8 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Θες να δεις κάτι για να χαλαρώσεις; Βάλε μία από τις οκτώ ταινίες που έχουμε να σου προτείνουμε.

«The Transporter Refueled» (2015) σε σκηνοθεσία Καμίλ Ντελαμάρ

Περιπέτεια – Όχι ονόματα, όχι ερωτήσεις και όχι διαπραγματεύσεις στην τιμή: ο Transporter είναι ο καλύτερος οδηγός για κάθε βρωμοδουλειά. Ο δρόμος του θα διασταυρωθεί με αυτόν της Αννας, αρχηγού μιας ομάδας θηλυκών δολοφόνων, η οποία αποφασίζει ότι ο Φρανκ είναι ο κατάλληλος για να καθαρίσει μία ομάδα Ρώσων έμπορων λευκής σαρκός. Για να είναι σίγουρη πως θα συνεργαστεί, κρατάει όμηρο τον πατέρα του. Τώρα, η εκδίκηση είναι μονόδρομος.

Παίζουν: Ρέι Στίβενσον, Έντ Σκράιν, Γκαμπριέλα Ράιτ, Ραντιβόζ Μπούκβιτς.

*Star, Παρασκευή 21/10, στις 21:00

«Η Εποχή των Δεινοσαύρων» (2012) σε σκηνοθεσία Τζον Κάφκα Γιουν Σουκ-Τσόι

Animation – Τρία πανέξυπνα και γεμάτα περιέργεια παιδιά θα ενεργοποιήσουν κατά λάθος μια χρονομηχανή. Πριν το καταλάβουν θα βρεθούν 65 εκατομμύρια χρόνια πίσω μέσα σε μια φωλιά γεμάτη με αυγά δεινόσαυρου…

Το πρώτο που βλέπουν είναι ένας τεράστιος τυραννόσαυρος, που όμως τους κοιτάει χαμογελαστός. Δεν είναι φαγητό, είναι οικογένεια! Ο φιλικός Τυρανόσαυρος, διευθύνει ένα ορφανοτροφείο δεινοσαύρων. Τα παιδιά θα γίνουν γρήγορα φίλοι με τους μικρούς δεινόσαυρους του ιδρύματος, μπλέκοντας όμως σε απρόοπτες και επικίνδυνες περιπέτειες.

Με τις φωνές των: Μέλανι Γκρίφιθ, Τζέιν Λιντς, Ουίλιαμ Μπαλντουιν, Στήβεν Μπαλντουιν, Ρομπ Σνάιντερ.

*Open, Παρασκευή 21/10, στις 21:00

«Το Δόλωμα» (1964) σε σκηνοθεσία Αλέκος Σακελλάριος 

Ελληνική ταινία, αισθηματική κομεντί – Ο Μπάμπης, μικροαπατεώνας και χαρτοκλέφτης, με αριστοκρατικό παρουσιαστικό, αποφασίζουν με το φίλο του, τον Μάνθο, να πάνε στη Ρόδο, νησί που μαζεύει υψηλής στάθμης τουρισμό, για να κλέψουν στα χαρτιά πλούσιους που θα πέσουν στα δίχτυα τους. Μα για να πετύχει το κόλπο χρειάζεται και κάποιο δόλωμα. Το δόλωμα είναι η πολύ όμορφη Καίτη, χορεύτρια και τραγουδίστρια σε καμπαρέ της Τρούμπας, που την εμφανίζουν σαν αδελφή του Μπάμπη, χήρα και με πολλά λεφτά. Προτού όμως γίνουν τα παραπάνω, την εκπαιδεύουν κατάλληλα για να μάθει να συμπεριφέρεται σαν κυρία του καλού κόσμου. Έτσι λοιπόν η Καίτη μορφώνεται και ψαρεύει τους αφελείς πλούσιους.

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Ντίνος Ηλιόπουλος, Βαγγέλης Βουλγαρίδης, Ανδρέας Μπάρκουλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Περικλής Χριστοφορίδης, Κώστας Νάος, Νίκος Φέρμας, Αθηνόδωρος Προύσαλης.

*Ant1, Παρασκευή 21/10, στις 21:00

«Όλα Για Σένα» (2017) σε σκηνοθεσία Στέλλα Μέγκι

Ρομαντικό δράμα – Η 18χρονη Μάντι πάσχει από σπάνια ασθένεια που την εμποδίζει να βγαίνει από το σπίτι της και να έρθει σε επαφή με οτιδήποτε δεν είναι αποστειρωμένο. Το ανοσοποιητικό της σύστημα είναι υπερβολικά αδύναμο και οι πιο απλές αρρώστιες μπορεί να αποβούν μοιραίες για εκείνη.
Έτσι έχει περάσει τα τελευταία 15 χρόνια της μέσα στο σπίτι με τη φροντίδα της μητέρας και της νοσοκόμας της.

Αν και με την βοήθεια του διαδικτύου και των βιβλίων καταφέρνει να ζει σχετικά φυσιολογικά, η ζωή της αναταράζεται όταν γνωρίζει τον Όλι που μόλις μετακόμισε με την οικογένειά του στο απέναντι σπίτι.

Παίζουν: Αμάντλα Στένμπεργκ, Νικ Ρόμπινσον, Ανίκα Νόνι Ρόουζ.

*ΕΡΤ2, Παρασκευή 21/10, στις 22:00

«Captain Phillips» (2013) σε σκηνοθεσία Πολ Γκρίνγκρας

Δραματική – Ο Ρίτσαρντ Φίλιπς αναλαμβάνει τη διοίκηση του Maersk Alabama, ένα άοπλο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων από το λιμάνι του Σαλάλαχ στο Ομάν, με διαταγή να πλεύσει μέσω του Κόλπου του Άντεν στη Μομπάσα, γύρω από το Κέρας της Αφρικής.

Έχοντας γνώση για πειρατική δραστηριότητα στα παράλια της Σομαλίας, ο καπετάνιος δίνει διαταγή για αυστηρά μέτρα ασφαλείας και πραγματοποιεί ασκήσεις κινδύνου.

Παίζουν: Τομ Χανκς, Μπαρκάντ Αμπντί, Κάθριν Κίνερ, Φεϊζάλ Αχμέντ, Μάικλ Σέρνους, Ντέιβιντ Γουαρσόφσκι, Κόρεϊ Τζόνσον.

*Ant1, Παρασκευή 21/10, στις 23:00

«John Wick: Κεφάλαιο 2» (2017) σε σκηνοθεσία Τσαντ Σταέλσκι

Δράσης – Ο θρυλικός John Wick έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αναγκάζεται όμως να επιστρέψει. Ένας παλιός του εχθρός δίνει ένα τεράστιο ποσό προκειμένου να θανατωθεί. Το «συμβόλαιο θανάτου» είναι διεθνές και πληρωμένοι εκτελεστές από όλο τον κόσμο τον αναζητούν. Ο John όμως δεν είναι εύκολος στόχος.

Παίζουν: Κιάνου Ριβς, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Ίαν ΜακΣέιν, Ρούμπι Ρόουζ.

*Star, Παρασκευή 21/10, στις 23:10

«Δολοφόνος Υπεράνω Υποψίας» (2016) σε σκηνοθεσία Τέρι Ίνγκραμ

Δραματική Μυστηρίου – Η Χέιλι Ντιν είναι μια πρώην εισαγγελέας, λαμπρή, πειθαρχημένη και άκρως παρατηρητική, η οποία βρήκε έναν νέο τρόπο να βοηθάει τους άλλους.

Έγινε ψυχολόγος – θεραπεύτρια. Διεισδύοντας πάντα στο πρόβλημα που έχουν οι πελάτες της, η Χέιλι καταλήγει να είναι η βασική ύποπτος όταν οι γονείς ενός από τους πελάτες της πεθαίνουν με φρικτό τρόπο.

Ξυπνώντας την ιδιότητα του εισαγγελέα από μέσα της, η Χέιλι ερευνά την υπόθεση ψάχνοντας δικαιοσύνη. Αναζητά την αλήθεια με τη βοήθεια των δυο «μυστικών» της όπλων: την καλή εμφάνιση και μια γενναία δόση γοητείας. Θα την οδηγήσουν όμως στη δικαίωση;

Παίζουν: Κέλι Μάρτιν, Νάνσυ Γκρέις, Σίντι Μπάσμπι.

*Mega, Παρασκευή 21/10, στις 02:10

«Ο Κυνηγός της Νύχτας» (2018) σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ρέιμοντ 

Δράσης – Ένας ταλαιπωρημένος αστυνομικός, το αστυνομικό σώμα στο οποίο ανήκει και ένας αυτόκλητος τιμωρός εμπλέκονται σε μία επικίνδυνη συνομωσία που σχετίζεται με απαγωγές και δολοφονίες γυναικών.

Παίζουν: Χένρι Καβίλ, Αλεξάντρα Νταντάριο, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Στάνλεϊ Τούτσι, Σάρα Τόμπσον, Ιλιάνα Τζόουνς, Μπρένταν Φλέτσερ, Έμα Τρέμπλε.

*Alpha, Παρασκευή 21/10, στις 02:15