6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει ‘εξι ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Ειδική ομάδα Sweeney» (2012) σκηνοθεσία Νικ Λοβ

Αστυνομική περιπέτεια – Αστυνομικός σε ειδική ομάδα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, η οποία χρησιμοποιεί βίαιες μεθόδους για την αντιμετώπιση ένοπλων ληστειών, παύεται από τα καθήκοντά του έπειτα από ένα αιματηρό περιστατικό, φυλακίζεται και προσπαθεί να αποκαταστήσει τη φήμη του με τη βοήθεια του βοηθού του.

Παίζουν: Ρέι Γουίνστοουν, Χέιλι Άτγουελ, Μπεν Ντριου.

*Open, Τετάρτη 11/8, στις 21:00

«Επιχείρηση Μαύρη Θάλασσα» (2014) σκηνοθεσία Κέβιν Μακ Ντόναλντ

Δραματική, περιπέτεια,τρόμου – Ο Ρόμπινσον, ένας αδίστακτος, άνεργος κυβερνήτης υποβρύχιων, αναλαμβάνει μία σκοτεινή επιχείρηση: να βρει το θησαυρό, που κρύβει ένα βυθισμένο, γερμανικό πολεμικό υποβρύχιο, που βρίσκεται στον πάτο της Μαύρης Θάλασσας. Για να πετύχει το στόχο του επιλέγει το παράξενο και ανομοιογενές  πλήρωμα του, έτοιμο να κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να φέρει σε πέρας την ριψοκίνδυνη αποστολή του. Καθώς η απληστία και η απελπισία παίρνουν τον έλεγχο στο κλειστοφοβικό πλοίο, η αυξανόμενη αβεβαιότητα της αποστολής αναγκάζει τους άνδρες να στραφούν ο ένας εναντίον του άλλου  και να πολεμήσουν για την επιβίωσή τους.

Παίζουν: Τζουντ Λο, Σκουτ ΜακΝέρι, Τζόντι Γουΐτακερ, Μπεν Μέντελσον, Καρλ Ντέιβις.

*Star, Τετάρτη 11/8, στις 22:00

«Η Ψυχή και το Σώμα» (2017) σε σκηνοθεσία Ίλντικο Ενιέντι

Δραματική, ρομαντική, φαντασίας – Ο Έντρε και η Μαρία, δύο εσωστρεφείς άνθρωποι, δουλεύουν μαζί, όταν ανακαλύπτουν κατά τύχη ότι μοιράζονται το ίδιο όνειρο κάθε βράδυ. Αισθάνονται αμήχανοι, δύσπιστοι και φοβισμένοι. Τα όνειρά τους είναι τόσο έντονα και αληθοφανή, ώστε διστακτικά, θα δεχτούν αυτή την παράξενη σύμπτωση και θα επιδιώξουν να αναπαράγουν στο φως της ημέρας αυτά που έχουν δει το προηγούμενο βράδυ.

Παίζουν: Αλεξάντρα Μπορμπέλι, Γκέζα Μορσάνι, Ζόλταν Σνάιντερ, Έρβιν Νάγκι, Ζούζα Γιάρο, Ρέκα Τένκι.

*ΕΡΤ2, Τετάρτη 11/8, στις 22:00

«Γλυκός πειρασμός» (2002) σε σκηνοθεσία Ρότζερ Καμπλ

Ρομαντική κομεντί- Η Κριστίνα Γουόλτερς είναι μία σέξι κοπέλα που «ξεσαλώνει» κάθε βράδυ στο κλαμπ, και έχει τους δικούς της, πολύ συγκεκριμένους κανόνες για το παιχνίδι του φλερτ. Ένα βράδυ, όμως, γνωρίζει τον κύριο Τέλειο… ο οποίος, την επόμενη ακριβώς μέρα, εξαφανίζεται! Η Κριστίνα και η φίλη της Κάμερον αποφασίζουν να τον ψάξουν μαζί, και στην περιπετειώδη περιπλάνησή τους τελικά μαθαίνουν πολλά για το τι είναι τελικά σωστό και τι λάθος, όταν μιλάμε για τον…. μεγάλο έρωτα!

Παίζουν:  Κάμερον Ντίαζ, Κριστίνα Απλγκέιτ, Σέλμα Μπλερ, Τόμας Τζέιν

*Ant1, Τετάρτη 4/8, στις 22:00

«Το Σώμα» (2001) σκηνοθεσία Τζόνας ΜακΚορντ

Δράσης, μυστηρίου, ρομαντική – Ένας Ιησουίτης ιερέας έρχεται στην Ιερουσαλήμ, απεσταλμένος από το Βατικανό, για να αποφανθεί κατά πόσο ο σκελετός ενός εσταυρωμένου, που βρέθηκε σε τάφο της εποχής του Πόντιου Πιλάτου, ανήκει στον Ιησού.

Παίζουν: Αντόνιο Μπαντέρας, Ολίβια Γουίλιαμς, Ντέρεκ Τζακόμπι, Τζον Γουντ, Τζέισον Φλέμινγκ.

*Skai, Τετάρτη 11/8, στις 23:00

«Πάτερ Γκομένιος» (1982) σκηνοθεσία Ερρίκος Θαλασσινός

Ελληνική κωμωδία – Ένας γυναικοκατακτητής με το παρατσούκλι Γκομένιος (Σωτήρης Μουστάκας) παντρεύεται αλλά επειδή, ακόμα και μετά το μήνα του μέλιτος, η γυναίκα του παραμένει παρθένα, αρχίζει να αμφιβάλλει για τον εαυτό του.

Αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από ένα γιατρό, ο οποίος τον διαβεβαιώνει ότι το πρόβλημά του είναι ψυχολογικής φύσεως. Θα αποσυρθεί σε μια μονή όπου θα ξαναβρεί τον εαυτό του, αγιάζοντας και καθιστώντας γυναίκες έγκυες, για να επιστρέψει τελικά στη δική του.

Παίζουν: Σωτήρης Μουστάκας, Σωτήρης Τζεβελέκος, Αλίκη Καμινέλη, Κατερίνα Γιουλάκη, Θάλεια Παπάζογλου.

*Alpha, Τετάρτη 4/8, στις 23:45