Γαμπρός… σκηνοθέτησε ληστεία για να γλυτώσει τον γάμο

Ξυλοδαρμός, ληστεία και ένας γάμος που δεν έγινε ποτέ: Η απίστευτη ιστορία του γαμπρού από το Αγρίνιο

Ένας παρολίγο γάμος ακυρώθηκε δύο μόλις ημέρες πριν την τελετή και ενώ στο πατρικό γινόταν γλέντι, με τον 29χρονο γαμπρό να υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας στο σπίτι που διέμενε με τη μέλλουσα σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο γαμπρός πήγε στο διαμέρισμα για να ετοιμαστεί για το γλέντι που γινόταν στο σπίτι των γονιών του, αλλά εκεί βρήκε δύο άτομα, που είχαν διαρρήξει το σπίτι.

Αφού του επιτέθηκαν – χτυπώντας τον – στη συνέχεια αφαίρεσαν πολύτιμα αντικείμενα από το σπίτι, όπως κάποια δώρα που είχε ήδη δεχτεί το ζευγάρι για τον γάμο του.

Στη συνέχεια, ο 29χρονος, μάλιστα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και φυσικά ο γάμος αναβλήθηκε, ενώ στην αστυνομία κατατέθηκε μήνυση κατ’ αγνώστων για τον ξυλοδαρμό και τη ληστεία.

Η ανατροπή, ωστόσο, στην ιστορία φαίνεται πως ήλθε από τον ίδιο, καθώς λίγο αργότερα δήλωσε στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ πως τον χτύπησαν μεν, αλλά όχι για να το κλέψουν, αλλά ντρεπόταν να το ομολογήσει.

«Ο γιος μου δεν είχε λόγο να σκηνοθετήσει ούτε ξυλοδαρμό, ούτε ληστεία. Δεν είχε λόγο να ντρέπεται. Ακόμα και την παραμονή του γάμου θα το έλεγε αν δεν ήθελε να γίνει αυτός ο γάμος. Τον χτύπησαν και 3 μήνες μετά το περιστατικό χώρισαν. Εκείνος είχε νοσηλευτεί και δεν ήταν σε κατάσταση να σχεδιάζει γάμο. Κάποια στιγμή νευρίασε και χώρισαν», ανέφερε ο πατέρας του μιλώντας στον Alpha.

Στο διάστημα που ακολούθησε το ζευγάρι δεν όρισε νέα ημερομηνία γάμου, κάτι που όπως ισχυρίζεται η πλευρά της νύφης οφείλεται στις αναβολές που ζητούσε ο άνδρας.

Τελικά, μετά από 6 μήνες, η κοπέλα αποφάσισε να μην περιμένει άλλο τον σύντροφό της και το ζευγάρι χώρισε, καταγγέλλοντας το γαμπρό ότι η όλη ιστορία του ξυλοδαρμού και της ληστείας ήταν σκηνοθετημένη για να μπορέσει να αποφύγει τον γάμο. Μάλιστα τον κατήγγειλε και ψευδορκία με αποτέλεσμα πλέον ο γαμπρός να βρίσκεται στα δικαστήρια.

O Γιάννης Ψάρρης, δικηγόρος του νεαρού, δήλωσε μεταξύ άλλων πως «ο πελάτης μου δεν αφαίρεσε πολύτιμα αντικείμενα από την πρώην σύντροφό του, ούτε σκηνοθέτησε κάτι.

Μάλιστα υπάρχουν συγκεκριμένα έγγραφα του νοσοκομείου που πιστοποιούν την κατάσταση της υγείας του όταν νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. Αυτό που θα αποφασίσει το δικαστήριο όταν γίνει, είναι το εάν υπήρξε ψευδορκία, κάτι για το οποίο τον κατήγγειλε η ενάγουσα».