Επιτήδειοι προσποιούνται συνεργάτες των διοργανωτών του Rally Greece Offroad, προσεγγίζοντας επιχειρήσεις του Άργους Ορεστικού και ίσως και ευρύτερα της περιοχής, ζητώντας τους να μπουν χορηγοί σε φυλλάδιο που υποτίθεται ότι θα εκδοθεί και θα διανεμηθεί κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία.
Σας ενημερώνουμε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και γι’ αυτό συστήνουμε μεγάλη προσοχή, καθώς τα φαινόμενα προσπάθειας εξαπάτησης πολιτών έχουν αυξηθεί ραγδαία και στην περιοχή μας.
Δήμος Άργους Ορεστικού





![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-218x150.jpg)












![Νεκροταφείο πλεούμενων η οδός Μαυριωτίσσης Καστοριάς – [photos]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/09/vrk_230925-4-100x70.jpg)

