17 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Κυριακή του Πάσχα σήμερα και σου έχουμε επιλέξει δεκαεπτά ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Η καφετζού» (1956) σκηνοθεσία Αλέκος Σακελλάριος

Ελληνική ταινία Κωμωδία – Η κυρά-Καλλιόπη πλύστρα της γειτονιάς, μετατρέπεται σε καφετζού, μετά από προτροπή του Σπύρου Τσαρδή, τελειόφοιτου της οδοντιατρικής, που για οικονομικούς λόγους διατηρεί το καφενείο του πατέρα του και είναι ερωτευμένος με την Καίτη, αλλά δεν μπορεί να την ζητήσει από τους εύπορους γονείς της, λόγω του επαγγέλματος που ασκεί.

Η δουλειά έχει στηθεί έξυπνα: ο Σπύρος μαθαίνει τα οικογενειακά των πελατισσών του, τα ξεφουρνίζει στην κυρά – Καλλιόπη, που στη συνέχεια τα διαβάζει στο φλυτζάνι. Και το παραδάκι μαζεύεται μέχρι τη στιγμή που έρχεται η μητέρα της Καίτης και ζητάει από την καφετζού να της πει τι έγινε ένα πανάκριβο δακτυλίδι της, που ο σύζυγός της δώρισε στην ερωμένη του.

Μόνο που ο τελευταίος είναι ο πρώτος άνδρας της κυρά – Καλλιόπης και η τελευταία τον βάζει στη θέση του, αναγκάζοντάς τον όχι μόνο να αποδεχτεί τον Σπύρο, αλλά και να του ανοίξει οδοντιατρείο μετά τον γάμο του με την Καίτη…

Παίζουν: Γεωργία Βασιλειάδου, Βασίλης Αυλωνίτης, Μίμης Φωτόπουλος, Σμαρούλα Γιούλη, Ελένη Ζαφειρίου,Περικλής Χριστοφορίδης, Μπεάτα Ασημακοπούλου, Νίκος Φέρμας

*Star, Κυριακή 24/04, στις 21:00

«Ο Αισιόδοξος» (1973) σκηνοθεσία Κώστας Καραγιάννης 

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Δύο φίλοι έχουν ένα κατάστημα πώλησης μοτοσικλετών και αυτοκινήτων. Ο ένας είναι αισιόδοξος, ενώ ο άλλος τα βλέπει όλα μαύρα.

Ενώ προσπαθούν να κερδίσουν την αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων «Σαΐτα» από έναν δυνατότερο ανταγωνιστή, ένα ατύχημα γίνεται αφορμή να γνωριστούν με μία κοπέλα που θα τους βοηθήσει με τον τρόπο της.

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς , Έλενα Ναθαναήλ , Ανδρέας Φιλιππίδης , Μαρίκα Κρεββατά , Γιώργος Γαβριηλίδης , Έλσα Ρίζου , Νίκος Ρίζος , Ειρήνη Δογάνη.

*Μακεδονία, Κυριακή 24/04, στις 21:00

«Πολίτικη Κουζίνα» (2003) σκηνοθεσία Τάσος Μπουλμέτης

Δράμα, Ελληνική, Κωμωδία – «Τις ιστορίες του τόπου μας, για να μην τις ξεχάσουμε, τις βάζουμε μέσα στα φαγητά μας…». Αλάτι… που μπαίνει όπου πρέπει για να νοστιμέψει τη ζωή μας. Πιπέρι… που είναι ζεστό και καίει, σαν τον ήλιο που βλέπει τα πάντα. Κανέλλα… που είναι και πικρή και γλυκιά, όπως όλες οι γυναίκες. Μια ταινία βιωματική, που μιλάει για ανθρώπους, οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τον τόπο που αγαπούσαν παρά τη θέλησή τους. Τραυματισμένοι και διωγμένοι από παντού, οι Κωνσταντινουπολίτες εκδιώχθηκαν από τους Τούρκους ως Έλληνες για να τους υποδεχτούν οι Έλληνες ως Τούρκους! Μοναδική τους επαφή με το παρελθόν, το φαγητό τους, όπου έβαζαν όλες τις ιστορίες τους για να μην τις ξεχάσουν…

Παίζουν: Γιώργος Χωραφάς, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Στέλιος Μάινας, Ρέινα Λουϊζίδου

*Mega, Κυριακή 24/04, στις 21:00

«Θεός για μία Εβδομάδα» (2003) σκηνοθεσία Τομ Σάντιακ

Κωμωδία – Ακόμα κι ο Θεός κουράζεται από τα τόσα παράπονα και την γκρίνια του Μπρους Νόλαν για τα όσα δυσάρεστα και προβληματικά συμβαίνουν στη ζωή του. Προκειμένου, λοιπόν, να απαλλαγεί από τη γκρίνια του, αλλά και για να του δώσει την ευκαιρία να δει τα πράγματα κάπως αλλιώς, τον προικίζει με την απόλυτη θεϊκή δύναμη, για να πάρει το… μάθημά του: δεν είναι τελικά και τόσο εύκολο να κυβερνάς τον κόσμο!   

Παίζουν: Τζιμ Κάρεϊ, Τζένιφερ Άνιστον, Μόργκαν Φρίμαν, Στιβ Καρέλ, Φίλιπ Μπέικερ Χολ, Κάθριν Μπελ.

*Alpha, Κυριακή 24/04, στις 21:30

«Φαντασία» (2019) σε σκηνοθεσία Αλέξης Καρδαράς

Δραματική Ελληνική Ταινία Ρομαντική – Μια ταινία για την ανεμελιά, την αφθονία και τους έρωτες της δεκαετίας του ’90 και στο επίκεντρο της πλοκής ένα μοιραίο ερωτικό τρίγωνο.

Η Φωτεινή (Ρένα Μόρφη) είναι η όμορφη νέα κοπέλα με την ωραία φωνή που έρχεται από την επαρχία στην Αθήνα και την παίρνει υπό την προστασία του, κυριολεκτικά και μεταφορικά, ο Χρηστάκης, παλιός φίλος και συνεργάτης της μητέρας της (Βίκυ Παπαδοπούλου), η οποία χάθηκε πρόωρα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ένα συμβάν που η μικρή Φωτεινή, συνοδηγός τη μοιραία στιγμή, δεν ξεπέρασε ποτέ ουσιαστικά. Και ο Κόκκινος (Γιάννης Στάνκογλου) είναι ο νόστιμος μάγκας, παντρεμένος και φτασμένος, που ποθεί τη Φωτεινή από την πρώτη στιγμή που την αντικρίζει, και την κατακτά, με απρόβλεπτες, αρχαιοελληνικές συνέπειες.

Παίζουν: Ρένα Μόρφη, Στέλιος Μάινας, Γιάννης Στάνκογλου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Καλλιρόη Μυριαγκού, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Νταλιάνης, Άννα Καλαϊτζίδου, Ανδρέας Νάτσιος.

*ΕΡΤ2, Κυριακή 24/04, στις 22:00

«Slumdog Millionaire» (2008) σκηνοθεσία Ντάνι Μπόιλ, Λαβλιν Ταντάν

Δραματική Ρομαντική – Η ιστορία διαδραματίζεται στην Ινδία και παρουσιάζει την ιστορία ενός νεαρού αμόρφωτου Ινδού από τις φτωχογειτονιές του Μουμπάι.

Ο Τζαμάλ Μαλίκ, ένας 18χρονος από τις φτωχογειτονιές του Μουμπάι, θα ζήσει τη μεγαλύτερη ημέρα της ζωής του με όλα τα μάτια της Ινδίας στραμμένα πάνω του: αν απαντήσει σωστά σε μια τελευταία ερώτηση, θα κερδίσει 20 εκατομμύρια ρουπίες στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος?».

Βρίσκεται αντιμέτωπος με το έπαθλο των 20 εκατομμυρίων ρουπίων αλλά και με την αστυνομία, που τον συλλαμβάνει την παραμονή του τελικού, με την υποψία πως έχει εξαπατήσει τους πάντες. Από πού κι ως πού ένα εμφανισιακά άβγαλτο παιδί, ένας αλήτης που μεγαλώνει στο δρόμο γνωρίζει τόσα πολλά;
Εξιστορώντας τη ζωή του προσπαθεί να πείσει τους αξιωματικούς πως όλες οι απαντήσεις του προέρχονται από προσωπικά βιώματα, εξίσου απίστευτα με τις ερωτήσεις που του έχουν υποβληθεί στο παιχνίδι.

Η μόνη ερώτηση που παραμένει αναπάντητη είναι πώς ένας νεαρός χωρίς πάθος για το χρήμα κατέληξε να παίρνει μέρος στο συγκεκριμένο σόου? Όταν ο Τζαμάλ επιστρέψει για να απαντήσει στην τελευταία ερώτηση, θα το αποκαλύψει σε 60 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Παίζουν:  Ντεβ Πατελ, Φρίντα Πίντο, Ανίλ Καπούρ, Ρουμπίαν Αλί, Ίρφαν Καν, Μαντούρ Μίταλ.

*Ant1, Κυριακή 24/04, στις 23:00

«Blues Brothers 2000» (1998) σκηνοθεσία Τζον Λαντις

Κωμωδία, μιούζικαλ -Ο Elwood Blues αποφυλακίζεται και προς μεγάλη του λύπη διαπιστώνει ότι o αδερφός του δεν υπάρχει πια, το ορφανοτροφείο που μεγάλωσε έχει κατεδαφιστεί και η μπάντα έχει διαλυθεί. Τότε αποφασίζει να επανενώσει με τη βοήθεια μερικών φίλων του, τη παλιά μπάντα για μια ακόμη αποστολή. H διάσημη μπάντα BLUES BROTHERS ενώνεται ξανά. Aυτή τη φορά με τη βοήθεια του εκφραστικού μπαρμαν (Goodman), συναγωνίζονται στην Μάχη των Μπάντων (Battle of the Bands). Ο Buster, ένα μικρό ορφανό απειθάρχητο αγόρι γίνεται και αυτό μέλος.

Παίζουν: Νταν Ακρόιντ, Τζον Γκούντμαν, Γουόλτερ Λεβιν, Αρίθα Φράνκλιν, Τζέιμς Μπράουν, Τζο Μόρτον, Β.Β. Κινγκ.

*Μακεδονία, Κυριακή 24/04, στις 23:00

«Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» (2005) σκηνοθεσία Νίκος Περράκης 

Κωμωδία – Παραμονή του Δεκαπενταύγουστου 2003, με τον ήλιο να καίει πάνω από το Αιγαίο, μια ομάδα αποτελούμενη από πέντε οπλίτες κάτω από την εποπτεία του Λοχία με το μαχητικό προσωνύμιο Χάμπο, καλείται  να φυλάξει τη βραχονησίδα Πίττα, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα Τουρκικά παράλια. Ανάμεσα στους φαντάρους που αποσπώνται στο απομακρυσμένο φυλάκιο, βρίσκεται και ο στρατιώτης Αλέξανδρος Τσιμπιτζίδης, θύμα της φάρσας που του έστησαν στον λόχο, ως μέρος εκδίκησης για την προνομιακή μεταχείριση που απολαμβάνει, αναγκάζοντάς τον να αναβάλλει τις ολιγοήμερες διακοπές παρέα με το ταίρι του, που τον επισκέφτηκε στην όμορφη Κω. Η τεταμένη κατάσταση με τους γείτονες Τούρκους, που πάντοτε οξύνεται σε εορταστικές περιόδους, κρύβει  εκπλήξεις, ευχάριστες και δυσάρεστες, για τους οπλισμένους φύλακες της βραχονησίδας…

Παίζουν: Βίκυ Καγιά, Ορφέας Αυγουστίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Ρένος Χαραλαμπίδης, ΓΙάννης Τσιμιτσέλης, Γιώργος Σεϊταρίδης, Ιωάννης Παπαζήσης, Σωκράτης Πατσίκας, Στέλιος Ξανθουδάκης, Tugce Kazaz, Αρζού Γιαναρντάγκ, Yetkin Dikinciler.

*Star, Κυριακή 24/04, στις 23:10

«Θεέ μου, τι σου κάναμε; 2» (2019) σε σκηνοθεσία Φιλίπ Ντε Σοβερόν

Δράμα κωμωδία – Μετά τους τέσσερις γάμους που κλυδώνισαν την οικογένειά τους, ο Κλοντ και η Μαρί Βερνέιγ έχουν να αντιμετωπίσουν ένα καινούργιο πρόβλημα.
Οι τέσσερις γαμπροί τους έχουν αποφασίσει να φύγουν από τη Γαλλία με τις συζύγους και τα παιδιά τους και να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό.
Ανίκανοι να φανταστούν ότι η οικογένειά τους δεν θα είναι κοντά, ο Κλοντ και η Μαρί προσπαθούν απεγνωσμένα να τους κρατήσουν δίπλα τους.

Παίζουν: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν, Φρεντερίκ Τσάου, Νουμ Ντιαβαρά, Φρεντερίκ Μπελ, Τζούλια Πιατόν, Εμιλί Καέν, Ελοντί Φοντάν, Πασκάλ Νζονζί, Σαλιμάτα Καματέ, Τατιάνα Ρόζο, Κλόντια Ταγκμπό.

*Mega, Κυριακή 24/04, στις 23:20

«Το Παιχνίδι της Μόλλυ» (2017) σκηνοθεσία Ααρον Σόρκιν

Αστυνομική, βιογραφική, δραματική – Η Μόλλυ Μπλουμ, μια σκιέρ ολυμπιακών προδιαγραφών αποφασίζει να χτίσει μια διαφορετική επαγγελματική καριέρα στο Λος Άντζελες, στο χώρο της ψυχαγωγίας. Σύντομα, θα στήσει μια δική της εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων και πιο συγκεκριμένα για αγώνες πόκερ. Καθώς αυτές οι εκδηλώσεις αρχίζουν να φιλοξενούνται σε σπίτια μεγάλων αστέρων του κινηματογράφου, του αθλητισμού και του επιχειρηματικού κόσμου, η Μόλλυ Μπλουμ γίνεται όλο και πιο έξπερτ στα μεγάλα στοιχήματα και τις προκλήσεις τους.

Όταν όμως, κάποια στιγμή πράκτορες του FBI εισβάλουν σε μία από τις επιχειρήσεις της στα χνάρια μια οικονομικής πυραμίδας και της ρωσικής μαφίας, η Μόλλυ θα βρεθεί με χειροπέδες για πράγματα που δεν έχει διαπράξει.

Παίζουν: Τζέσικα Τσαστέιν, Ιντρις Ελμπα, Κέβιν Κόστνερ, Μάικλ Σέρα.

*SKAI, Κυριακή 24/04, στις 00:00

«Με Χωρίς Γυναίκες» (2014) σκηνοθεσία Βαγγέλης Σεϊτανίδης

Ελληνική Κωμωδία – Δύο σαραντάρηδες ξεκινούν ένα ταξίδι δρόμου για να αναζητήσουν την «ωραία του σχολείου» τους, που οι φήμες θέλουν να έχει γίνει μοναχή κάπου στην Ηλεία. Στην ουσία, ψάχνουν τον παλιό τους εαυτό, τα χαμένα όνειρα, τη χαμένη χαρά. Είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους.

Ο «Κουστώ» είναι ένας 40άρης που έβαλε λουκέτο στη βιοτεχνία που κληρονόμησε από τον πατέρα του όταν ήταν μικρός, παρατώντας τις δικές του φιλοδοξίες να γίνει ωκεανολόγος. Ο Ρίκος είναι τυπικός νεοέλληνας: οικογενειάρχης, πατέρας αλλά κι αμετανόητος χαβαλές, μπήχτης – λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και οι γκόμενες.

Όμως και καλός φίλος: όταν βλέπει τον κολλητό του να περνάει κρίση μετά τη χρεοκοπία του, εγκαταλείπει τα πάντα για ένα τριήμερο για να φύγουν μαζί αυτό το ταξίδι. Και λένε όσα δεν είχαν πει μια ολόκληρη ζωή.

Όταν καταφέρνουν να συναντήσουν τη Νάντια, την ωραία του σχολείου, οι φήμες ότι έχει γίνει μοναχή διαψεύδονται.
Η παλιά τους συμμαθήτρια είναι πρόσωπο του υποκόσμου και οι δυο φίλοι μπλέκονται εξαιτίας της σε περιπέτειες και κινδύνους.

Παίζουν: Θοδωρής Αθερίδης, Δημήτρης Ημελλος, Σμαράγδα Καρύδη, Σοφία Σεϊρλή, Ντινος Καρύδης ,Στεφανία Καπετανίδη, Νατάσα Μαρματάκη Γιάννης Στάνκογλου, Ιωάννης Παπαζήσης, παίζουν ακόμα: Βαλεντίνα Φυλακτού, Ναταλί Παυλώφ, Ειρήνη Χρηστίδη, Ρίτα Λυτού, Έλενα Μιρτσόφσκ.

*ΕΡΤ2, Κυριακή 24/04, στις 00:00

«In His Life: The John Lennon Story» (2000) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Κάρσον

Βιογραφική, δράμα, μουσικής – Η ταινία επικεντρώνεται σε οκτώ χρόνια της νεότητας του Τζον Λένον, του θρυλικού μέλους των Beatles που δολοφονήθηκε το 1980.

Ο θεατής ταξιδεύει στα μέσα της δεκαετίας του ‘50, οπότε και ο 16χρονος ατίθασος Τζον από το Λίβερπουλ πασχίζει να γίνει επιτυχημένος μουσικός, ενώ το βρετανικό ροκ εντ ρολ βρίσκεται σε εμβρυική φάση. Συγκροτήματα, κλαμπ και τυχοδιωκτισμός, ώσπου ένας τρόπος ζωής μεταμορφώνεται σε επιτυχημένο εμπορικά μουσικό ρεύμα.

Η ταινία αφηγείται τη ζωή του Λένον και τα πρώιμα χρόνια των Beatles, μέχρι το 1963, οπότε και κατακτούν το αμερικανικό κοινό.

Παίζουν: Φιλιπ Μακίλαν, Μπλερ Μπράουν, Τζέιμι Γκλόβερ, Λι Γουίλιαμς, Κριστίν Κάβανα, Ντάνιελ Μακγκόβαν.

*ΕΡΤ2, Κυριακή 24/04, στις 01:30

«Step Up 5: All In» (2014) σκηνοθεσία Τρις Σι

Μετά από πολλές αλλά άκαρπες προσπάθειες για καριέρα στο Χόλιγουντ, ο Σον βλέπει τη χορευτική του ομάδα να διαλύεται.  Εκείνος όμως αρνείται να εγκαταλείψει το όνειρο του και όταν μαθαίνει για έναν διαγωνισμό χορού στο Λας Βέγκας, θεωρεί πως αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει μοναδική ευκαιρία ζωής.

Οργανώνει τις κινήσεις του και συνεργάζεται με τους καλύτερους χορευτές για να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα χορού.

Αυτή που ξεχωρίζει, είναι η όμορφη αλλά πεισματάρα Άντι.

Η ομάδα προπονείται καθημερινά σκληρά και λαμβάνει μέρος στους τελικούς του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας ισχυρές αντίπαλες ομάδες από το Λος Άντζελες…

Παίζουν: Ράιαν Γκούζμαν, Άλισον Στόνερ, Ιζαμπέλα Μίλο

*Star, Κυριακή 24/04, στις 01:45

«Ένα τρελό, τρελό κόλπο» (1999) σκηνοθεσία Φρανκ Οζ

Κωμωδία -Ένας σκηνοθέτης του Χόλιγουντ, ο Μπομπι Μποουφιγκερ (Στηβ Μάρτιν) ανακαλύπτει το ιδανικό σενάριο για την επόμενη ταινία του. Ο παραγωγός που θα χρηματοδοτήσει την ταινία του, θέτει ως απαράβατο όρο να πρωταγωνιστήσει ο διάσημος ηθοποιός Κιτ Ράμσεϋ (Έντι Μέρφι). Ο Ράμσεϋ όμως δεν ενδιαφέρεται να πάρει μέρος στην ταινία, έτσι ο Μπόμπι προκειμένου να μην χαθεί η ευκαιρία του θα σκαρφιστεί ένα τρελό, τρελό κόλπο για να υλοποιήσει την ταινία.

Παίζουν: Έντι Μέρφι, Στιβ Μάρτιν, Χίδερ Γκράχαμ, Ρόμπερτ Ντάουνι, Τέρενς Σταμπ.

*Ant1, Κυριακή 24/04, στις 01:45

«Τα Πάντα Γύρω από τον Στηβ» (2009) σκηνοθεσία Φιλ Τρέιλ

Ρομαντική Κωμωδία – Η εκκεντρική αλλά αξιαγάπητη Μαίρη (Σάντρα Μπούλοκ) γνωρίζει τον Στιβ (Μπράντλεϋ Κούπερ), έναν κάμεραμαν σε τηλεοπτικό κανάλι, και ερωτεύεται παράφορα. Όταν ζητηθεί στον Στιβ να φύγει ταξίδι για να καλύψει ειδησιογραφικά ένα έκτακτο γεγονός, η Μαίρη θα τον ακολουθήσει και σύντομα θα βρεθεί αναμεμειγμένη στην ιστορία. Περικυκλωμένη από τα μίντια, θα ανακαλύψει την πραγματική της θέση στον κόσμο αλλά και τον άντρα των ονείρων της.

Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τόμας Χέιντεν Τσερτς, Κεν Τζέονγκ.

*Alpha, Κυριακή 24/04, στις 02:00

«Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-σύμπαν» (2018) σκηνοθεσία Πίτερ Ράμσεϊ, Μπομπ Περσιτσέτι, Ρόντνεϊ Ρόθμαν

Animation –  Ο Μάιλς είναι ένας έφηβος με Αφροαμερικανό πατέρα και Πορτορικανή μητέρα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσαρμοστεί σε ένα νέο ιδιωτικό σχολείο. Όλα αλλάζουν στη ζωή του, όταν ένα βραδύ τον δαγκώνει μια ραδιενεργή αράχνη, δίνοντας του τις υπερδυνάμεις του Spiderman. Πριν ακόμα συνειδητοποιήσει τι του έχει συμβεί μια μάχη μεταξύ του πραγματικού Spiederman και του Κίνγκ­πιν, ενεργοποιεί μια πύλη εισόδου παράλληλων διαστάσεων, απειλώντας τη συνοχή του κόσμου. Ποια θα είναι η «μοίρα» του Μάιλς σε ένα νέο αραχνό – σύμπαν;

Με τις φωνές των: Γιάννη Στεφόπουλου, Φοίβου Ριμένα, Αφροδίτης Αντωνάκη, Φώτη Πετρίδη, Νέστωρα Κοψιδά, Λίλας Μπακλέση, Διονύση Μακρή, Κώστα Κουνέλα.

*Mega, Κυριακή 24/04, στις 02:10

«Apocalypto» (2006) σκηνοθεσία Μελ Γκίμπσον

Δράσης – Μια φυλή των Μάγια ζει αρμονικά στα βάθη της ζούγκλας και ασχολείται με το κυνήγι, έως ότου μια ισχυρή φυλή πολεμιστών εισβάλλει στο χωριό, σκοτώνει τα γυναικόπαιδα και αιχμαλωτίζει πολλούς από τους άντρες. Ανάμεσα στους αιχμαλώτους βρίσκεται ο Τζάγκουαρ Πόου, ο οποίος είχε προλάβει να κρύψει τη γυναίκα και το παιδί του σε μια υπόγεια κρύπτη. Δεμένος μαζί με τους υπόλοιπους σκλάβους ξεκινάει ένα επίπονο ταξίδι με προορισμό την πρωτεύουσα. Εκεί σκοπεύουν να τους θυσιάσουν στους θεούς και να αποτρέψουν την ξηρασία. Όλες οι προσπάθειες του Τζάγκουαρ Πόου είναι να δραπετεύσει να επιστρέψει να δει τι έγινε η οικογένεια του.

Παίζουν: Ρούντι Γιάνγκμπλαντ, Ντάλια Χερνάντεζ, Τζόναθαν Μπρούερ.

*SKAI, Κυριακή 24/04, στις 02:30