Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζουν τα λόγια της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα

Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια της 24χρονης μετά την καταγγελία της για βιασμό, τι λέει για το μοιραίο βράδυ της Πρωτοχρονιάς και όλα όσα συνέβησαν στη σουίτα 602.

Αποφάσισε με θάρρος να μιλήσει ανοιχτά δείχνοντας το πρόσωπό της στην κάμερα, η 24χρονη κοπέλα που βιάστηκε ομαδικά σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η Γεωργία Μπίκα συγκλονίζει με όσα περιγράφει για το μοιραίο βράδυ της παραμονής πρωτοχρονιάς στη σουίτα 602.

Θυμάται αμυδρά σκηνές από εκείνη τη νύχτα στο δωμάτιο περιγράφοντας σε τι κατάσταση ξύπνησε την επόμενη μέρα:

«Στο δωμάτιο θυμάμαι δυο άτομα. Έχω εικόνα από αυτήν την κατάσταση από τον έναν άνθρωπο την στιγμή που είμαι εγώ στο κρεβάτι και πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του. Και ήταν από πάνω μου. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Δεν είχα καμία απολύτως συνείδηση. Για κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συναινούσα ποτέ αλλά δεν είχα και τη δύναμη να το αποτρέψω. Αυτό το θυμάμαι πολύ καλά» ανέφερε αρχικά.

«Ξύπνησα στις 11 παρά και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω το κινητό μου και είχα ένα μήνυμα από τον άνθρωπο που με κάλεσε στο ξενοδοχείο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει που είμαι. Δεν είχα ακόμα κανέναν έλεγχο. Έτσι όπως σηκώθηκα είδα κάτω το εσώρουχο μου. Ήμουν αδιάθετη και δεν καταλάβαινα γιατί έλειπε το εσώρουχο μου. Γυρνάω στο δωμάτιο να το δω και είδα αντρικά ρούχα, κάλτσες, χάπια, μια βαλίτσα. Δεν ήταν κανένας άλλος στο δωμάτιο. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου και τον ρώτησα τι δουλειά έχω εγώ σε αυτό το δωμάτιο. Και μου είπε να ηρεμήσω και να φύγω από εκεί για να μην με ενοχλήσουν» πρόσθεσε μεταξύ άλλων, στο zougla.gr

«Ταράχτηκα, άρχισα να κλαίω και να φωνάζω. Πήρα τηλέφωνο έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να με βοηθήσει σε αυτήν την κατάσταση. Ντρεπόμουν γιατί συνειδητοποίησα ότι μπορεί να έπεσα θύμα βιασμού» είπε η 24χρονη και ανέφερε πως το τηλεφώνημα ήταν στον εργοδότη της.

«Είχα φτάσει σε ένα σημείο το οποίο ήμουν λιπόθυμη. Ήμουν ένας άνθρωπος μη λειτουργικός, χωρίς συνείδηση. Δεν μπορούσα να συναινέσω ή να αποτρέψω κάτι» απάντησε η 24χρονη.

Γιατί επέλεξε να πάει στο πάρτι 

«Επέλεξα να πάω σε ένα πάρτι. Δεν πήγα στο πάρτι για να βιαστώ. Πήγα γιατί ήταν μια μέρα που ήταν δύσκολη για μένα να πάω στο σπίτι μου και να ξέρω ότι όλοι είναι με την οικογένεια τους και διασκεδάζουν. Θυμάμαι πριν πάω, η φίλη μου μου έλεγε να μην πάω και να μην πιω άλλο. Και της έλεγα: “Σε παρακαλώ πολύ, είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μένα και δεν θέλω να πάω σπίτι. Εσύ έχεις τη μητέρα σου και τον πατέρα σου”» εξομολογήθηκε η 24χρονη.

Τι έγινε στο πάρτι

Η καταγγέλουσα δήλωσε πως είχε ήδη πιει αλκοόλ, καθώς βρισκόταν στο σπίτι του εργοδότη της. Όταν ο νεαρός άνδρας εξακρίβωσε πως τελικά εκείνη θα πήγαινε στο πάρτι του ξενοδοχείου, η 24χρονη ισχυρίστηκε πως της είπε: “Μου είπε: “Θα πεις έναν αριθμό στη ρεσεψιόν και θα έρθεις σε ένα άλλο δωμάτιο. Ούτε αναρωτήθηκα, ούτε τίποτα και έτσι και έκανα”.

Ακόμα, η κοπέλα ανέφερε πως τα άτομα ήταν πολλά άλλα, όπως τόνισε, “δεν είχε την αντίληψη” να καταλάβει ούτε τον αριθμό των παρευρισκόμενων ούτε τι έκαναν σε αντίθεση με τη φίλη της.

“Υπήρχαν γύρω στα 15 με 17 άτομα και υπήρχαν και άλλες κοπέλες” δήλωσε η νεαρή κοπέλα και συμπλήρωσε: “Ήταν περισσότερες οι κοπέλες, λιγότεροι οι άνδρες. Δεν συστηθήκαμε με κανέναν. Δεν γνώριζα κάποιον εκτός από τον Μάνο και ακόμα ένα παιδί, το οποίο ήρθε να γνωριστούμε μέσω μιας γνωστής μου που βρήκαμε στο πάρτι. Ήταν μόνες μας, τρία κορίτσια σε μια γωνία και αποφασίσαμε να απέχουμε από όλο αυτό. Ήταν φανερό πως δεν ήμασταν και ευχαριστημένες με το πάρτι και είπαμε να καθίσουμε μισή με μια ώρα, να πιούμε ένα ποτό και να φύγουμε”.

Έπειτα, η 24χρονη είπε πως “ήπιε δύο ποτήρια σαμπάνιας δικής της επιλογής, αφού τα έβαλε εκείνη” και σημείωσε πως της έφεραν ακόμα ένα, που αν και δεν το είχε βάλει εκείνη, το ήπιε. Μετά, η ίδια υπογράμμισε πως μπορεί να ήταν ζαλισμένη από το ποτό, αλλά ξαφνικά “έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της”.

Η 17χρονη φίλη της καταγγέλλουσας αντιλήφθηκε πως η 24χρονη δεν ήταν καλά και έτσι οι δύο κοπέλες αποφάσισαν, μαζί με την προαναφερθείσα γνωστή τους, να φύγουν. Η 24χρονη τόνισε πως τον μόνο που χαιρέτησαν, ήταν “ο άνθρωπος που μας κάλεσε στο πάρτι, δηλαδή ο Μ.”.

Κατόπιν, η ίδια βγήκε από το ξενοδοχείο, οι δύο φίλες της έφυγαν και εκείνη προσπαθούσε να βρει το αυτοκίνητό της χωρίς να τα καταφέρει. Στο μεταξύ, μια από τις δύο κοπέλες που ήταν στο πάρτι μαζί με την καταγγέλλουσα, της τηλεφώνησε για να δει την κατάστασή της, αλλά η νεαρή την καθησύχασε, λέγοντάς της πως “επικοινώνησε με τον Μάνο, ο οποίος θα τη βοηθήσει και θα της πει πού να πάει”.

Η νεαρή κοπέλα επικοινώνησε με τον άνδρα που κατονόμασε πως την προσκάλεσε στο πάρτι και της είπε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο για να μπορέσει να τη βοηθήσει μιας και εκείνη -όπως παραδέχθηκε- δεν ήταν σε θέση ούτε να οδηγήσει ούτε καν να αρχίζει να ψάχνει ταξί, ενώ δεν ήθελε να μιλήσει με κάποιον άλλον για να μην ανησυχήσει τους δικούς της ανθρώπους.

Πάντως, στη συνέχεια, η 24χρονη έκλεισε ένα δωμάτιο, τον αριθμό του οποίου δεν θυμάται πλέον, γιατί το μόνο που την ενδιέφερε, ήταν “να πάει να ξαπλώσει εφόσον χανόταν η συνείδησή της”. Τη στιγμή που πήγαινε στο εν λόγω δωμάτιο, ο προαναφερθείς άνδρας επικοινώνησε μαζί της εκ νέου και τον ενημέρωσε πως “θα κοιμόταν σε ένα δωμάτιο που είχε κλείσει και είχε πληρώσει”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Η συνάντηση με τρεις άνδρες στον διάδρομο του ξενοδοχείου

Στη συνέχεια, η 24χρονη αποκάλυψε πως είχε συνάντηση με τρεις άνδρες σε έναν διάδρομο του ξενοδοχείου, οι οποίοι προσπάθησαν να την πείσουν -όπως υποστήριξε- να αφήσει το δωμάτιο που είχε κλείσει και να πάει να κοιμηθεί σε ένα άλλο.

Η ίδια ανέφερε πως για το δωμάτιο που έκλεισε, πλήρωσε περίπου 130 ευρώ, τονίζοντας πως είχε ανάγκη να κοιμηθεί που θα έκλεισε το δωμάτιο “ακόμα και αν έκανε 600 ευρώ”.

Πάντως, η 24χρονη ξεκαθάρισε πως δεν συναίνεσε σε τίποτα από όλα όσα έγιναν, αφού ήταν εμφανές ότι χρειαζόταν άμεση βοήθεια.

«Με τρέλαινε το ότι δεν μπορούσα να βγάλω από πάνω μου αυτή τη βρώμα»

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η 24χρονη Γεωργία, τόνισε πως: «Πήγα στον Ιατροδικαστή τρεις ημέρες αργότερα και μου είπαν να μην πλυθώ. Αυτό με είχε τρελάνει. Με τρέλαινε το ότι δεν μπορούσα να βγάλω από πάνω μου αυτή τη βρώμα. Υπήρχαν σημάδια στα πόδια μου. Πάρα πολλές μελανιές. Οι τοξικολογικές έγιναν το βράδυ της ίδιας ημέρας».

Τι δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις – Αναγνώρισε τρία άτομα 

Τρία άτομα έχει αναγνωρίσει η 24χρονη κοπέλα που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό της σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Η κοπέλα ανακαλεί στη μνήμη της τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ και φέρεται να κατέθεσε πως θυμάται έναν από τα τρία άτομα να είναι από πάνω της και να της ξεκουμπώνει το παντελόνι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις επιβεβαιώνουν ότι μπορεί οι δράστες να έριξαν κάτι στο ποτό της 24χρονης. Εντοπίστηκαν στον οργανισμό της ουσίες, που μπορούν να οδηγήσουν σε νάρκωση και να μειώσουν τις αντιδράσεις του ατόμου.

Η εξέλιξη αυτή μπορεί να οδηγήσει σε αναβάθμιση του κατηγορητηρίου.

Δείτε όλη την συνέντευξη: