Ένα πρωτότυπο ερώτημα έθεσε η δημοσκόπηση της Alco, σχετικά με το τι ψηφίζουν οι ανεμβολίαστοι.
Μια… πρωτότυπη δημοσκόπηση πραγματοποίησε η Alco για λογαριασμό του Open, καθώς ανάμεσα στα ευρήματά της, ήταν και η απομόνωση της ψήφου όσων δεν έχουν εμβολιαστεί.
Έτσι σ’ αυτό το κομμάτι της δημοσκόπησης ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να προηγείται με ποσοστό 23%, ακολουθεί η Ελληνική Λύση με 12% και η Νέα Δημοκρατία με 7%. Η Χρυσή Αυγή παρά το γεγονός πως καταγράφει μηδαμινά ποσοστά, καταγράφει πολλαπλάσια επιρροή στους αντιεμβολιαστές απ’ ότι στον γενικό πληθυσμό με 6%.
Ακολουθούν το ΚΚΕ με 4%, οι Έλληνες του πρώην Χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη με 3%, το ΚΙΝΑΛ με 2% και το ΜεΡΑ25 με 1%.









![Σκουπίδια και άγρια ζωή δεν συμβιβάζεται – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_150326_2-100x70.jpg)








![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

