Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία λόγω μεταφοράς ανεμογεννητριών

Από σήμερα και μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή οι ρυθμίσεις της Τροχαίας λόγω διέλευσης υπερμεγεθών φορτηγών που θα μεταφέρουν τμήματα ανεμογεννήτριας

Κλειστό για συγκεκριμένες μέρες και ώρες θα παραμείνει ρεύμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, λόγω διέλευσης υπερμεγεθών φορτηγών που θα μεταφέρουν τμήματα ανεμογεννήτριας. Ειδικότερα, θα κλείσει το τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο της Βέροιας, στο ρεύμα προς Κοζάνη, έως τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου. Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται σύμφωνα με ρυθμίσεις της Τροχαίας.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, λόγω διέλευσης συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας).

Συγκεκριμένα θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας (253 χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (227 χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη, κατά τις ώρες διέλευσης του συρμού (υπολογίζεται από ώρα 8.15 περίπου έως 09.45 – 10.15 περίπου), τις εξής ημερομηνίες:

  • Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021
  • Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021
  • Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 και
  • Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της νέας περιφερειακής οδού Βέροιας – Νάουσας, στη συνέχεια τα οχήματα θα εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Βέροιας – Έδεσσας – Δρεπάνου και τέλος θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Κοίλων Κοζάνης.