7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει επτά ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«3 Μέρες Διορία» (2014) σκηνοθεσία ΜακΤζι

Περιπέτεια – Ο πράκτορας της CIA Ίθαν Ρένερ έχει μερικούς μόνο μήνες ζωής μπροστά του εξαιτίας μια ανίατης ασθένειας. Ο σκληροτράχηλος μεσήλικας θα ταξιδέψει στην Πόλη του Φωτός για να συναντηθεί με την εν διαστάσει σύζυγό του και την κόρη τους, θέλοντας να ζήσει λίγες στιγμές οικογενειακής θαλπωρής πριν από το τέλος.

Η μυστηριώδης πράκτορας Βιβή, όμως, θα εμφανιστεί από το πουθενά, προσφέροντάς του μια εναλλακτική θεραπεία, με μοναδικό αντάλλαγμα τη δολοφονία ενός αρχιτρομοκράτη που βρίσκεται στο Παρίσι.

Παίζουν: Κέβιν Κόστνερ, Άμπερ Χερντ, Χέιλι Στάινφελντ, Κόνι Νίλσεν.

*Open, Τρίτη 18/01 στις 21:00

«Beauty Shop» (2005) σκηνοθεσία Μπίλε Γούντραφ

Κωμωδία – Η Τζίνα (Κουίν Λατίφα) είναι μια δυναμική κομμώτρια, η οποία έχει μετακομίσει από το Σικάγο στην Ατλάντα για να μπορέσει η κόρη της να φοιτήσει σε ένα διάσημο μουσικό σχολείο.Η ίδια έχει γίνει γνωστή στο πολυτελές ινστιτούτο ομορφιάς όπου εργάζεται για τα όμορφα, αλλά εκκεντρικά κουρέματά της.

Όταν πολύ σύντομα η εκρηκτική της προσωπικότητά της έρχεται σε σύγκρουση με το εγωκεντρικό αφεντικό της (Κέβιν Μπέϊκον), εγκαταλείπει το ινστιτούτο, παίρνοντας μαζί της μια βοηθό (Αλίσια Σίλβερστόουν), με σκοπό να ανοίξει τη δική της επιχείρηση.

Το καταπιεστικό πρώην αφεντικό της, όμως, θα χρησιμοποιήσει κάθε αθέμιτο μέσο για να την εκδικηθεί. Μέσα από μια σειρά κωμικών καταστάσεων η Τζίνα θα πετύχει το σκοπό της κα θα καταφέρει να αποδείξει σε όλους ότι κανένας δεν μπορεί να περιορίσει μια ικανή γυναίκα.

Παίζουν: Κουίν Λατίφα, Αλίσια Σίλβερστόουν, Άντι ΜακΝτάουελ, Μίνα Σουβάρι, Κέβιν Μπέικον.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 18/01 στις 22:00

«The Hunger Games: Φωτιά» (2013) σκηνοθεσία Φράνσις Λόρενς

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας – Η Κάτνις Έβερντιν έχει επιστρέψει σπίτι ασφαλής μετά τη νίκη της στους 74ους Αγώνες Πείνας μαζί με τον συμπαίκτη της Πίτα Μέλαρκ.

Η νίκη τους σημαίνει ότι θα πρέπει να φύγουν από τα σπίτια τους και τις οικογένειές τους και να ξεκινήσουν μια “Περιοδεία της Νίκης” σε όλες τις περιφέρειες.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, η Κάτνις αισθάνεται ότι η επανάσταση σιγοβράζει αλλά η Κάπιτολ έχει ακόμα τον έλεγχο καθώς ο Πρόεδρος Σνόου προετοιμάζει τους 75ους Αγώνες Πείνας – ένα διαγωνισμό, που μπορεί να αλλάξει την Πάνεμ για πάντα.

Παίζουν: Στάνλεϊ Τούτσι, Τζος Χάτσερσον, Γούντι Χάρελσον, Τζένιφερ Λόρενς, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Λένι Κράβιτς, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν.

*Alpha, Τρίτη 18/01 στις 22:30

«The Alphabet Killer» (2008) σκηνοθεσία Ρομπ Σμιντ

Αστυνομική, τρόμου – Η Μέγκαν Πέιτζ (Ελίζα Ντάσκο) είναι ντετέκτιβ στο τμήμα ανθρωποκτονιών και είναι παθιασμένη με το επάγγελμά της. Έχει αναλάβει μία από τις πιο δύσκολες υποθέσεις όλων των εποχών, τη δολοφονία και τον βιασμό ενός 10χρονου κοριτσιού, της Κάρλα Καστίγιο.

Όταν η Μέγκαν αντιλαμβάνεται ότι η πόλη στην οποία βρέθηκε έχει το ίδιο αρχικό γράμμα με το όνομα και το επώνυμο του κοριτσιού, συνειδητοποιεί πως έχουν ν’ αντιμετωπίσουν έναν κατά συρροή δολοφόνο. Αφοσιώνεται τόσο πολύ στην υπόθεση, που αρχίζει να έχει παραισθήσεις, και στα όρια της παράνοιας πια, η Μέγκαν οδηγείται σε κλινική, ενώ ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος. Δύο χρόνια αργότερα, η Μέγκαν, σκιά του εαυτού της, επιστρέφει στην υπηρεσία. Τότε ένα ακόμα κορίτσι απάγεται, βιάζεται και δολοφονείται. Ο δολοφόνος ξαναρχίζει το έργο του.

Παίζουν: Ελίζα Ντάσκου, Καρι Ελβς, Τίμοθυ Χάτον, Μπιλ Μόσλεϊ, Μάικλ Άιρονσάιντ.

*Open, Τρίτη 18/01 στις 23:30

«Ο Χιονάνθρωπος» (2017) σκηνοθεσία Τόμας Άλφρεντσον

Αστυνομική, δράμα, θρίλερ – Ένα αγοράκι ξυπνά κι αναζητά τη μητέρα του. Το σπίτι άδειο. Στον κήπο ένας χιονάνθρωπος με το φουλάρι της μητέρας του τυλιγμένο στο λαιμό του. Ο συναισθηματικά ασταθής αστυνόμος Χάρι Χόλε και η ομάδα του ξεκινούν την έρευνα για μια απλή, φαινομενικά, δολοφονία κι ανακαλύπτουν έναν ανησυχητικό αριθμό γυναικών που έχουν χαθεί στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων. Ένας serial killer παίζει διεστραμμένα παιχνίδια στρατηγικής στην έδρα του και ο Χάρι Χόλε καλείται να μπει στο μυαλό του, αλλιώς ένας ακόμα χιονάνθρωπος θα εμφανιστεί κι άλλη μια γυναίκα θα δολοφονηθεί.

Παίζουν: Μάικλ Φασμπέντερ, Τζέι Κ. Σίμμονς, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σάρλοτ Γκένσμπουργκ, Κλόι Σεβινί, Βαλ Κίλμερ.

*Star, Τρίτη 18/01 στις 23:50

«Faster» (2010) σκηνοθεσία Τζορτζ Τίλμαν Τζούνιορ

Δράσης Περιπέτεια – Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια στη φυλακή, ο Ντράιβερ έχει έναν και μοναδικό σκοπό: να κυνηγήσει όλους εκείνους που ευθύνονται για την άγρια δολοφονία του αδελφού του. Ελεύθερος πια, βάζει μπρος το τρομακτικό του σχέδιο για εκδίκηση, να εντοπίσει και να σκοτώσει όλους όσοι είναι στη λίστα του. Δεν θα δράσει ανενόχλητος, όμως, καθώς τον βάζουν στο μάτι δύο αδίστακτοι τύποι που θα κάνουν τα πάντα για να τον σταματήσουν.

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Μάγκι Γκρέις, Τομ Μπέρενζερ.

*Mega, Τρίτη 18/01 στις 23:50

«Σατανική Συνάντηση» (2012) σκηνοθεσία Κρις Φίσερ

Αστυνομική Μυστηρίου – Ένα συνταρακτικό ψυχολογικό θρίλερ που θα σας φέρει αντιμέτωπους με τον απόλυτο τρόμο μιας εφιαλτικής διαδρομής. Ο Τζον είναι ένας πρόσφατα απολυμένος και απο- γοητευμένος οικογενειάρχης που ζει στα προάστια.

Ο Ρίτσι, ένας μυστηριώδης ‘άγνω- στος’, εμφανίζεται ξαφνικά στην πόρτα του σπιτιού του, ζητώντας τη βοήθειά του και ο Τζον θα βρεθεί άθελά του μπλεγμένος σε μια σειρά αιματηρών δολοφονιών.

Όταν ο Ρίτσι επισκέπτεται την σύζυγό του, η μοναδική πια επιλογή του Τζον είναι να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να σταματήσει τις σαδιστικές πράξεις του απρόβλεπτου αυτού δολοφόνου.

Πόσο φρικτό όμως θα είναι το τίμημα για να σώσει την οικογένειά του που απειλείται θανάσιμα;

Παίζουν: Σάμιουελ Τζάκσον, Λουκ Γουίλσον, Λέσλι Μπιμπ.

*Mega, Τρίτη 18/01 στις 02:00