Επίσκεψη του συνδέσμου ξενοδόχων Καστοριάς στην Αντιπεριφερειάρχη

Εθιμοτυπική Επίσκεψη από τον σύνδεσμο ξενοδόχων ΠΕ Καστοριάς στην Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινας Κοζατσάνη πραγματοποίησε την Πέμπτη 02 Δεκεμβρίου 2021, ο πρόεδρος των ξενοδόχων Σιδέρης Σμαρόπουλος και ο ταμίας Ηλίας Αναστασίου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων της κα. Κοζατσάνη ως νέα Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς. Τα μέλη του συνδέσμου ευχήθηκαν υγεία και καλή δύναμη στο σημαντικό έργο που έχει αναλάβει.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν καίρια θέματα που απασχολούν τον σύνδεσμο και επισημάνθηκαν οι ανησυχίες τους σχετικά με την ανάδειξη της ακριτικής μας περιοχής.

Ταυτόχρονα, η Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο για τις ενέργειες και τις δράσεις που δρομολογούν, ώστε να ενισχυθεί και να προωθηθεί ο κλάδος, ενώ εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η διαβεβαίωση για αγαστή συνεργασία και προσπάθεια να αντιμετωπιστούν από κοινού τα θέματα γύρω από τον τουρισμό.

Η κα Κοζατσάνη διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται αρωγός στην προσπάθειά τους, αλλά και στην επίλυση θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της, με γνώμονα το όφελος του κλάδου και της τοπικής κοινωνίας.