6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Βράδυ Πέμπτης και η ώρα της ταινίας έφτασε.

«Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε» (2018) σε σκηνοθεσία Χουάν Αντόνιο Μπαγιονά 

Περιπέτεια φαντασίας – Τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε, που το θεματικό πάρκο του Jurassic World καταστράφηκε ολοσχερώς από τους δεινοσαύρους, που το έσκασαν από τα κλουβιά τους. Η νήσος Νούμπλαρ έχει εγκαταλειφθεί από τους ανθρώπους, ενώ οι εναπομείναντες δεινόσαυροι τρέφονται με ό,τι υπάρχει στη ζούγκλα. Όταν το ανενεργό ηφαίστειο του νησιού αρχίζει να ξυπνά, ο Όουεν και η Κλερ, ηγούνται μιας αποστολής διάσωσης, στην προσπάθειά τους να σώσουν τους εναπομείναντες δεινοσαύρους από την επερχόμενη καταστροφή ώστε να μην εξαλειφθεί το είδος τους. Φτάνοντας στο νησί και ενώ η λάβα αρχίζει να ξεχύνεται, αποκαλύπτεται μια φοβερή συνωμοσία, που θα μπορούσε να διαταράξει τη φυσική τάξη ολόκληρου του πλανήτη Γη…

Παίζουν: Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Τεντ Λεβάιν, Τόμπι Τζόουνς.

*Star, Πέμπτη 14/10, στις 21:00

«Brooklyn» (2015) σε σκηνοθεσία Τζον Κρόουλι

Δραματική, ρομαντική – Ιρλανδία, δεκαετία του ’50. Το μόνο που έχει να περιμένει από τη ζωή της η Έιλι (Σέρσι Ρόναν) είναι τον ατέρμονο κακό καιρό, το κουτσομπολιό στο μαγαζί της γωνίας και έναν καλό γαμπρό.

Έτσι, με την πρώτη ευκαιρία αναχωρεί για να ζήσει το μεγάλο όνειρο στο Μπρούκλιν.

Εκεί θα γνωρίσει έναν νέο λαμπερό κόσμο και θα παντρευτεί τον Ιταλό Τόνι Φιορέλλο (Έμορι Κοέν). Ο θάνατος της αδερφής της θα την φέρει πίσω στην Ιρλανδία, όπου θα γνωρίσει τον Τζιμ Φάρελ (Ντονχολ Γκλίσον), ο οποίος θα την ερωτευτεί.

Η Έιλις θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο χώρες και δύο άνδρες, ανάμεσα στο καθήκον και την πραγματική αγάπη.

Παίζουν: Σέρσι Ρόναν, Εμορι Κόεν, Ντόμναλ Γκλίσον, Φιόνα Γκλάσκοτ.

*Open, Πέμπτη 14/10, στις 21:00

«Ο Πρόεδρος» (2017) σε σκηνοθεσία Σαντιάγο Μίτρε

Δραματική, μυστηρίου – Ο πρόεδρος της Αργεντινής βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα στην πολιτική και την προσωπική του ζωή κατά τη διάρκεια μιας συνόδου κορυφής σε ένα απομακρυσμένο ξενοδοχείο στην καρδιά των Άνδεων όπου και θα οριστικοποιηθούν περιφερειακές στρατηγικές, γεωπολιτικές συμμαχίες και το φλέγον ζήτημα της διαχείρισης του πετρελαίου της Λατινικής Αμερικής.

Ο πρόεδρος έχει να πάρει μια τρομακτική απόφαση: θα προστατέψει την εξουσία του ή θα σταθεί στην οικογένειά του και θα υπερασπιστεί τις αξίες του;

Παίζουν: Ρικάρντο Νταρίν, Κρίστιαν Σλέιτερ, Ερικα Ρίβας, Ντολόρες Φόνζι.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 14/10, στις 22:00

«Από Έρωτα» (2014) σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη

Δραματική κομεντί – Ο Αντώνης ετοιμάζεται να παντρευτεί τη Νατάσα, μια Μολδαβή νοσηλεύτρια, όταν δέχεται την ξαφνική επίσκεψη της Άννας, μιας γυναίκας που υπήρξε ο μεγάλος του έρωτας, και τον βάζει τώρα να αναθεωρήσει ολόκληρη τη ζωή του.

Παίζουν: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Παναγιώτα Βλαντή, Γιάννο Περλέγκα.

*Mega, Πέμπτη 14/10, στις 22:30

Κωδικό όνομα U.N.C.L.E.» (2015) σε σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι

Περιπέτεια – Με φόντο τις αρχές της δεκαετίας του ’60, στην κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου, η ταινία «Κωδικό Όνομα: U.N.C.L.E.» παρακολουθεί τη ζωή του Σόλο, πράκτορα της CIA και του Κουριάκιν, πράκτορα της KGB. Στο πλαίσιο μιας αποστολής, οι δύο άνδρες αφήνουν στην άκρη την επί μακρόν αντιπαλότητά τους, προκειμένου να σταματήσουν μια μυστηριώδη διεθνή εγκληματική οργάνωση, που έχει στόχο να αποσταθεροποιήσει την εύθραυστη ισορροπία μέσω των πυρηνικών όπλων και της τεχνολογίας. Το μόνο στοιχείο που έχουν στη διάθεσή τους είναι η κόρη ενός εξαφανισμένου Γερμανού επιστήμονα, μέσω της οποίας θα μπορέσουν να διεισδύσουν στους κόλπους της οργάνωσης. Οι δύο άνδρες θα πρέπει να δώσουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να αποτρέψουν μια παγκόσμια καταστροφή.

Παίζουν: Χιού Γκραντ, Τζάρεντ Χάρις, Αλίσια Βικάντερ, Χένρι Καβίλ, Άρμι Χάμερ, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Λούκα Καλβάνι.

*Star, Πέμπτη 14/10, στις 23:40

«Πάρτι Γυναικών» (2017) σε σκηνοθεσία Λουτσία Ανιέλο

Κωμωδία – Στο Πάρτι Γυναικών η εκθαμβωτική Τζες, Scarlett Johansson (Lost in Translation, The Avengers,) εντυπωσιάζει στον πιο ξεκαρδιστικό ρόλο της καριέρας της. Πέντε κολλητές φίλες που στο κολλέγιο δεν άφηναν πάρτι για πάρτι και έπαιρναν μέρος στους πιο περίεργους και τρελούς διαγωνισμούς, αποφασίζουν δέκα χρόνια μετά να βρεθούν ένα Σαββατοκύριακο στο Μαϊάμι για το bachelorette πάρτι της Τζες.

Τα πράγματα για την Τζες και τις 4 φίλες της, Πίπα (Kate Mc Kinnon), Φράνκι (Ilana Glazer), Άλις (Jillian Bell) και Μπλαίρ (Zoe Kravitz), ξεκινάνε δυναμικά, αφού οι κοπέλες προσπαθούν να αναπληρώσουν τον χρόνο και να θυμηθούν κάτι από τις ακρότητες του ένδοξου παρελθόντος τους. Τα πράγματα όμως δεν θα πάνε ακριβώς όπως τα είχαν σχεδιάσει. Η κατάσταση  θα βγει εκτός ελέγχου, όταν ένας άντρας στρίπερ πέφτει, κατά λάθος, νεκρός στο σαλόνι τους. Οι κοπέλες προσπαθούν να το καλύψουν αλλά οι αναποδιές και τα μπλεξίματα πολλά… Θα τα καταφέρουν;

Παίζουν: Σκάρλετ Γιόχανσον, Κέιτ ΜακΚίνον, Ζόι Κράβιτζ, Ντέμι Μουρ, Τζίλιαν Μπελ.

*Mega, Πέμπτη 14/10, στις 00:50