολουθούν καθώς ο Ντέιβ και ο Μιτς, προσπαθούν να ζήσουν μια ζωή τελείως διαφορετική από τη συνηθισμένη και να ανταποκριθούν στις καινούριες τους υποχρεώσεις.

Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Τζέισον Μπέιτμαν, Λέσλι Μαν, Ολίβια Γουάιλντ.

*Ant1, Τετάρτη 4/8, στις 21:00

«Παλικάρι στα Θρανία» (1987) σκηνοθεσία Κώστας Καραγιάννης

Ελληνική κωμωδία – Ο Πάνος διορίζεται καθηγητής στο πιο κακομαθημένο Λύκειο της Αθήνας. Οι μαθητές του, όλοι πλουσιόπαιδα, ετοιμάζονται να του κάνουν τη ζωή μαύρη, για να του πάρουν τον αέρα. Αποτέλεσμα είναι να δημιουργηθούν μια σειρά από διάφορα κωμικοτραγικά επεισόδια, καθώς θα ανακαλύψουν πως δεν είναι και τόσο εύκολο να τον χειριστούν.

Παίζουν: Πάνος Μιχαλόπουλος, Βασίλης Τσάγκλος, Τάσος Κωστής, Μαρία Γιαννοπούλου, Τώνης Γιακωβάκης, Αντώνης Πρέκας, Σπύρος Ιωάννου, Θεόδωρος Δημητρίου.

*Alpha, Τετάρτη 4/8, στις 23:45