8 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Πέμπτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει οκτώ ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος» (2017) σκηνοθεσία Μάθιου Βον

Δράσης – Όταν τα κεντρικά γραφεία της Kingsman καταστρέφονται, οι ήρωές μας ξεκινούν ένα ταξίδι, που τους οδηγεί στην ανακάλυψη ενός οργανισμού κατασκοπίας στην Αμερική με το όνομα Statesman, η ίδρυση του οποίου συμπίπτει χρονικά με την ίδρυση του δικού τους οργανισμού. Μια νέα περιπέτεια ξεκινά, δοκιμάζοντας τις αντοχές και την εξυπνάδα των πρακτόρων στα άκρα. Οι δύο ελίτ μυστικές οργανώσεις, συνεργάζονται για να εξουδετερώσουν τον αδίστακτο, κοινό εχθρό τους, προκειμένου να σώσουν τον κόσμο, μια διαδικασία που έχει αρχίσει να γίνεται συνήθεια στον Έγκσι. 

Παίζουν: Κόλιν Φερθ, Τζούλιαν Μουρ, Μαρκ Στρονγκ, Χάλι Μπέρι, Τζεφ Μπρίτζες, Έλτον Τζον.

*Star, Πέμπτη 9/12, στις 21:00

«Επικίνδυνη Αποστολή 3» (2006) σκηνοθεσία Τζέι Τζέι Έιμπραμς

Δράσης Μυστηρίου Περιπέτεια – Ο Ήθαν Χαντ (Τομ Κρουζ) έχει αποτραβηχτεί από την ενεργό δράση και τις Επικίνδυνες Αποστολές της IMF, απολαμβάνοντας την ηρεμία και τη γαλήνη στο πλάι της αγαπημένης του συντρόφου Τζούλια και εκπαιδεύοντας νέους πράκτορες.

Θα χρειαστεί όμως να επιστρέψει στην ενεργό δράση προκειμένου να σώσει την προστατευόμενη του στην υπηρεσία, Λίντσεϊ. Απρόσμενα η επιχείρηση δεν θα στεφθεί από επιτυχία, γεγονός που θα προβληματίσει τον Χαντ ενώ παράλληλα εμφανίζεται στο προσκήνιο ένας αδίστακτος έμπορος όπλων με διασυνδέσεις στα υψηλά πολιτικά και παραστρατιωτικά κλιμάκια.
Η αποστολή του Χαντ είναι να εντοπίσει το μυστηριώδες επικίνδυνο αντικείμενο γνωστό ως “Λαγοπόδαρο” (Rabbit’s Foot) που σκοπεύει να βγάλει στην αγορά.

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Μισέλ Μόναγκαν, Βινγκ Ρέιμς, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Μάγκι Κιου.

*Skai, Πέμπτη 9/12, στις 21:00

«Γνωρίζοντας τον Ντέιβ» (2008) σκηνοθεσία Μπράιαν Ρόμπινς

Κωμωδία – Ένα πλήρωμα λιλιπούτειων εξωγήινων πλοηγεί ένα διαστημόπλοιο που έχει ανθρώπινη μορφή. Ενώ προσπαθούν να σώσουν τον πλανήτη τους, οι εξωγήινοι αντιμετωπίζουν ένα καινούργιο πρόβλημα, όταν το διαστημόπλοιό τους ερωτεύεται μια γήινη.

Παίζουν: Έντι Μέρφι, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Γκάμπριελ Γιούνιον.

*Open, Πέμπτη 9/12, στις 21:00

«Το Ημερολόγιο της Σάρα» (2018) σκηνοθεσία Νορμπέρτο Λόπεζ Αμάντο

Δραματική Μυστηρίου Περιπέτεια – Η Λάουρα, μια Ισπανίδα δικηγόρος, αποφασίζει να ταξιδέψει στο Κονγκό για να αναζητήσει την αδερφή της, η οποία έχει πάει εκεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της ως γιατρός.
Όμως, έχει να δώσει σημεία ζωής δύο χρόνια.

Τελευταία φορά εθεάθη στη Γκόμα.
Μία από τις πιο ταραγμένες και επικίνδυνες περιοχές του Κονγκό και πιθανότατα έχει απαχθεί από το λεγόμενο «Γεράκι». Δηλαδή τον αρχηγό των ανταρτών που ελέγχουν την επικίνδυνη αυτή ζώνη.

Παίζουν: Μπελέν Ρουέντα, Μαριάν Αλβαρέζ, Μανόλο Καρντόνα,Ενρίκο Λο Βέρσο.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 9/12, στις 22:00

«Ζητείται Ψεύτης» (2010) σκηνοθεσία Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Ελληνική Κωμωδία – Όταν ο Θεόφιλος Φερέκης αναλαμβάνει το Υπουργείο Υγείας  & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έρχεται αντιμέτωπος με όλες τις “χάρες”, που είχε τάξει προεκλογικά στους ψηφοφόρους του. Όταν καταλαβαίνει ότι δεν πρόκειται να τα βγάλει εύκολα πέρα, συνειδητοποιεί ότι χρειάζεται επειγόντως να προσλάβει έναν… επαγγελματία ψεύτη! Την κατάσταση αναλαμβάνει να σώσει ο Θεόδωρος Πάρλας ή Ψευτοθόδωρος, που με τις ψεύτικες υποσχέσεις του, ξεκινάει μια λαμπρή καριέρα, ως το δεξί χέρι του Φερέκη. Το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και σίγουρα χρειάζονται πολλά περισσότερα ψέματα για να ξεμπλέξουν από τις ξεκαρδιστικές καταστάσεις, που αποδεικνύουν ότι το έργο του Δημήτρη Ψαθά παραμένει επίκαιρο και διαχρονικό, 50 χρόνια μετά!

Παίζουν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ζέτα Μακρυπούλια, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

*Mega Πέμπτη 9/12, στις 22:30

«Δύο Γυναίκες» (2014) σκηνοθεσία Βέρα Γκλαγκόλεβα

Δραματική – Η Νατάλια είναι παντρεμένη με έναν μεγαλύτερό της πλούσιο γαιοκτήμονα, τον Αρκάντι. Πλήττοντας με τη ζωή της, απολαμβάνει την προσοχή του Μιχαήλ, η οποία προσπαθεί να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση.

Ωστόσο, η άφιξη του δασκάλου του γιου της, του ελκυστικού Αλεξέι, κλονίζει τα συναισθήματά της και, παρότι πασχίζει να τα καταπνίξει, η Νατάλια ερωτεύεται τον νεαρό άνδρα. Το ίδιο και η έφηβη θετή κόρη της η Βέρα.

Παρεξηγήσεις προκύπτουν όταν ο Αρκάντι αρχίζει να έχει υποψίες και η φαινομενικά αφοσιωμένη ζωή τους θα μετατραπεί σε έναν σύνθετο ιστό ανεκπλήρωτου έρωτα, ενοχών, λαγνείας και ζήλιας.

Παίζουν: Ρέιφ Φάινς, Νικίτα Βολκόφ, Άννα Λεβάνοβα, Άννα Βαρτανιάν, Αλεξαντερ Μπολεβ.

*ΕΡΤ3, Πέμπτη 9/12, στις 00:00

«Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση» (2018) σκηνοθεσία Τζέιμς Φόλεϊ

Δραματική, ρομαντική – Πιστεύοντας πως έχουν αφήσει πίσω τους πια σκοτεινές φιγούρες από το παρελθόν τους, οι νιόπαντροι Κρίστιαν και Άνα, απολαμβάνουν τη μοναδικότητα της σχέσης τους και μια κοινή πολυτελή ζωή. Μόλις όμως εκείνη μπαίνει στο ρόλο της σαν κα Γκρέι και εκείνος χαλαρώνει σε μια πρωτόγνωρη σταθερότητα, νέες απειλές μπορεί να διαταράξουν το happy ending για εκείνους, πριν καν αυτό αρχίσει.

Παίζουν: Ντακότα Τζόνσον, Τζέιμι Ντόρναν, Έρικ Τζόνσον, Ρίτα Όρα, Μάρσια Γκέι Χάρντεν.

*Star, Πέμπτη 9/12, στις 00:00

«Εραστές του ονείρου» (1974) σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Ελληνική κωμωδία, μιούζικαλ – Ο Δημήτρης, την ημέρα εργάζεται στα ναυπηγεία και, το βράδυ, τραγουδάει σε κάποια ταβέρνα. Ο αδελφός του ο Γιώργος έχει παρασυρθεί από κακές παρέες και, παρά τις συστάσεις του αδελφού του, δεν βάζει μυαλό. ‘Ετσι, προτείνει στον Δημήτρη να ληστέψουν μια βίλα. Εκείνος δέχεται, για να του αποδείξει ότι αυτές οι δουλειές είναι εύκολες και μπορεί ο κάθε ασυνείδητος να τις κάνει. Ο Δημήτρης έχει αποσπάσει την υπόσχεση του Γιώργου ότι, αν η ληστεία πετύχει, θα πάει να δουλέψει στα ναυπηγεία. Την νύχτα, ενώ ο Γιώργος φυλάει τσίλιες, ο Δημήτρης μπαίνει από το παράθυρο στην βίλα. Είναι όμως αδέξιος, κάνει θόρυβο και ξυπνά την Ζωή. Εκείνη αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι επαγγελματίας κλέφτης, του αφαιρεί το πιστόλι και, καθώς ο Δημήτρης πάει να ξεφύγει, τον πυροβολεί. Από τον θόρυβο ξυπνούν όλοι στο σπίτι. Ο Δημήτρης κατορθώνει να τους πείσει ότι ο σκοπός του δεν ήταν κακός. Έτσι τον αφήνουν να φύγει. Κάποια μέρα η Ζωή πηγαίνει στα ναυπηγεία, που ανήκουν στον πατέρα της. Εκεί ξαναβλέπει τον Δημήτρη και, σιγά-σιγά, ένα αίσθημα γεννιέται.

Παίζουν: Ζωή Λάσκαρη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Τιτίκα Στασινοπούλου, Νίκος Δαδινόπουλος, ΛύντιαΛένωση, Καίτη Ιμπροχώρη, ‘ΙλιαΛυβικού.

*Mega, Πέμπτη 9/12, στις 00:30