19 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Απόλαυσε σινεμά στην οθόνη της τηλεόρασης σου βράδυ Σαββάτου στο σπίτι. Οι επιλογές σήμερα είναι πολλές, με ταινίες για όλα τα γούστα!

«3 Μέρες Διορία» (2014) σε σκηνοθεσία ΜακΤζι

Περιπέτεια – Ο πράκτορας της CIA Ίθαν Ρένερ έχει μερικούς μόνο μήνες ζωής μπροστά του εξαιτίας μια ανίατης ασθένειας. Ο σκληροτράχηλος μεσήλικας θα ταξιδέψει στην Πόλη του Φωτός για να συναντηθεί με την εν διαστάσει σύζυγό του και την κόρη τους, θέλοντας να ζήσει λίγες στιγμές οικογενειακής θαλπωρής πριν από το τέλος. Η μυστηριώδης πράκτορας Βιβή, όμως, θα εμφανιστεί από το πουθενά, προσφέροντάς του μια εναλλακτική θεραπεία, με μοναδικό αντάλλαγμα τη δολοφονία ενός αρχιτρομοκράτη που βρίσκεται στο Παρίσι.

Παίζουν: Κέβιν Κόστνερ, Άμπερ Χερντ, Χέιλι Στάινφελντ.

*Open, Σάββατο 4/9 στις 21:00

«Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων» (2018) σε σκηνοθεσία Νικ Παρκ 

Animation – Στις απαρχές του κόσμου, όταν προϊστορικά πλάσματα και μαλλιαρά μαμούθ κατοικούσαν στη Γη, ο λάτρης της περιπέτειας Νταγκ μαζί με τον βοηθό του Χόγκνομπ, προσπαθούν να ενώσουν τα μέλη της φιλήσυχης φυλής τους, ώστε να σταθούν ισχυροί απέναντι στην εχθρική απειλή του επιβλητικού Λόρδου Νουθ και να σώσουν την αγαπημένη κοιλάδα τους.

*Star, Σάββατο 4/9 στις 21:00

«Το Ανθρωπάκι» (1969)  σε σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Κωμωδία – Ο Ευτύχιος, έμπορος υφασμάτων, παντρεύεται μια υπάλληλό του, την Κική. Την Κική όμως γλυκοκοιτάζει ο χασάπης της γειτονιάς, ο Παναγιώτης, ο οποίος εξακολουθεί να την αγαπά, παρά το γάμο της. Ο Παναγιώτης αποφασίζει να γυρίσει μια ταινία με πρωταγωνίστρια την Κική.

Ο Ευτύχιος όμως αντιδρά στην ιδέα ότι θα τη φιλά και θα την αγκαλιάζει κάποιος άλλος επειδή το απαιτεί το σενάριο. Παρά τη ζήλια του και μπροστά στην επιμονή της Κικής, ο Ευτύχιος πείθεται και συμφωνεί ακόμα και να κρατηθεί κρυφός ο γάμος τους προκειμένου να μην σταθεί εμπόδιο στην καριέρα της. Τα πράγματα όμως αρχίζουν να περιπλέκονται.

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Σπύρος Καλογήρου, Νίτσα Μαρούδα, Μαίρη Μεταξά, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Μίμη Κωνσταντάρα.

*Alpha, Σάββατο 4/9 στις 21:00

«Red 2» (2013) σε σκηνοθεσία Ντιν Πάρισοτ

Δράσης –  Οι πρώην πράκτορες της CIA Φρανκ Μόουζες (Μπρους Γουίλις) και Μάρβιν Μπογκς (Τζον Μάλκοβιτς) βρίσκονται άθελά τους μπλεγμένοι σε μια βρόμικη δουλειά του παρελθόντος. Ένα χαρτί που διαρρέει στο Ίντερνετ θα συνδέσει λανθασμένα τα ονόματά τους με ένα κρυμμένο ψυχροπολεμικό πυρηνικό όπλο και το αχτύπητο ντουέτο θα ξεκινήσει ένα παγκόσμιο σαφάρι για την ανεύρεση των πραγματικών υπευθύνων, παρασύροντας και τη Σάρα, την άβγαλτη ερωμένη του Φρανκ, στο κατασκοπικό τους ντελίριο.

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Τζον Μάλκοβιτς, Μέρι Λουΐζ Πάρκερ, Άντονι Χόπκινς, Έλεν Μίρεν, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Μπιούν Χουν Λι, Μπράιαν Κοξ, Νιλ Μακντόνα.

*Mega, Σάββατο 4/9 στις 22:00

«Μπάρτον και Τέιλορ» (2013) σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Λάξτον

Δράμα – Ο θυελλώδης έρωτας του Ρίτσαρντ Μπάρτον και της Λίζ Τέιλορ. Το δράμα αφηγείται την ιστορία του πιο λαμπερού ζευγαριού του Χόλιγουντ, του Ρίτσαρντ Μπάρτον και της Ελίζαμπεθ Τέιλορ που συνεργάστηκαν μαζί για τελευταία φορά στο Privet Lives του Νόελ Κάουαρντ. Ένας παράνομος έρωτας, δύο θυελλώδεις γάμοι, χωρισμοί και μπόλικο αλκοόλ, πλαισιώνουν την αληθινή αγάπη δύο λαμπερών σταρ, που αγαπήθηκαν μαζί από το κοινό, όσο λίγοι.

Παίζουν: Ντόμινικ Γουεστ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ.

*ΕΡΤ2, Σάββατο 4/9 στις 22:00

«Ο Τρελοπενηντάρης» (1971) σε σκηνοθεσία Κώστας Καραγιάννης

Κωμωδία – Ο Ανδρέας Τεπενδρής, είναι ένας επιπόλαιος πενηντάρης, που ακόμα δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιηθεί επαγγελματικά. Κατά καιρούς καταπιάνεται με διάφορες δουλειές με αποτέλεσμα να βρίσκεται πάντα σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Σε συνεργασία με τον αδελφικό του φίλο Φρίξο, ανοίγει μια σχολή μανεκέν. Η επίσκεψη ενός παλιού του φίλου, που έχει γυρίσει από την Αμερική πετυχημένος και με πολλά σχέδια για νέες δουλειές, του δίνει μεγάλη χαρά. Έτσι, όταν του προτείνει να τον πάρει ως συνέταιρο στις δουλειές του, με την προϋπόθεση να σοβαρέψει και να αλλάξει τρόπο ζωής, ο Ανδρέας αφήνει τη σχολή μανεκέν και αρχίζει να ζει μια καινούρια ζωή, παριστάνοντας τον μεγαλοεπιχειρηματία. Σιγά-σιγά, χάνει τα μυαλά του, γιατί γνωρίζει μια πάμπλουτη Αμερικάνα και απαρνιέται ακόμα και την αρραβωνιαστικιά του. Εκείνη όμως, με τη βοήθεια της κόρης του, που δεν μπορεί να βλέπει έτσι τον πατέρα της αλλά και των φίλων του, που θέλουν να τον συνετίσουν, του στήνει μια παγίδα και τον κάνει να ξαναβρεί τα λογικά του..

Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Καίτη Πάνου, Ρίκα Διαλυνά, Αλέκος Τζανετάκος, Βίκυ Βανίτα, Ανδρέας Φιλιππίδης.

*ΕΡΤ1, Σάββατο 4/9 στις 22:00

«Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Σύγκρουση» (2017) σκηνοθεσία Ματ Ριβς 

Περιπέτεια – O Σίζαρ και οι πίθηκοι αναγκάζονται να εμπλακούν σε μία φονική μάχη, έχοντας απέναντι τους ένα στρατό ανθρώπων που θέλει να τους εξοντώσει, υπό την ηγεσία ενός αδίστακτου συνταγματάρχη . Μετά τις ανυπολόγιστες απώλειες των πιθήκων, ο αδίστακτος συνταγματάρχης  σκοτώνει τον γιο και τη σύζυγο του Σίζαρ. Ο Σίζαρ παλεύει με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα και ξεκινά μία προσωπική αναζήτηση ώστε να εκδικηθεί και για τις δικές του απώλειες και για το είδος του. Όταν το ταξίδι του θα τους φέρει αντιμέτωπους πρόσωπο με πρόσωπο, ο Σίζαρ και ο συνταγματάρχης θα αναμετρηθούν σε μία επική μάχη, που θα κρίνει τη μοίρα των δύο ειδών, αλλά και του μέλλοντος του πλανήτη…

Παίζουν: Άντι Σέρκις, Γούντι Χάρελσον, Στιβ Ζαν, Τζούντι Γκριρ

*Star Σάββατο 4/9 στις 22:50

«Elysium» (2013) σε σκηνοθεσία Νιλ Μπλόμκαμπ

Επιστημονικής Φαντασίας – Βρισκόμαστε στο 2159 και η ανθρωπότητα χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: στους πολύ πλούσιους που ζουν στον υπερσύγχρονο διαστημικό σταθμό Elysium και στους υπόλοιπους ανθρώπους που ζουν στον κατεστραμμένο, υπερκατοικημένο πλανήτη γη. Η υπουργός Ρόουντς κάνει τα πάντα για να ενισχύσει την σκληρή μεταναστευτική πολιτική και να εξασφαλίσει ότι τίποτα δε θα απειλήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής των πολιτών του Elysium. Παρόλα αυτά οι άνθρωπο στη γη θα προσπαθήσουν να εισβάλουν στον παράδεισο με όποιον τρόπο μπορούν. Ο πρώην κατάδικος Μαξ, αναγκάζεται να συμφωνήσει να οργανώσει μια αρχικά καταδικασμένη αποστολή, που, αν πετύχει, θα σώσει τον εαυτό του, αλλά και θα αποκαταστήσει την δικαιοσύνη…

Παίζουν: Ματ Ντέιμον, Τζόντι Φόστερ, Σάρλτο Κόπλεϊ, Γουίλιαμ Φίτσνερ.

*Μακεδονία, Σάββατο 4/9 στις 23:00

«Όταν η Γη Σταματήσει» (2008) σκηνοθεσία Σκοτ Ντέρικσον 

Δράμα, επιστημονικής φαντασίας, θρίλερ – Eνας επισκέπτης από το Σύμπαν, αναστατώνει με την παρουσία του τη Γη. Δημιουργεί απορίες και συζητήσεις από επιστήμονες και πολιτικούς, που προσπαθούν να ερμηνεύσουν το μυστήριο της επίσκεψής του. Μια μητέρα με τον γιο της καταλαβαίνουν ότι ήρθε για να δώσει το μάθημα στους ανθρώπους πως η Γη δεν μπορεί να ζήσει μαζί τους και πως για να ζήσει πρέπει οι άνθρωποι να εξαφανιστούν.

Παίζουν: Κιάνου Ριβς, Τζένιφερ Κόνελι, Τζον Χαμ, Κάθι Μπέιτς.

*Alpha, Σάββατο 4/9 στις 23:00

«Διχασμένος» (2016) σκηνοθεσία Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Θρίλερ – Ο Κέβιν είναι ένας νεαρός, που πάσχει από διασχιστική διαταραχή προσωπικότητας με αποτέλεσμα να έχει 23 διαφορετικές και τελείως διακριτές μεταξύ τους προσωπικότητες. Όταν μια από τις 23 προσωπικότητές του κυριαρχεί, απάγει και φυλακίζει σε ένα σκοτεινό, υπόγειο δωμάτιο, τρία νεαρά κορίτσια. Αν και ο Κέβιν έχει εξωτερικεύσει τις 23 διαφορετικές προσωπικότητες στην έμπιστη ψυχίατρο του, δρ. Φλέτσερ, υπάρχει ακόμα μία, η 24η, κρυμμένη προσωπικότητα, το «τέρας», που είναι έτοιμη να ξεπροβάλλει και να κυριαρχήσει πάνω σε όλες τις άλλες…

Παίζουν: Τζέιμς Μακ Αβόι, Άνια Τέιλορ Τζόι, Χέιλι Λου Ρίτσαρντσον, Μπραντ Γουΐλιαμ Χένκε.

*Ant1, Σάββατο 4/9 στις 23:00

«Ο Βασιλιάς της Τούρτας» (2018) σκηνοθεσία Φίλιπ Χαμαρ Φρεντρικ Γουικιγκσον

Δράμα, κωμωδία – Σουηδία, 1985: Η τηλεοπτική εκπομπή Rekord-Magazinet ανακοινώνει ότι το Κόπινγκ είναι η πιο βαρετή πόλη της χώρας. Ενώ οι κάτοικοι της πόλης αγνοούν τις ειδήσεις, ένας νεοφερμένος μεσήλικας ονόματι Χάσε Πι αποφασίζει να εκδικηθεί τους σνομπ κατοίκους της Στοκχόλμης φτιάχνοντας την πιο μακριά τούρτα στον κόσμο, καταφέρνοντας να ενώσει την πόλη.

Παίζουν: Μίκαελ Πέρσμπραντ, Έλενα Μπεργκστρομ, Τομας Βον Μπρομσεν, Τζενς Όλιν, Τζόελ Ουάλον, Σεσίλια Φρούντα, Ελίνα ντου Ριτς, Τίμοθι Έρλ.

*ΕΡΤ3, Σάββατο 4/9 στις 23:00

«Ένταση» (1995) σκηνοθεσία Μάικλ Μαν

Αστυνομική – Η ταινία ξεκινάει με αυτό που αναφέρει ο τίτλος, ένταση. Ο Νηλ Μακόλεϊ είναι ένας επαγγελματίας ληστής, αγέλαστος, ιδιαίτερα ευφυής και οργανωτικός και μαζί με την ομάδα του (οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν πρώην τρόφιμοι της διαβόητης φυλακής Φόλσομ στην Καλιφόρνια) και κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, ληστείες. Σε μια άκρως σχεδιασμένη επιχείρηση (μέχρι και οι χρόνοι είναι υπολογισμένοι), ο Νηλ, ο Κρις (Βαλ Κίλμερ), ο Μάικ (Tom Sizemore), o Τρέχο (Danny Trejo) και ο νεοεισαχθείς Γουέινγκρο (Kevin Gage) θα χτυπήσουν μια χρηματαποστολή για να κλέψουν κάτι χρεόγραφα. Ο Γουέινγκρο που φαίνεται και λίγο ψυχοπαθής κάνει του κεφαλιού του και σκοτώνει έναν από τους φύλακες. Αυτό εξοργίζει τον Νηλ γιατί παρεκκλίνει από το σχέδιο και μαζί με την ομάδα του προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Γουέινγκρο ο οποίος θα καταφέρει να ξεφύγει.

Παίζουν: Αλ Πατσίνο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Βαλ Κίλμερ.

*Open, Σάββατο 4/9 στις 23:30

«Η Κόκκινη Μαργαρίτα» (1990) σκηνοθεσία Βασίλης Βαφέας

Κωμωδία – Ο ήρωας της ταινίας εγκαταλείπει τη δουλειά του σε φαρμακευτική εταιρεία, για να ακολουθήσει μια ηθοποιό. Παρά τα γεγονός ότι νιώθει ερωτευμένος μαζί της, όταν προσπαθεί να εργαστεί στον δικό της επαγγελματικό χώρο, ζει κωμικοτραγικές καταστάσεις, που θα τον συνθλίψουν και θα τον κάνουν να ψάξει δρόμους διαφυγής.

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Πέμη Ζούνη, Χρύσα Ρώπα, Ράνια Οικονομίδου, Αντώνης Κατσαρής, Ναταλία Καποδίστρια.

*ΕΡΤ2, Σάββατο 4/9 στις 23:30

«Need for Speed» (2014) σε σκηνοθεσία Σκοτ Γουό

Περιπέτεια –  Ο Τόμπι Μάρσαλ, εργάζεται με τους φίλους του στην οικογενειακή του επιχείρηση ενώ παράλληλα δοκιμάζει το σπάνιο ταλέντο του σε ερασιτεχνικές και αυτοσχέδιες κόντρες αυτοκινήτων. Η ζωή κυλάει όμορφα, μέχρι τη στιγμή που έρχονται τα πάνω κάτω και καταλήγει στη φυλακή για ένα έγκλημα, το οποίο ουδέποτε διέπραξε. Για τα επόμενα δύο χρόνια της ζωής του θα παραμείνει άδικα φυλακισμένος, έχοντας στο μυαλό μόνο μια σκέψη: την εκδίκηση! Η ταινία είναι βασισμένη στην πιο επιτυχημένη σειρά αγωνιστικών βιντεοπαιχνιδιών, όλων των εποχών, με πωλήσεις πλέον των 140 εκατομμυρίων αντιτύπων.

Παίζουν: Άαρον Πολ, Ντομινίκ Κούπερ, Σκοτ Μεσκούντι, Ίμοτζεν Πουτς, Μάικλ Κίτον.

*Mega, Σάββατο 4/9 στις 00:20

«Gamer» (2009) σκηνοθεσία Μαρκ Νέβελνταϊν, Μπράιαν Τέιλορ

Επιστημονικής Φαντασίας – Ο δισεκατομμυριούχος Κεν Κασλ, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, δημιουργεί το απόλυτο βιντεοπαιχνίδι. Το παιχνίδι ονομάζεται “Σλέιερς” και είναι τόσο δημοφιλές όσο και αμφιλεγόμενο. Οι παίκτες ελέγχουν αληθινούς ανθρώπους και πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι πυροβολισμοί. Πρόκειται για ένα ομαδικό παιχνίδι, όπου οι παίκτες δημιουργούν από το σπίτι τους ένα αληθινό πεδίο μάχης. Ο Σάιμον είναι ο καλύτερος παίκτης καθώς καταφέρνει να διατηρεί ζωντανό τον χαρακτήρα του παιχνιδιού που ελέγχει, επί εβδομάδες. Το παράδοξο όμως, είναι ότι σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια,  ο Κέιμπλ, το άβαταρ του Σάιμον, είναι άνθρωπος με σάρκα και οστά. Ο Σάιμον έχει καθηλώσει το παγκόσμιο κοινό και ο Κέιμπλ συνεχίζει να αγωνίζεται και να πολεμά σε κάθε εκρηκτική μάχη. Ο Κέιμπλ, που αποχωρίστηκε αναγκαστικά την οικογένειά του γιατί τον έριξαν στη φυλακή και τον ανάγκασαν να πολεμήσει, καταλαβαίνει ότι η μόνη του ελπίδα για να ξαναδεί την οικογένειά του, είναι να δραπετεύσει από το παιχνίδι, να ανακτήσει την πραγματική του ταυτότητα και να εκθέσει την απάνθρωπη τεχνολογία του Καστλ ζωντανά στην τηλεόραση.

Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μάικλ Κ. Χολ, Άμπερ Βαλέτα, Λούντακρις.

*Skai, Σάββατο 4/9 στις 00:45

«Το Βάρος της Θάλασσας» (2019) σκηνοθεσία Κωνσταντίνος Αλεβίζου

Δράμα – Μια έφηβη κάνει καθημερινά την ίδια διαδρομή με ένα παλιό λεωφορείο. Πηγαίνει από το σπίτι της προς τη θάλασσα, μεταφέροντας ένα δοχείο με το οποίο συλλέγει θαλασσινό νερό, και επιστρέφει, κλείνοντας την πόρτα πίσω της. Θα παρακολουθήσουμε αυτή τη διαδρομή, αλλά στο δωμάτιο θα μπούμε μόνο την τελευταία στιγμή.

Παίζουν: Σπύρος Φωτεινόπουλος, Βασίλης Κουτσογιάννης, Σίσσυ Τουμάση.

*ΕΡΤ2, Σάββατο 4/9 στις 01:10

«Chef» (2014) σε σκηνοθεσία Τζον Φαβρό 

Κομεντί – Ο Καρλ Κάσπερ είναι ο επικεφαλής σεφ ενός γκουρμέ εστιατορίου της Καλιφόρνια, που παρά τη δυνατή σχέση του με το προσωπικό, δεν τα πάει το ίδιο καλά και με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου. Ο Καρλ είναι πιο περιπετειώδης και πρωτότυπος στις δημιουργίες του, αντίθετα από το αφεντικό, που θέλει πιο «κλασικά» πιάτα. Όταν μια κακή κριτική από τον διακεκριμένο κριτικό εστιατορίων Ράμσεϊ Μισέλ προκαλέσει την έκρηξη του Καρλ και γίνει viral στο twitter, ο Καρλ απολύεται και επιστρέφει στο Μαϊάμι, κοντά στην πρώην γυναίκα του Ινέζ και το παιδί του, με τους οποίους τελευταία είχε αποξενωθεί. Η καριέρα του έχει καταστραφεί, όμως η Ινέζ έχει μια πρωτότυπη ιδέα: να στήσει μια κινούμενη καντίνα και να διασχίσει τη χώρα προσφέροντας γκουρμέ φαγητό με τους δικούς του όρους. Σύντομα λοιπόν όλοι θα μάθουν ότι η… εκδίκηση δεν είναι μόνο ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, αλλά μπορεί να προσφέρεται και σε καντίνα!

Παίζουν: Τζον Φαβρό, Σοφία Βεργκάρα, Σκάρλετ Γιόχανσον, Όλιβερ Πλατ, Ντάστιν Χόφμαν, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τζον Λεγκουϊτζάμο, Ιμτζάϊ Άντονι.

*Alpha, Σάββατο 4/9 στις 01:30

«Τίγρης και Δράκος» (2000) σκηνοθεσία Ανγκ Λι

Περιπέτεια φαντασίας – Στην Κίνα του 19ου αιώνα, ο πολεμιστής Λι Μου Μπάι, κρυφά ερωτευμένος με την αρραβωνιαστικιά ενός νεκρού φίλου του, αναζητά το δράστη της κλοπής ενός μυθικού σπαθιού. Οι υποψίες του στρέφονται στην κόρη του κυβερνήτη, η οποία, θέλοντας να ξεφύγει από τη μοίρα της, έχει εκπαιδευτεί κρυφά στα μυστικά των πολεμικών τεχνών των Σαολίν.

Παίζουν: Τσάου Γιουν Φατ, Μισέλ Γεό, Ζανγκ Ζιγί, Τσανγκ Τσεν, Τσενγκ Πέι Πέι.

*Ant1, Σάββατο 4/9 στις 01:30

«Οι Μισητοί Οκτώ» (2015) σκηνοθεσία Κουεντίν Ταραντίνο

Γουέστερν – Έξι ή οχτώ ή δώδεκα χρόνια μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο, μία άμαξα διασχίζει σαν αστραπή το χειμωνιάτικο τοπίο του Ουαϊόμινγκ.Οι επιβάτες, ο κυνηγός επικηρυγμένων Τζον Ρουθ και η «Κρατούμενη» Ντέιζι Ντόμεργκιου, πηγαίνουν στην πόλη Red Rock, όπου ο Ρουθ, γνωστός στα μέρη αυτά ως ο «Κρεμάλας», σκοπεύει να φέρει την Ντόμεργκιου ενώπιον της δικαιοσύνης.

Στο δρόμο, συναντούν δύο ξένους: τον ταγματάρχη Μαρκίς Ουόρεν, έναν μαύρο πρώην στρατιώτη του στρατού των Βορείων που πλέον έχει γίνει διαβόητος «Κυνηγός Κεφαλών» και τον Κρις Μάνιξ, έναν Νότιο αντάρτη, που υποστηρίζει ότι είναι ο νέος «Σερίφης» της πόλης.

Παίζουν: Σάμιουελ Τζάκσον, Κερτ Ράσελ, Τζένιφερ Τζέισον Λι, Ουόλτον Γκόγκινς, Ντέμιαν Μπισίρ, Τιμ Ροθ.

*Star, Σάββατο 4/9 στις 01:45