Ακόμα μία μαγική ημέρα για τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς

Μία μαγική ημέρα ακόμα προστέθηκε στην γεμάτη διακρίσεις ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

Την Κυριακή 22-5-2022 η σπουδαία αθλήτρια του Ν.Ο.Κ. Στέλλα Νάτσιουλα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας Εφήβων/Νεανίδων, στο Βαρέζε της Ιταλίας, στο αγώνισμα του διπλού σκιφ νεανίδων, με πλήρωμα τη Δαλίδου Σοφία από το Βόλο. Το χρυσό αυτό μετάλλιο είναι το δεύτερο στη σειρά, μιας και η Στέλλα το κατέκτησε ξανά πέρσι, στην αντίστοιχη διοργάνωση και στο ίδιο μάλιστα αγώνισμα!!!

Στην ίδια διοργάνωση η αθλήτρια του Ν.Ο.Κ. Λαπίκωφ Βικτώρια συμμετείχε στο μεγάλο τελικό του αγωνίσματος του τετραπλού σκιφ νεανίδων, κατακτώντας την 6η θέση. Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή της Βικτώρια σε Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία.

Πίσω στην Καστοριά όμως ο Ν.Ο.Κ. διοργάνωσε του ανοιξιάτικους διασυλλογικούς του αγώνες, με τεράστια επιτυχία. Σε αυτό συνετέλλεσαν και οι άψογες καιρικές συνθήκες, που βοήθησαν στη διεξαγωγή αγώνων ακόμα και για μικρές ηλικίες αθλητών.

Στους αγώνες συμμετείχαν 11 συνολικά σωματεία από όλη την Ελλάδα, με συνολικά 240 αθλητές κι αθλήτριες.

Οι αγώνες εξελίχθηκαν σε μια γιορτή, σε μία πόλη ανοιξιάτικη, γεμάτη ζωντάνια και παλμό, που ζούσε στους ρυθμούς της κωπηλασίας!!!

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ. θα ήθελε να συγχαρεί θερμά τις δύο του αθλήτριες που αντιπροσώπευσαν τη χώρα μας επάξια στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας, τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στους διασυλλογικούς αγώνες και να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια διοργάνωσης των αγώνων αυτών.

Συνδιοργανωτής των διασυλλογικών αγώνων ήταν ο Δήμος Καστοριάς, ο οποίος στήριξε τα μέγιστα τη διοργάνωση. Ευχαριστίες αξίζουν και στον γιατρό των αγώνων κ. Μαγαλιό Σταύρο, τον Ερυθρό Σταυρό και τους Σαμαρρίτες, τη ΓΕΟΚ για τη χορηγία μήλων προς όλους τους συμμετέχοντες, την Ελληνική Διατροφή Καλαφατίδης, την αλυσίδα αρτοποιείων “Θεά Δήμητρα”, τους ναυαγοσώστες κ. Γραβαλίδη Δημήτρη και Νόνα Θόδωρο, τη διοίκηση του ΔΗΝΑΚ, και όλους τους υπόλοιπους που βοήθησαν για να υλοποιηθούν με τεράστια επιτυχία οι αγώνες αυτοί.