16 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Βράδυ Κυριακής και 16 όμορφες κινηματογραφικές επιλογές σε περιμένουν στη μικρή σου οθόνη:

«TAXI 5» (2018) σκηνοθεσία Φρανκ Γκασταμπίντ

Δράσης – Ο Σιλβέν Μαρό, ένας επιτυχημένος Παριζιάνος αστυνομικός και άσος στην οδήγηση, μετατίθεται παρά τη θέλησή του στο αστυνομικό τμήμα της Μασσαλίας.

Ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας, Ζιλμπέρτ, που είναι πια Δήμαρχος της πόλης (αλλά πάντα χαμηλά στις δημοσκοπήσεις), του αναθέτει να σταματήσει τη δράση της «Ιταλικής Συμμορίας» που ληστεύει κοσμηματοπώλες και καταφέρνει να ξεφεύγει χάρη σε μια γρήγορη Ferrari.

Για να τα καταφέρει, ο Μαρό δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνασπιστεί με τον ανιψιό του χειρότερου οδηγού Uber στη Μασσαλία που, όμως, είναι ο μοναδικός που μπορεί να τον βοηθήσει.

Παίζουν: Φρανκ Γκασταμπίντ, Μαλίκ Μπενταλά, Μπερνάρ Φαρσί.

*Open, Κυριακή 30/01, στις 21:00

«Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες» (1960) σκηνοθεσία Αλέκος Σακελλάριος

Κωμωδία – Ο Στέλιος Κοντογιώργης, ράφτης στην Αθήνα, δέχεται την επίσκεψη ενός θείου του, που τον πληροφορεί ότι δύο νέα θύματα αναζωπύρωσαν την παλιά βεντέτα μεταξύ της οικογένειάς τους και εκείνης των Μακρυκοσταίων και του ζητάει να πάρει εκδίκηση σκοτώνοντας τον Θωμά Μακρυκώστα.

Ο Θωμάς, που φτάνει την ίδια μέρα στην Αθήνα για δική του δουλειά, μαθαίνει τα καθέκαστα από έναν συγχωριανό τους, που του συνιστά να φυλάγεται από τον δήθεν αδίστακτο εχθρό του. Οι δύο φιλήσυχοι άνδρες, που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν ο ένας από τον άλλον, συναντιούνται τυχαία σε ένα ξενοδοχείο, πιάνουν το ίδιο δωμάτιο και προσπαθούν να αλληλοβοηθηθούν.

Ο πυροβολισμός ενός παιδικού όπλου τους πανικοβάλλει και χάνονται μέσα στη νύχτα για να συναντηθούν την επομένη σε ένα καφενείο κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό,  όπου μαθαίνουν ποιος είναι ποιος και δίνουν φιλικά τα χέρια.

Παίζουν: Ντίνος Ηλιόπουλος, Κώστας Χατζηχρήστος, Παντελής Ζερβός, Λαυρέντης Διανέλλος, Τζόλυ Γαρμπή, Αλέκα Στρατηγού, Μπέμπη Κούλα.

*Star, Κυριακή 30/01, στις 21:00

«Ο Βράχος» (1996) σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι

Δράσης, περιπέτεια – Απογοητευμένος από την αδιαφορία της αμερικανικής κυβέρνησης να αποζημιώσει τις οικογένειες νεκρών στρατιωτών της ομάδας του, ο στρατηγός Φρανκ Χάμελ αποφασίζει να καταλάβει με τους άντρες του την υψίστης ασφαλείας φυλακή του Αλκατράζ.

Κρατώντας ομήρους 83 τουρίστες, απειλεί να εξαπολύσει ένα ισχυρό βιολογικό όπλο στο Σαν Φρανσίσκο, αν η κυβέρνηση δεν ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματά του. Το Πεντάγωνο και το F.B.I. αναζητούν λύση απεγνωσμένα.

Για να αντιμετωπίσουν όμως άμεσα την κατάσταση, δεν έχουν άλλη λύση, από το να ζητήσουν τελικά τη βοήθεια ενός πρώην κρατουμένου αυτών των φυλακών, ο οποίος υπήρξε ο μοναδικός έγκλειστος που κατάφερε ποτέ να αποδράσει από εκεί.

Παίζουν: Σον Κόνερι, Νίκολας Κέιτζ, Εντ Χάρρις, Ντέιβιντ Μορς, Γουίλιαμ Φόρσαϊθ, Μάικλ Μπίεν.

*Alpha, Κυριακή 30/01, στις 21:30

«Ο Κυνηγός: η Μάχη του Χειμώνα» (2016) σκηνοθεσία Σέντρικ-Νίκολας Τρόγιαν 

Φαντασίας – Πολλά χρόνια, προτού αφανιστεί από το ξίφος της Χιονάτης, η βασίλισσα Ραβένα, παρακολουθούσε σιωπηρά την αδελφή της, Φρέια, να προδίδεται και να εξορίζεται από το βασίλειό της.

Η Φρέια, η βασίλισσα του πάγου, πέρασε δεκαετίες απομονωμένη, να εκπαιδεύει στρατό κυνηγών, μεταξύ των οποίων τον Έρικ και τη Σάρα, οι οποίοι παράκουσαν την πιο σημαντική της εντολή: να μην ερωτευθούν ποτέ. Οι δύο αδελφές απειλούν να καταστρέψουν τον τόπο, ενώνοντας τις πλέον σκοτεινές δυνάμεις τους και οι μόνοι, που μπορούν να τα βάλουν μαζί τους, είναι ο Έρικ και η Σάρα, αρκεί να μπορέσει να βρει ο ένας τον άλλον…

Παίζουν: Κρις Χέμσγουορθ, Τζέσικα Τσάστεϊν, Σαρλίζ Θερόν, Έμιλι Μπλαντ, Νικ Φροστ.

*Ant1, Κυριακή 30/01, στις 21:45

«Ακροβάτες του Κήπου» (2001) σκηνοθεσία Χρήστος Δήμας

Ελληνική Ταινία Δραματική – Καλοκαίρι στην Ελευσίνα, 1974.

Ο Ααρών, ο Στέλιος, ο Άκης, ο Γαλανός και ο Βέροιος είναι μια παρέα παιδιών γύρω στα 11. Είναι οι Ακροβάτες του Κήπου. Τα σχολεία είναι κλειστά. Τα παιδιά περνούν το χρόνο τους με παιχνίδια, μικροδουλειές, βόλτες με τα ποδήλατα. Το παιχνίδι είναι η ίδια τους η ζωή. Σ’ αυτό διοχετεύουν τη σωματική τους ενέργεια και όλη τη φαντασία. Η παρέα παίζει και εξασκείται σε μια μεγάλη Δεξαμενή ύδρευσης. Σ’ αυτή την πόλη, σ’ αυτή τη γειτονιά, ο Ααρών ζει το σημαντικότερο καλοκαίρι της ζωής του. Το πέρασμα από την παιδική ηλικία στην εφηβεία.

Στα μάτια των «Ακροβατών του Κήπου» τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία συγχέονται δραματικά αλλά και κωμικά. Οι αισθήσεις δεν έχουν χαλιναγωγηθεί από τη λογική. Τα παιδιά είναι παιδιά. Δεν υποψιάζονται ότι ο κόσμος των μεγάλων, με τους έρωτες, τα πάθη, τις προκαταλήψεις και τις “κατάρες” του, θα σφράγιζε την ίδια τους τη μοίρα.

Μεγαλώνουν, μαθαίνουν τη ζωή, προσπαθούν ν’ ανακαλύψουν τον εαυτό τους λίγο πριν μπουν στον κόσμο των μεγάλων. Τον κόσμο με τις αρχαίες προκαταλήψεις, τα πάθη και τη μοίρα…

Παίζουν: Χρήστος Νομικός, Έρση Μαλικένζου, Βάνα Ραμπότα, Γιώτα Φέστα, Θέμις Μπαζάκα, Γιώργος Μαρίνος, Νένα Μεντή, Αθηνά Παππά, Μηνάς Χατζησάββας,

*ΕΡΤ2, Κυριακή 30/01, στις 22:00

«Υπόθεση Ανοιχτής Καρδιάς» (2014) σκηνοθεσία Ντομινίκ Λαντοζ

Ρομαντική κομεντί – Ο Ζαν-Πιέρ είναι ένας λαμπρός χειρούργος, άνθρωπος των πράξεων και όχι των συναισθημάτων. Τα προβλήματα των κοντινών του ανθρώπων δεν τον νοιάζουν, πόσω μάλλον αυτά των ασθενών του! Γιατί να τον νοιάξουν, από τη στιγμή που οι εγχειρίσεις ανοιχτής καρδιάς που κάνει σώζουν ζωές; Αλλά όταν ανακαλύπτει πως έχει μια σοβαρή καρδιακή ασθένεια που χρειάζεται εγχείριση, ο Ζαν Πιέρ ανακαλύπτει τι σημαίνει να είσαι ασθενής.

Παίζουν: Πιέρ Αρντιτι, Φερμίν Ρίτσαρντ, Μαρί Μπιουνέλ.

*ΕΡΤ3, Κυριακή 30/01, στις 22:00

«Ο Σκοτεινός Ιππότης» (2008) σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν 

Περιπέτεια – Ο Μπάτμαν είναι αποφασισμένος να πατάξει  το έγκλημα και με τη βοήθεια του υπαρχηγού Τζιμ Γκόρντον και του εισαγγελέα, Χάρβεϊ Ντεντ, επιχειρούν να διαλύσουν όσες εγκληματικές οργανώσεις έχουν απομείνει και μαστίζουν την πόλη. Η συνεργασία αποδεικνύεται αποτελεσματική, αλλά σύντομα, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν έναν ανερχόμενο εγκληματικό εγκέφαλο, γνωστό στους τρομοκρατημένους κατοίκους της Γκόθαμ, ως Τζόκερ…

Παίζουν: Μάικλ Κέιν, Κρίστιαν Μπέιλ, Γκάρι Όλντμαν, Μόργκαν Φρίμαν, Χιθ Λέτζερ.

*Star, Κυριακή 30/01, στις 22:50

«Elysium» (2013) σκηνοθεσία Νιλ Μπλόμκαμπ

Επιστημονικής Φαντασίας – Βρισκόμαστε στο 2159 και η ανθρωπότητα χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: στους πολύ πλούσιους που ζουν στον υπερσύγχρονο διαστημικό σταθμό Elysium και στους υπόλοιπους ανθρώπους που ζουν στον κατεστραμμένο, υπερκατοικημένο πλανήτη γη. Η υπουργός Ρόουντς κάνει τα πάντα για να ενισχύσει την σκληρή μεταναστευτική πολιτική και να εξασφαλίσει ότι τίποτα δε θα απειλήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής των πολιτών του Elysium. Παρόλα αυτά οι άνθρωπο στη γη θα προσπαθήσουν να εισβάλουν στον παράδεισο με όποιον τρόπο μπορούν. Ο πρώην κατάδικος Μαξ, αναγκάζεται να συμφωνήσει να οργανώσει μια αρχικά καταδικασμένη αποστολή, που, αν πετύχει, θα σώσει τον εαυτό του, αλλά και θα αποκαταστήσει την δικαιοσύνη…

Παίζουν: Ματ Ντέιμον, Τζόντι Φόστερ, Σάρλτο Κόπλεϊ, Γουίλιαμ Φίτσνερ.

*Μακεδονία, Κυριακή 30/01, στις 23:00

«Επικίνδυνες Υποσχέσεις» (2007) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Κρονενμπεργκ

Αστυνομικό δράμα – Η Άννα είναι μια ιδεαλίστρια νέα μαία που έχει σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από το θάνατο ενός κοριτσιού από τη Ρωσία κατά τη διάρκεια της γέννας. Τα μόνα στοιχεία που έχει είναι το ημερολόγιο του κοριτσιού και ένα κουτί σπίρτα. Αυτά θα την οδηγήσουν στην καρδιά της Ρώσικης Μαφίας και στον Νικολάι (Βίγκο Μορτενσεν), το νεότερο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης.

Στο μεταξύ, το ημερολόγιο που κρατά στα χέρια της περιέχει ενοχοποιητικά στοιχεία για το αφεντικό του Νικολάι και είναι το κλειδί για να σωθούν πολλές ζωές. Aρκεί βέβαια να παραμείνει ζωντανή για να το χρησιμοποιήσει.

Παίζουν: Βίγκο Μόρτενσεν, Ναόμι Γουότς, Βενσάν Κασέλ, Άρμιν Μιούλερ.

*Ant1, Κυριακή 30/01, στις 00:00

«Ενοχή» (2009) σκηνοθεσία Βασίλης Μαζωμένος

Δραματική Ελληνική Ταινία – Τρεις νύχτες. Ένας έμπορος όπλων. Μια χώρα στο σκοτάδι. Ο εφιάλτης ενός γέρου εμπόρου όπλων, επαναφέρει τρεις νύχτες της ζωής του. Και ταυτόχρονα τρία σημαντικά γεγονότα της κυπριακής τραγωδίας.

Το 1959, την αποχώρηση των Άγγλων από την Κύπρο, το 1974 που έγινε η τουρκική εισβολή και το 1996 με τη δολοφονία Σολωμού.

Παρακολουθούμε την ιστορία της Κύπρου μέσα από τη ζωή ενός ηλικιωμένου εμπόρου όπλων (Νίκος Αρβανίτης) που «ξαναβλέπει» όσα έζησε στο νησί για πενήντα ταραγμένα χρόνια. Ο έμπορος όπλων μπαίνει γέρος για μια εγχείρηση και μέσω της νάρκωσης βυθίζεται σε έναν εφιάλτη, όχι μόνο για τις δεκαετίες της ζωής του, αλλά για την ιστορία της πατρίδας του και πως αυτός θεωρεί ότι την επηρέασε αρνητικά.

Παίζουν: Νίκος Αρβανίτης, Άρτο Απαρτιάν, Γιάννης Τσορτέκης, Εβελίνα Παπούλια, Κωνσταντίνος Σειραδάκης.

*ΕΡΤ2, Κυριακή 30/01, στις 00:20

«Γκρέις του Μονακό» (2014) σκηνοθεσία Ολιβιέ Νταχάν 

Βιογραφική Δραματική Ρομαντική – Η αληθινή ιστορία της Γκρέις Κέλι, η οποία έγινε η Πριγκίπισσα του Μονακό όταν παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Ρενιέ το 1956. Η Γκρέις Κέλι ήταν ήδη διάσημη ηθοποιός, μάλιστα ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ, αφού είχε βραβευτεί με Όσκαρ. Ο παραμυθένιος γάμος της χαρακτηρίστηκε ως «ο γάμος του αιώνα». Έξι χρόνια αργότερα, έχοντας νοσταλγήσει την παλιά της ζωή και παρά τις σοβαρές αντιρρήσεις του Ρενιέ επιστρέφει πίσω στο Χόλιγουντ για να παίξει στην τελευταία ταινία του Άλφρεντ Χίτσκοκ.

Εκείνη την εποχή, με αφορμή φορολογικά θέματα υπήρξε ένταση ανάμεσα στη Γαλλία και το Μονακό. Η Γκρέις Κέλι επιστρέφει και προσπαθεί να βοηθήσει αναζητώντας όμως παράλληλα και τη δική της ταυτότητα. Ήταν ακόμα ηθοποιός ή ολοκληρωτικά πλέον η Πριγκίπισσα του Μονακό;

Παίζουν: Νικόλ Κίντμαν, Τιμ Ροθ, Αντρέ Πένβερν, Φρανκ Λαντζέλα, Πας Βέγκα, Πάρκερ Πόζεϊ.

*Alpha, Κυριακή 30/01, στις 00:20

«Το Στοιχειωμένο Σπίτι» (1999) σκηνοθεσία Γιαν ντε Μποντ

Μυστηρίου, τρόμου, φαντασίας – Η Έλινορ είναι καλεσμένη στο «Σπίτι του Λόφου», ένα γνωστό στοιχειωμένο σπίτι, μαζί με δύο ακόμη ανθρώπους, την Τέο και τον Λιουκ που υποφέρουν από αϋπνία, από τον Δόκτωρ Μάροου που κάνει πειράματα πάνω στις διαταραχές του ύπνου.

Όμως, αντικείμενο της έρευνάς του είναι οι ανθρώπινες αντιδράσεις απέναντι στο φόβο, γι’ αυτό και τους διηγείται την παράξενη ιστορία ενός ιδιοκτήτη εργοστασίου υφαντουργίας, που έζησε εκεί πριν από πολλά χρόνια.
Την πρώτη νύχτα κάθονται όλοι και συζητούν.

Η Ελινόρ τους λέει ότι η δική της αϋπνία διαφέρει στο γεγονός ότι εκείνη μπορεί μεν να κοιμηθεί, αλλά ξυπνά καθώς πιστεύει ότι η νεκρή μητέρα της ζει ακόμη μαζί της. Στο σπίτι του Λόφου όμως ξυπνά από παιδικές φωνές που ζητούν βοήθεια.
Στην αρχή όλα φαίνονται ψεύτικα, αλλά σιγά-σιγά γίνονται όλο και πιο αληθινά, καθώς φωνές ακούγονται από παντού και αρχίζουν να μετακινούνται πράγματα με ανεξήγητους τρόπους.

Παίζουν: Λίαμ Νήσον, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Όουεν Νίλσον, Λίλι Τέιλορ, Μπρους Ντερν, Βιρτζίνια Μαντσεν, Τομ Ίρβιν.

*SKAI, Κυριακή 30/01, στις 00:30

«Θρύλοι του πάθους» (1994) σκηνοθεσία ‘Εντουαρντ Ζούικ 

Δραματική Πολεμική Ρομαντική – Ο συνταγματάρχης Λάντλοου, απογοητευμένος από την πολιτική των ΗΠΑ απέναντι στους Ινδιάνους, εγκαταλείπει το στρατό και εγκαθίσταται σ’ ένα απομονωμένο ράντσο στα Βραχώδη ‘Ορη της Μοντάνα.

Η γυναίκα του, βαριεστημένη από τη ζωή στη φύση, θα φύγει για να μείνει στην πόλη. Θα αφήσει όμως κοντά στον πατέρα τους, τους τρεις γιους της, ‘Αλφρεντ, Τρίσταν και Σάμιουελ. Απ’ αυτούς, ο Τρίσταν θα αποδειχθεί ο πιο ανήσυχος, ένας αληθινός τυχοδιώκτης, που έχει μέσα του το “κάλεσμα της άγριας φύσης” και δεν μπορεί να προσαρμοστεί στη ζωή και τις υποχρεώσεις της εκπολιτισμένης κοινωνίας. Κάποια μέρα, ο Σάμιουελ θα φέρει στο πατρικό σπίτι την μνηστή του Σούζαν, την οποία θα ερωτευθούν και τα άλλα αδέλφια.

Απαντώντας στο ιδεαλιστικό κάλεσμα της εποχής τους, οι αδελφοί Λάντλοου θα καταταγούν στο στρατό για να πολεμήσουν τους Γερμανούς κατά τη διάρκεια του Α’ παγκοσμίου Πολέμου. Ο Σάμιουελ θα σκοτωθεί, ο Τρίσταν θα κερδίσει την αγάπη της Σούζαν, αλλά θα την εγκαταλείψει για να γυρίσει τον κόσμο, με αποτέλεσμα εκείνη να παντρευτεί τον ‘Αλφρεντ, που διαπρέπει ως έμπορος και στη συνέχεια ως μέλος της Γερουσίας… 

Παίζουν: Μπραντ Πιτ, ‘Αντονι Χόπκινς, ‘Αινταν Κουίν, Τζούλια ‘Ορμοντ, Χένρι Τόμας.

*Mega, Κυριακή 30/01, στις 01:30

«Η Άλλη Ερωμένη του Βασιλιά» (2008) σκηνοθεσία Τζάστιν Τσάντγουϊκ

Βιογραφική, δράμα, ιστορική, ρομαντική – Η τραγική ιστορία της Άννα Μπολέιν (Νάταλι Πόρτμαν), 2η συζύγου του Ερρίκου Η΄(Έρικ Μπάνα) και μητέρα της Ελισσάβετ Α΄, που αποκεφαλίστηκε με εντολή του βασιλιά και της αδερφής της Μαρία Μπολέιν (Σκάρλετ Γιοχάνσον), η οποία αν και ερωτευμένη με τον βασιλιά υποχώρησε για χάρη της Άννας.
Οι δύο αδερφές γίνονται πιόνα στο παιχνίδι εξουσίας που παίζει η οικογένειά τους προκειμένου να σταθεροποιήσει την παρουσία της στην Βασιλική αυλή.
Ένας πόλεμος εξουσίας και ερωτικής κυριαρχίας μαίνεται και οι μεθοδεύσεις των συγγενών τους τις οδηγούν στο κρεβάτι του Ερρίκου Η, με ολέθριες συνέπειες, σε μία καθοριστική στιγμή για την Ευρωπαϊκή Ιστορία.

Παίζουν:  Νάταλι Πόρτμαν, Σκάρλετ Γιοχάνσον, Έρικ Μπάνα, Κρίστιν Σκοτ Τόμας, Τζούνο Τεμπλ, Ντέιβιντ Μόρισεϊ,

*Star, Κυριακή 30/01, στις 02:00

«Βίαιη δικαιοσύνη» (2016) σκηνοθεσία Ζαν – Φρανσουά Ρισέτ

Δράσης – Ο Μελ Γκίμπσον είναι ο Τζον Λιγκ, αποφυλακισμένος με αναστολή και πρώην αλκοολικός, που ζει σε ένα τροχόσπιτο κάπου στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, ο οποίος προσπαθεί να εντοπίσει την κόρη του μάταια εδώ και χρόνια.

H κόρη του είναι η 17χρονη Λίντια (Έριν Μοριάρτι) και έχει εμπλακεί με τον φίλο της στο εμπόριο ναρκωτικών.
Σύντομα βρίσκεται κυνηγημένη και θύμα μιας πλεκτάνης, εξαιτίας της οποίας ένα καρτέλ ναρκωτικών την αναζητά παντού γιατί θεωρεί ότι έχει κλέψει χρήματα.

Ο μοναδικός άνθρωπος στον οποίο μπορεί να στραφεί είναι ο πατέρας της. Όταν τον προσεγγίζει εκείνος την φέρνει μαζί του στο τροχόσπιτό του, όπου συνειδητοποιεί ότι η Λίντια είναι εθισμένη στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ.
Παρά τις διαφορές που τους χωρίζουν όμως, δεν θα διστάσει στιγμή να προστατεύσει την κόρη του. Πληγωμένος από τη ζωή και από τον εαυτό του, ο Λινκ αρχίζει τις επισκέψεις σε παλιούς φίλους και γνωστούς από τα χρόνια της παρανομίας, προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια της κόρης του, έχοντας μάλιστα το μεξικάνικο cartel στο σβέρκο τους να τους κυνηγούν με λύσσα.
Είναι όμως αποφασισμένος έστω και για πρώτη φορά στη ζωή του, να κάνει το σωστό.

Παίζουν: Μελ Γκίμπσον, Εριν Μοριάρτι, Ντιέγκο Λούνα, Μάικλ Παρκς, Γουίλιαμ Μέισι, Ντέιλ Ντίκι, Τόμας Μαν, Τομ Τζόλες.

*Alpha, Κυριακή 30/01, στις 02:20

«Το Διάστημα Ανάμεσά μας» (2017) σκηνοθεσία Πίτερ Τσέλσομ

Δραματική Ρομαντική – Έχοντας γεννηθεί στον Άρη, αποτέλεσμα μιας αναπάντεχης εγκυμοσύνης πριν την απογείωση του διαστημόπλοιου που έφερε την μητέρα του στον Κόκκινο Πλανήτη, ο 16χρονος Γκάρντνερ ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Γη.

Λαχταρά να γνωρίσει όλα τα θαύματα του πλανήτη, όμως οι γιατροί του τον αποτρέπουν από τις εξερευνήσεις του, καθώς τα όργανά του δεν αντιδρούν καλά στην γήινη ατμόσφαιρα.

Επιθυμώντας διακαώς να βρει τον πατέρα του, ο Γκάρντνερ θα αποδράσει για να αποκαλύψει το μυστήριο της γέννησής του και για να βρει το πού ανήκει στο σύμπαν.

Παίζουν: Eϊσα Μπάτερφιλντ, Γκάρι Ολντμαν, Μπριτ Ρόμπερτσον, Κάρλα Κουτζίνο.

*Open, Κυριακή 30/01, στις 02:30