9 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Σάββατο ιδανική βραδιά για να απολαύσεις σινεμά από τον καναπέ σου, μετά από μία κουραστική εβδομάδα!

«Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης» (2016) σκηνοθεσία Μάικ Θέρμαϊερ, Γκέιλεν Τσου

Animation – Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του, τον εκτοξεύει… στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια σειρά γεγονότων, που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι, θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες…

Στην υποτιτλισμένη version της ταινίας, τις φωνές τους δανείζουν οι: Κουίν Λατίφα, Τζένιφερ Λόπεζ, Τζον Λεγκουιζάμο, Ντένις Λίρι Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

*Star, Σάββατο 09/04, στις 21:00

«Πρόβατα Εναντίον Λύκων 2» (2019) σκηνοθεσία Βλαντιμίρ Νικολάεφ

Animation – Το ενωμένο χωριό των προβάτων και των λύκων ζει μια ήρεμη και ειρηνική ζωή όταν ξαφνικά καταφθάνουν δύο απρόσμενοι επισκέπτες – μια πολική αλεπού και μια μικρή προβατίνα.
Κανείς δεν περίμενε ότι ένας κίνδυνος θα τους ακολουθήσει εκεί. Ο Γκρέι, ο νέος αρχηγός της ενωμένης φυλής, πρέπει τώρα να πείσει τα πρόβατα και τους λύκους να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τα επερχόμενα προβλήματα και τις μεγάλες προκλήσεις – γιατί η ισχύς βρίσκεται στην ενότητα!

*Open, Σάββατο 09/04, στις 21:15

«Εγώ, ο Απαισιότατος 3» (2017) σκηνοθεσία Πιέρ Κοφέν, Κάιλ Μπάλντα, Έρικ Γκιγιόν

Animation – Ο αγαπημένος Γκρου σε άλλη μια ξεκαρδιστική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους! Ενώ σχεδίαζε να κλέψει το φεγγάρι και να γίνει επιτέλους ένας πρωτοκλασάτος «κακός», τελικά ο Γκρου υιοθέτησε τρία μικρά κοριτσάκια, παντρεύτηκε την πράκτορα της Αντιτρομοκρατικής Λούσι και έπιασε και εκείνος δουλειά στην Αντιτρομοκρατική.

Τώρα, όμως, που έχει να αντιμετωπίσει τον Μπαλτάζαρ Μπρατ, ένα εμμονικό πρώην παιδί θαύμα της δεκαετίας του 80, που έχει εξελιχθεί σε παρανοϊκό κακοποιό, ο Γκρου τα βρίσκει σκούρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ξαφνικά μαθαίνει πως έχει ένα δίδυμο αδερφό, τον Ντρου, που είναι όλα όσα ο Γκρου δεν είναι: όμορφος, πλούσιος, με μακριά, ξανθά μαλλιά και «επαγγελματίας» κακοποιός! Την ίδια ώρα, τα Μίνιον πιάνονται αιχμάλωτα από τον Μελ, ένα μίνιον, που εργάζεται για λογαριασμό του Ντρου, ο οποίος έχει σκοπό να κάνει πειράματα για να φτιάξει έναν στρατό από ροκ-σταρ κακά μίνιον.

Με τις φωνές των: Γιάννη Ζουγανέλη, Λευτέρη Ελευθερίου, Ελένη Βογιατζή, Μυρτώ Ορφανάκου, Ελενα Γιαννέτσου.

*Star, Σάββατο 09/04, στις 22:50

«Κλέφτες και Απατεώνες» (2019) σκηνοθεσία Ματ Άσελτον

Αστυνομική Δραματική – Ο Ιβάν (Τεό Τζέιμς) είναι ένας όμορφος, νεαρός κλέφτης. Η ειδικότητά του: να κλέβει έργα υψηλής τέχνης. Είναι μία βρώμικη επιχείρηση, ιδιαίτερα κερδοφόρα όμως. Παρόλα αυτά, ο Ιβάν θέλει να τα παρατήσει. Η Ελίζ (Έμιλι Ρατακόφσκι) είναι μια όμορφη ηθοποιός με πολλά άπλυτα στην πλάτη της και ακόμα περισσότερα χρέη.

Οι δύο αυτοί έξυπνοι και σέξι κακοποιοί βάζουν μπροστά μία τελευταία, μεγάλη και τολμηρή ληστεία. Τα όσα θα ζήσουν σ’ αυτό το παιχνιδιάρικο αισθηματικό θρίλερ, ρισκάροντας τη ζωή και την ελευθερία τους, θα δοκιμάσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους

Παίζουν: Φερνάντα Αντράντε, Φρεντ Μέλαμεντ, Τιμ Μπαντέρ, Έμιλι Ραταζκόβσκι, Τεό Τζέιμς

*Open, Σάββατο 09/04, στις 23:00

«Απειλή στο σπίτι» (2016) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Τέναντ

Ψυχολογικό θρίλερ – Τι συμβαίνει όταν ο τρόμος εισβάλει σε ένα μέρος που αισθανόμαστε θαλπωρή, άνεση και ασφάλεια; Μια πλούσια γυναίκα και ο θετός της γιός γίνονται στόχος τριών κακοποιών στο απομακρυσμένο αρχοντικό τους. Η μόνη βοήθεια που έχουν είναι μια κλήση με έναν ειδικό των συστημάτων ασφαλείας. Καθώς οι εισβολείς γίνονται όλο και πιο εχθρικοί και επικίνδυνοι θα μπορέσει αυτός ο απρόσμενος σύμμαχος να τους οδηγήσει στην ασφάλεια; Ένα ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνίστρια την Νατάσα Χένστριτζ.

Παίζουν: Τζέισον Πάτρικ, Σκοτ Άτκινς, Νατάσα Χένστριτζ, Ουίλιαμ Ντίκινσον.

*Mega, Σάββατο 09/04, στις 00:00

«St. Vincent: Ο Αγαπημένος μου Άγιος» (2014) σκηνοθεσία Θίοντορ Μέλφ

Κωμωδία – Ο Βίνσεντ είναι ένας παράξενος, αποτυχημένος βετεράνος πολέμου, που μισεί τους πάντες και τα πάντα και κυρίως τον ίδιο του τον εαυτό.

Το πάθος του για τα τυχερά παιχνίδια, το αλκοόλ και τις νυχτερινές απολαύσεις, τον έχουν οδηγήσει σε ένα μεγάλο αδιέξοδο.

Για να καταφέρει πλέον να επιβιώσει, αναλαμβάνει να φροντίζει, επί πληρωμή, τον 12χρονο Όλιβερ, τον μελαγχολικό γείτονα του, μοναχογιό της φρεσκοχωρισμένης Μάγκι.

Παίζουν: Μπιλ Μάρεϊ, Μελίσα Μακ Κάρθι, Ναόμι Γουότς, Τζέιντεν Λίμπερερ, Κρις Ο’ Ντάουντ.

*Star, Σάββατο 09/04, στις 00:45

«Αρκετά! » (2002) σκηνοθεσία Μάικλ Άπτεντ 

Θρίλερ – Όταν η Σλιμ, μια απλή σερβιτόρα, γνωρίζει και παντρεύεται έναν πλούσιο εργολάβο, όλα δείχνουν ότι η τύχη επιτέλους της χαμογελά. Μέχρι τη στιγμή που ο άνδρας της δείχνει το αληθινό του πρόσωπο: καταπιεστικός, κτητικός, άπιστος και βίαιος, την αναγκάζει να το σκάσει, μαζί με την μικρή τους κόρη, και να αναζητήσει μια καινούρια ζωή. ‘Ομως ο άνδρας της συνεχίζει να την καταδιώκει και να την απειλεί… Αρκετά! Η Σλιμ θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της…!

Παίζουν: Τζένιφερ Λόπεζ, Μπίλι Κάμπελ, Τζούλιετ Λιούις, Φρεντ Γουόρντ, Νταν Φούτερμαν.

*Ant1, Σάββατο 09/04, στις 01:00

«The X-Files: Θέλω να Πιστέψω» (2008) σκηνοθεσία Κρις Κάρτερ

Αστυνομική Δραματική Τρόμου – Η υπόθεση που θα ενώσει ξανά τους πράκτορες Σκάλυ και Μόλντερ, δεν είναι οι εξωγήινοι αλλά η μεταφυσική αποκάλυψη του θανάτου επί της Γης.
Εκείνη πλέον είναι χειρούργος σε ένα νοσοκομείο της καθολικης εκκλησίας ενώ εκείνος παραιτημένος από όλα και με μόνο ενδιαφέρον να ξαναβρεί την αδερφή του.
Όταν αρκετές γυναίκες εξαφανίζονται στα βουνά της Βιρτζίνια ένας ιερέας υποστηρίζει ότι έχει ανεξήγητα οράματα, είναι αρκετά για να οδηγήσουν την τοπική αστυνομία μπροστά σε ένα περίεργο ιατρικό πείραμα.

Η παρουσία των δύο συνεργατών κρίνεται απαραίτητη και ενώ ακολουθούν κάτι περίεργα ανθρώπινα ίχνη στα χιονισμένα βουνά, οδηγούνται σε έναν πράκτορα που είχε πέσει θύμα απαγωγής…

Παίζουν: Τζίλιαν Άντερσον, Μπίλι Κόνολι, Ντέιβιντ Ντουκόβνι, Αμάντα Πιτ.

*Alpha, Σάββατο 09/04, στις 01:30

«Αντιμέτωπη με το Παρελθόν» (2018) σκηνοθεσία Μάικλ Ρόμπινσον

Μυστηρίου – Όταν ένας έμπορος τέχνης βρίσκεται νεκρός, η Χέιλι Ντιν αναλαμβάνει να ερευνήσει την υπόθεση μαζί με τους ντετέκτιβ φίλους της Ντάνυ Μόργκαν, Φίντσερ Γκάρλαντ και Σαρλίν «Μόντι» Μοντγκόμερι. Η έρευνα ξεκινά με την επίσκεψη της Χέιλι στη γκαλερί μαζί με έναν παλιό συμφοιτητή της τον Κλέιντι.

Η χήρα του θύματος όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μένει… μόνη της. Σύμπτωση ή σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση;

Παίζουν: Κέλι Μάρτιν, Τσαντ Λόου, Αλβίνα Όγκαστ, Τζιάκομο Μπεσάτο, Τζέσι Κάρολ.

*Mega, Σάββατο 09/04, στις 01:50