6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Marvel Studios ANT-MAN AND THE WASP..L to R: The Wasp/Hope van Dyne (Evangeline Lilly) and Ant-Man/Scott Lang (Paul Rudd) ..Photo: Ben Rothstein..©Marvel Studios 2018

Δευτέρα σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«The Guest» (2014) σκηνοθεσία Άνταμ Γουίνγκαρντ

Δράμα. δράσης, μυστηρίου – Ο άγνωστος άνδρας Ντέιβιντ Κόλινς, που εμφανίζεται στην πόρτα της οικογένειας Πίτερσον, ισχυρίζεται ότι ήταν καλός φίλος και συμπολεμιστής του γιου τους, που έχει σκοτωθεί στο Αφγανιστάν.

Προσφέρεται να τους στηρίξει και να τους βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί, έτσι εκείνοι αποφασίζουν να του προσφέρουν φιλοξενία και να μείνει μαζί τους.

Παρά την συμμετοχή του στη ζωή της οικογένειας η συμπεριφορά του Ντέιβιντ γίνεται όλο και πιο μυστηριώδης, ενώ στην κοντινή πόλη αρχίζουν να δολοφονούνται άνθρωποι, ένα γεγονός που βάζει σε σκέψεις την Άννα, κόρη της οικογένειας.

Ο Ταγματάρχης Κάρβερ είναι ο μόνος που ξέρει την αλήθεια για την ταυτότητα του Κόλινς και σύντομα μια επίλεκτη ομάδα στρατιωτών του, εμφανίζεται έξω από το σπίτι των Πίτερσον για να αναλάβει δράση και να σώσει όποιον μπορεί από τα χέρια του Κόλινς.

Θα τα καταφέρει άραγε η Άννα να σώσει την οικογένειά της με την βοήθειά τους ή θα γίνουν ένα ακόμη στατιστικό στοιχείο για το στρατιωτικό πείραμα που δημιούργησε τον Ντέβιντ Κόλινς;

Παίζουν: Νταν Στίβενς, Σίλα Κέλι, Μάικα Μονρό, Λανς Ρέντικ.

*Open, Δευτέρα 31/01 στις 21:00

«In His Life: The John Lennon Story» (2000) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Κάρσον

Βιογραφική, δράμα, μουσικής – Η ταινία επικεντρώνεται σε οκτώ χρόνια της νεότητας του Τζον Λένον, του θρυλικού μέλους των Beatles που δολοφονήθηκε το 1980.

Ο θεατής ταξιδεύει στα μέσα της δεκαετίας του ‘50, οπότε και ο 16χρονος ατίθασος Τζον από το Λίβερπουλ πασχίζει να γίνει επιτυχημένος μουσικός, ενώ το βρετανικό ροκ εντ ρολ βρίσκεται σε εμβρυική φάση. Συγκροτήματα, κλαμπ και τυχοδιωκτισμός, ώσπου ένας τρόπος ζωής μεταμορφώνεται σε επιτυχημένο εμπορικά μουσικό ρεύμα.

Η ταινία αφηγείται τη ζωή του Λένον και τα πρώιμα χρόνια των Beatles, μέχρι το 1963, οπότε και κατακτούν το αμερικανικό κοινό.

Παίζουν: Φιλιπ Μακίλαν, Μπλερ Μπράουν, Τζέιμι Γκλόβερ, Λι Γουίλιαμς, Κριστίν Κάβανα, Ντάνιελ Μακγκόβαν.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 31/01 στις 22:00

«Ant – Man» (2015) σκηνοθεσία Πέιτον Ριντ

Περιπέτεια φαντασίας – O Δρ. Χανκ Πιμ (Μάικλ Ντάγκλας), διακεκριμένος επιστήμονας και εφευρέτης του μυστικού σωματιδίου «Pym», που επιτρέπει τη σμίκρυνση ανθρώπων, ζώων και πραγμάτων σε πολύ μικρές διαστάσεις, φοβάται ότι ο Ντάρεν Κρος (Κόρεϊ Στολ), πρώην προστατευόμενός του και τώρα αδίστακτος ανταγωνιστής του, έχει εφεύρει κάτι παρόμοιο.

Τρομοκρατημένος από τη σκέψη και μόνο ότι ένα τόσο πανίσχυρο όπλο βρίσκεται σε επικίνδυνα χέρια, αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Σκοτ Λανγκ (Πολ Ραντ), έναν δαιμόνιο διαρρήκτη, που μπορεί να εγγυηθεί την κλοπή και καταστροφή των σχεδίων του ανταγωνιστή του.

Για να τα καταφέρουν όμως, ο Σκοτ θα πρέπει να αποκτήσει τις ικανότητες και τις δυνάμεις ενός… μυρμηγκιού. Με τη βοήθεια ενός στρατού αυτών των εντόμων, θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν την πώληση της εφεύρεσης του Ντάρεν Κρος σε μια τρομοκρατική οργάνωση που επιδιώκει να ρίξει τον πλανήτη στο απόλυτο χάος. Μένει να δουν και αν θα τα καταφέρουν.

Παίζουν: Πολ Ραντ, Εβάντζελιν Λίλυ, Κόρεϊ Στολ, Μπόμπι Καναβάλε, Μάικλ Πένια, Τιπ «T.I.» Χάρρις, Άντονι ΜακΚι, Μάικλ Ντάγκλας.

*Alpha, Δευτέρα 31/01 στις 22:30

«Παραδεισένια Οστά» (2009) σκηνοθεσία Πίτερ Τζάκσον

Δραματική – Ένα δεκατετράχρονο κορίτσι, η Σούζι Σάλμον, γυρνώντας από το σχολείο, τον Δεκέμβριο του 1973, πέφτει θύμα αποτρόπαιου βιασμού και στη συνέχεια δολοφονείται. Τώρα το κορίτσι, από το μυστηριώδες, μεταβατικό εκείνο στάδιο μεταξύ γης και ουρανού πια, παρακολουθεί καθημερινά την οικογένειά της, που προσπαθεί μάταια να συμβιβαστεί με την απώλεια, αλλά και τους φίλους και τους γνωστούς της, διαπιστώνοντας τις επιπτώσεις που είχε η δολοφονία της σε κάθε έναν ξεχωριστά.

Παίζουν: Σάοϊρς Ρόναν, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Ρέιτσελ Βάις, Στάνλεϊ Τούτσι.

*SKAI, Δευτέρα 31/01 στις 00:10

«Acts of Violence» (2018) σκηνοθεσία Μπρετ Ντόνοχο 

Περιπέτεια – Όταν η μνηστή του πέφτει θύμα απαγωγής από διακινητές ανθρώπινης σάρκας, τη βραδιά του εργένικου πάρτι της, ο Ρόμαν και τα αδέλφια του, που έχουν υπηρετήσει στον στρατό, ξεκινούν την αναζήτηση της και την προσπάθεια να τη σώσουν πριν να είναι πολύ αργά. Στην πορεία της αναζήτησής τους, ο Ρόμαν βρίσκει έναν σύμμαχο στο πρόσωπο του Έιβερι, ενός αστυνομικού, που ερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση, παρακάμπτοντας τη γραφειοκρατία, που έχει σκοπό την παρεμπόδιση της έρευνας τους.

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Άστον Χολμς, Κόουλ Χάουζερ, Σον Άσμορ, Τίφανι Μπράουερ.

*Star, Δευτέρα 31/01 στις 01:15

«Ουράνια Έκπληξη» (2016) σκηνοθεσία Πατρίτσια Ρίτζεν

Δραματική – Η ταινία “Ουράνια έκπληξη” βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Κρίστι Μπιμ και περιγράφει την απίστευτη αλλά αληθινή ιστορία της οικογένειας Μπιμ. Όταν η Κρίστι ανακαλύπτει ότι η 10χρονη κόρη της, Άννα, πάσχει από μια ανίατη ασθένεια, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και προσπαθεί με όλα τα μέσα να βρει μια λύση που θα την οδηγήσει στη θεραπεία.  Για καιρό δοκίμασε τα πάντα χωρίς αποτέλεσμα.

Παρόλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τις δικές της και των γιατρών δεν άλλαζε κάτι, μέχρι που ένα αναπάντεχο και ανεξήγητο γεγονός της χτύπησε την πόρτα. Μετά από ένα φρικτό ατύχημα που είχε η μικρή Άννα, κάτι πραγματικά αξιοπερίεργο συνέβη. Κατά τη δραματική της διάσωση, συντελέστηκε  ένα «θαύμα» , προκαλώντας απορία ακόμα και στους ειδικούς γιατρούς που ανέλαβαν την υπόθεσή της.

Παίρνουν όλοι τις απαντήσεις που θέλουν; Καταλήγουν κάπου τελικά; Η οικογένεια μετά το απίστευτο “θαύμα” σιγά σιγά βρίσκει τους ρυθμούς της, ανασυγκροτείται και αποτελεί πηγή έμπνευσης για την κοινωνία.

Παίζουν: Τζένιφερ Γκάρνερ, ΚάιλιΡότζερς, Μάρτιν Χίντιρσον.

*Mega, Δευτέρα 31/01 στις 01:40