6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Η Κρυφή Ζωή του Γουόλτερ Μίτι» (2013) σκηνοθεσία Μπεν Στίλερ

Φαντασίας – Ο ονειροπόλος υπάλληλος του περιοδικού «Life» Γουόλτερ Μίτι χάνει το αρνητικό της φωτογραφίας που θα κοσμούσε το τελευταίο εξώφυλλο της έντυπης έκδοσής του. Αυτό θα αποτελέσει την αφορμή για να ξεκινήσει ένα περιπετειώδες ταξίδι με σκοπό να βρει το πολύτιμο κομμάτι φιλμ αλλά και τον πραγματικό εαυτό του. Ταυτόχρονα, ο ντροπαλός Μίτι προσπαθεί να βρει τρόπο για να προσεγγίσει τη συνάδελφό του Σέριλ Μέλχοφ, ενώ η «μεταβατική» περίοδος στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού είναι γεμάτη κλεισίματα τμημάτων και απολύσεις.

Παίζουν: Μπεν Στίλερ Κρίστεν Γουίγκ Άνταμ Σκοτ Σίρλεϊ Μακ Λέιν

*Open, Τετάρτη 30/03, στις 21:15

«Οικογενειακές Ανισορροπίες» (2014) σκηνοθεσία Μάγια Φορμπς

Δραματική κομεντί – Ύστερα από μια μεγάλη κρίση, ένας μανιοκαταθλιπτικός πατέρας προσπαθεί να έρθει και πάλι κοντά στις δυο μικρές κόρες και τη γυναίκα του. Όταν η τελευταία, μάλιστα, αφήνει τη Βοστόνη για σπουδές στη Νέα Υόρκη, αναλαμβάνει μόνος του την ανατροφή των παιδιών του.

Παίζουν: Μαρκ Ράφαλο Ζόι Σαλντάνα Ίμοτζεν Γολοντάρσκι

*ΕΡΤ2, Τετάρτη 30/03, στις 22:15

«Τα Παιδιά των Ανθρώπων» (2006) σκηνοθεσία Αλφόνσο Κουαρόν

Δράμα επιστημονικής φαντασίας – Το 2027 ο κόσμος έχει βυθιστεί στην αναρχία καθώς η γονιμότητα των ανθρώπων έχει φτάσει σε μηδενικά επίπεδα από έναν ιό και αυτό έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην παγκόσμια ισορροπία. Ο νεαρότερος άνθρωπος του πλανήτη, πέφτει θύμα δολοφονίας στα δεκαοκτώ του και η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει προοπτική σταδιακής εξαφάνισης.

Με φόντο ένα Λονδίνο, που σπαράσσεται από τη βία, την εγκληματικότητα και τον πόλεμο αντιμαχόμενων εθνικιστικών φατριών, ένας απογοητευμένος πρώην ακτιβιστής, που έχει γίνει γραφειοκράτης αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του. Προστατεύει την τελευταία ελπίδα για τη συνέχεια της ανθρωπότητας, μία έγκυο γυναίκα, που θα γίνει αντικείμενο ερευνών από τους επιστήμονες.

Παίζουν: Τζούλιαν Μουρ, Κλάιβ Όουεν, Τσιουέτελ Ετζίοφορ, Μάικλ Κέιν, Χουάν Γκαμπριέλ Γιακούζι.

*Alpha, Τετάρτη 30/03, στις 22:40

«Μια Θάλασσα Από Δέντρα» (2015) σκηνοθεσία Γκας Βαν Σαντ

Δραματική – Ο Άρθουρ Μπρέναν ταξιδεύει στην Ιαπωνία, στην περιοχή Αοκιγκαχάρα, γνωστή ως «Θάλασσα των Δέντρων». Πρόκειται για ένα μυστηριώδες πυκνό δάσος στη βάση του όρους Φούτζι, όπου οι άνθρωποι πηγαίνουν εκεί για να αυτοκτονήσουν. Στο ταξίδι του στο δάσος συναντάει τον Τακούμι Νακαμούρα,  έναν Ιάπωνα που έχει χάσει το δρόμο του μετά από μια απόπειρα αυτοκτονίας. Οι δύο άνδρες ξεκινούν ένα ταξίδι αντανάκλασης και επιβίωσης, το οποίο επιβεβαιώνει τη θέληση του Άρθουρ να ζήσει και επανασυνδεθεί με τη σύζυγό του…

Παίζουν: Μάθιου ΜακΚόναχι, Κεν Γουατανάμπε, Ναόμι Γουότς

*Star, Τετάρτη 30/03, στις 23:15

«Υπό το Μηδέν» (2013) σκηνοθεσία Σκοτ Γουόκερ

Αστυνομική – Όταν η 17χρονη Σίντι καταφέρνει να δραπετεύσει από τα χέρια του κατά συρροή δολοφόνου Ρόμπερτ Χάνσεν, ο ντετέκτιβ Τζακ Χάλμπον αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να δει τον ψυχοπαθή δολοφόνο επιτέλους στο εδώλιο. Το γεγονός ότι μετά από τόσες δολοφονίες γυναικών, εξακολουθεί να κυκλοφορεί ασύλληπτος εδώ και 13 χρόνια τρομοκρατώντας την πόλη Άνκορατζ της Αλάσκας, είναι κάτι που ο Τζακ δεν μπορεί να διανοηθεί ότι μπορεί να συνεχίζεται. Είναι πια έτοιμος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να τον συλλάβει, ακόμα και να βάλει σε κίνδυνο την ίδια τη ζωή του. Όμως, ο στόχος του γνωρίζει πολύ καλύτερα το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Τουλάχιστον, μέχρι τώρα… Η ταινία βασίζεται στην πραγματική ιστορία του σίριαλ κίλερ Ρόμπερτ Κρίστιαν Χάνσεν, που το 1983 καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή.

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Τζον Κιούζακ, Βανέσα Χάτζενς, Κάθριν ΛαΝάσα.

*Alpha, Τετάρτη 30/03, στις 01:00

«Vice: Η Πόλη της Βίας» (2015) σκηνοθεσία  Μπράιαν Μίλερ

Δράσης, επιστημονικής φαντασίας, θρίλερ – Ο Τζούλιαν Μάικλς έχει σχεδιάσει τον απόλυτο προορισμό: το Vice, ένα amusement park όπου τα πάντα είναι δυνατά και οι πελάτες μπορούν να εκπληρώσουν τις πιο τρελές φαντασιώσεις τους. Οι τεχνητοί κάτοικοι δείχνουν και σκέφτονται σαν αληθινοί άνθρωποι. Oταν μία από αυτούς μαθαίνει την αλήθεια κι αποδρά, βρίσκει τον εαυτό της ανάμεσα στα πυρά των απεσταλμένων του Τζούλιαν, κι ενός αστυνομικού, ο οποίος έχει θέσει σκοπό της ζωής του να κλείσει το Vice για πάντα και να βάλει ένα τέλος στη βία.

Παίζουν: Τόμας Τζέιν, Μπρους Γουίλις, Άμπιρ Τσάιλντερς.

*Star, Τετάρτη 30/03, στις 01:30