5 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Πέμπτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει πέντε ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Κυνηγός» (2018) σκηνοθεσία Σέιν Μπλακ

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας – Από τα πιο μακρινά σημεία του διαστήματος στους μικρούς δρόμους των προαστίων, το κυνήγι ξαναρχίζει. Τώρα, οι πιο θανάσιμοι κυνηγοί του σύμπαντος είναι πιο δυνατοί, πιο έξυπνοι και πιο φονικοί από ποτέ, έχοντας εξελιχθεί γενετικά με DNA από άλλα είδη.

Όταν ένα νεαρό αγόρι προκαλέσει κατά λάθος την επιστροφή τους στη Γη, μόνο μια ετερόκλητη ομάδα πρώην στρατιωτών και ένας θυμωμένος καθηγητής θα μπορέσουν να εμποδίσουν το τέλος του ανθρώπινου είδους.

Παίζουν: Μπόιντ Χόλµπρουκ, Τρεβάντε Ρόουντς, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ, Κίγκαν-Μάικλ Κι, Ολίβια Μαν, Στέρλινγκ Κ. Μπράουν, Άλφι Άλεν, Τόμας Τζέιν, Αουγκούστο Αγκιλέρα, Τζέικ Μπάσεϊ, Ιβόν Στραχόβσκι.

*SKAI, Πέμπτη 24/03, στις 21:00

«Η Σιωπή των Αμνών» (1991) σκηνοθεσία Τζόναθαν Ντέμι

Θρίλερ – H νεαρή μαθητευόμενη πράκτορας του FBI Clarice Starling (Τζόντι Φόστερ) θα επισκεφθεί τον χρόνια έγκλειστο ιδιοφυή κανίβαλο, ψυχίατρο Hannibal Lecter (Άντονυ Χόπκινς) με σκοπό να του αποσπάσει πληροφορίες σχετικά με κάποιον κατ’ εξακολούθηση δολοφόνο (Τεντ Λεβίνι), ο οποίος έχει απαγάγει την κόρη (Μπρουκ Σμιθ) μιας γερουσιαστού. Για να αποσπάσει, όμως, τις πληροφορίες που θέλει, θα πρέπει να του ανοίξει τις πύλες της ψυχής της και να του μιλήσει για τη χειρότερη ανάμνηση των παιδικών της χρόνων.

Παίζουν: Τζόντι Φόστερ, Άντονυ Χόπκινς, Σκοτ Γκλεν, Τεντ Λεβίνι, Άντονυ Χέαλντ, Φράνκι Φέισον, Μπρουκ Σμιθ.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 24/03, στις 22:00

«Με Λένε Σάρα» (2019) σκηνοθεσία Στίβεν Ορίτ

Βιογραφική Δραματική Πολεμική – Κατά τη διάρκεια του Β? Παγκοσμίου Πολέμου, η 13χρονη Πωλονοεβραία Σάρα έχει χάσει την οικογένειά της στο ολοκαύτωμα. Μετά από μια εξουθενωτική απόδραση στην oυκρανική ύπαιθρο, η Σάρα κλέβει την ταυτότητα της Χριστιανής της φίλης και βρίσκει καταφύγιο σε ένα μικρό χωριό, όπου φιλοξενείται από έναν αγρότη και τη νεαρή γυναίκα του.

Παίζουν: Σουζάνα Σαροβι, Μιχαλίνα Ολστσάντ, Αλεξαντρα Πίσουλα, Πιοτρ Νερλέβσκι, Πόελ Κρολικοφσκι.

*ΕΡΤ3, Πέμπτη 24/03, στις 00:00

«Sicario 2: Η μάχη των εκτελεστών» (2018) σκηνοθεσία Στέφανο Σόλιμα

Περιπέτεια – Η CIA ανακαλύπτει ότι τα καρτέλ ναρκωτικών περνάνε παράνομα τρομοκράτες από τα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό και αναθέτει στον Ματ Γκρέιβερ και τον πρώην μυστικό μισθοφόρο Αλεχάντρο να πάνε εκεί και να λύσουν, με οποιοδήποτε τρόπο, το πρόβλημα. Κατά την πορεία της αποστολής τους, ο Αλεχάντρο έρχεται αντιμέτωπος με παλιούς λογαριασμούς, που ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει…

Παίζουν: Τζος Μπρόλιν, Μπενίτσιο Ντελ Τόρο, Τζέφρι Ντόνοβαν, Κάθριν Κίνερ.

*Star, Πέμπτη 24/03, στις 00:15

«Χαρισματική» (2017) σκηνοθεσία Μαρκ Γουέμπ 

Δραματική – Ο Φρανκ Άντλερ είναι ένας εργένης που μεγαλώνει ένα παιδί-θαύμα, την ευφυή ανιψιά του, Μαίρη, αφού η μητέρα της έβαλε τέλος στη ζωή της. Τα σχέδια του Φρανκ για μια φυσιολογική σχολική χρονιά για την ανιψιά του ματαιώνονται, όταν οι μαθηματικές ικανότητες της 7χρονης υποπίπτουν στην αντίληψη της σκληρής μητέρας του Φρανκ, της Έβελιν, όπου σχεδιάζει να χωρίσει την εγγονή της από τον γιο της και να τη μεγαλώσει η ίδια.

Παίζουν: Κρις Έβανς, ΜακΚένα Γκρέις, Λίντσεϊ Ντάνκαν, Οκτάβια Σπένσερ.

*Alpha, Πέμπτη 24/03, στις 01:45