6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Βράδυ Πέμπτης και η ώρα της ταινίας έφτασε.

«Το Μυστικό της Ανταλάιν» (2015) σε σκηνοθεσία Λι Τόλαντ Κρέιγκερ

Δραματική Ρομαντική Φαντασίας – Η Ανταλάιν Μπόουμαν (Μπλέικ Λάιβλι) γεννημένη την πρώτη δεκαετία του 1900 ζει μία φυσιολογική ζωή μέχρι την ηλικία των 29 όπου και βιώνει ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό της.

Ξεγελώντας τον θάνατο, κάτι απίστευτο της συνέβη και συνειδητοποιεί πως πλέον δεν μεγαλώνει. Έτσι για τις επόμενες 8 δεκαετίες παραμένει 29 ετών. Η μόνη που γνωρίζει το μυστικό της είναι η ηλικιωμένη πλέον κόρη της Φλέμινγκ (Έλεν Μπέρστιν) και επιλέγει να ζει μοναχικά για να μην αποκαλυφθεί πουθενά αυτό που της συμβαίνει.

Μέχρι που στη ζωή της μπαίνει ο Ελις Τζόουνς (Μάικλ Χιούσμαν) και μαζί του ξαναζεί τον έρωτα και θυμάται πως είναι να έχεις θέληση για τη ζωή.

Όταν ένα Σαββατοκύριακο στους γονείς του απειλεί να αποκαλύψει την αλήθεια, η Άνταλιν παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα.

Παίζουν: Μπλέικ Λάιβλι, Μάικλ Χιούσμαν, Χάρισον Φορντ, Έλεν Μπέρστιν, Κάθι Μπέικερ, Αμάντα Κριου, Ρίτσαρντ Χάρμον.

*Open, Πέμπτη 02/06, στις 21:00

«Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή» (2017) σκηνοθεσία Πάτρικ Χιούζ

Δράσης – Ο κορυφαίος σωματοφύλακας στον κόσμο, καλείται να προστατεύσει τη ζωή του θανάσιμου εχθρού του, ενός από τους πιο διαβόητους εκτελεστές του πλανήτη. Ο ασταμάτητος σωματοφύλακας και ο αδίστακτος δολοφόνος, βρίσκονται για χρόνια αντιμέτωποι, αλλά τώρα θα βρεθούν μαζί για ένα απίστευτα τρελό 24ωρο. Κατά τη διάρκεια της άγριας περιπέτειας, που θα τους μεταφέρει από την Αγγλία έως τη Χάγη, θα αντιμετωπίσουν καταδιώξεις με αυτοκίνητα, αλλόκοτες περιπέτειες με πλοίο αλλά και έναν ανελέητο δικτάτορα της Ανατολικής Ευρώπης, που διψάει για αίμα…

Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουελ Τζάκσον, Γκάρι Όλντμαν, Σάλμα Χάγιεκ.

*Star, Πέμπτη 02/06, στις 21:00

«Πουθενά Χωρίς την Κόρη μου» (2013) σε σκηνοθεσία Εουχένιο Ντερμπέζ

Δραματική Κομεντί Οικογενειακή – Ο Βαλεντίν Μπράβο ήταν πάντα ένα μάλλον φοβιτσιάρικο παιδί, που φοβόταν τα πάντα, από τα ύψη μέχρι τις αράχνες. Προκειμένου να τον κάνει ατρόμητο ο πατέρας του τον υπέβαλλε σε ακραίες δοκιμασίες τις οποίες όταν βαρέθηκε ο Βαλεντίν, έφυγε από το σπίτι δηλώνοντας ότι δεν αγαπά τον πατέρα του.

Μια μέρα μια πρώην κοπέλα του, η Τζούλι εμφανίζεται στο κατώφλι του με ένα κοριτσάκι, ισχυριζόμενη ότι είναι κόρη του και αποτέλεσμα μίας ερωτικής τους συνεύρεσης.
Ως μια απίθανη πατρική φιγούρα, ο Βαλεντίν μεγαλώνει την Μάγκι για έξι χρόνια, δίνοντάς της ένα ευτυχισμένο, διασκεδαστικό και ξέγνοιαστο σπίτι. Εν τω μεταξύ, ο ίδιος καθιερώνεται ως ένας από τους κορυφαίους κασκαντέρ του Χόλιγουντ, με τη Μάγκι να ενεργεί ως μεταφράστριά του, καθώς ο Βαλεντίν δεν γνωρίζει ακόμα αγγλικά.

Η Τζούλι, που είναι σε σχέση με μια γυναίκα, αποφασίζει να γίνει ξανά μέρος της ζωής της Μάγκι, μαζί με την σύντροφό της, την Ρενέ, που ζει στη Νέα Υόρκη, αλλά συνειδητοποιεί ότι δεν θέλει απλά να βλέπει τη Μάγκι κατά τις επισκέψεις και τις αργίες.

Διεκδικεί την επιμέλειά της και όλα αλλάζουν στη ζωή τους…

Παίζουν: Εουχένιο Ντερμπέζ, Τζέσικα Λίντσεϋ, Λορέτο Περάλτα, Ντάνιελ Ρέιμοντ, Αλεσσάντρα Ροσάλντο, Χιούγκο Στίγκλιτζ.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 02/06, στις 22:00

«Το Φιλί της… Ζωής» (2007) σκηνοθεσία Νίκος Ζαπατίνας

Ελληνική Ταινία Κωμωδία Ρομαντική – Τι δουλειά έχει ο Πασχάλης στη Σίφνο, ενώ η Ανθούλα τον περιμένει για το γάμο τους στη Μήλο;

Ο Πασχάλης (Λαέρτης Μαλκότσης) είναι ένας 30χρονος γεωπόνος έτοιμος να παντρευτεί την αγαπημένη του Ανθούλα, όταν κατά λάθος επιβιβάζεται στο πλοίο για τη Σίφνο. Στο πλοίο γνωρίζει τη Ζωή (Κατερίνα Παπουτσάκη) μια όμορφη και μυστηριώδη φωτογράφο που επισκέπτεται το νησί για τους δικούς της αδιευκρίνιστους λόγους.

Οι ατυχίες του Πασχάλη συνεχίζονται καθώς μια απεργία τον καθηλώνει στη Σίφνο με κίνδυνο να καταστραφεί ο επικείμενος γάμος του. Τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο όταν ο Πασχάλης και η Ζωή γνωρίζουν ένα ζευγάρι, τη Σοφία και τον Ανέστη (Ζέτα Δούκα & Θέμος Αναστασιάδης) που φαίνεται πρόθυμο να τον βοηθήσει. Μερικές ακόμα ατυχίες, ένας απρόσμενος έρωτας και ένα μυστήριο που ξεδιπλώνεται σιγά σιγά θα περιπλέξουν τα πράγματα.

Παίζουν: Κατερίνα Παπουτσάκη, Λαέρτης Μαλκότσης, Ζέτα Δούκα, Θέμος Αναστασιάδης, Σάκης Μπουλάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Παρθένα Χοροζίδου

*Mega, Πέμπτη 02/06, στις 23:20

«7 Μέρες στο Έντεμπε» (2018) σε σκηνοθεσία Χοσέ Παντίγια

Δράμα – Το καλοκαίρι του 1976, αεροπλάνο της Air France, που πραγματοποιούσε την πτήση Τελ Αβίβ – Παρίσι, μέσω Αθήνας, καταλαμβάνεται από τέσσερις αεροπειρατές, δύο Παλαιστίνιους και δυο ακραίους Γερμανούς σοσιαλιστές. Όταν το αεροπλάνο καταλήγει σε ένα εγκαταλειμμένο τερματικό σταθμό του αεροδρόμιου του Έντεμπε στην Ουγκάντα, οι τρομοκρατημένοι επιβάτες μετατρέπονται σε αντικείμενα διαπραγμάτευσης, σε ένα θανάσιμο πολιτικό αδιέξοδο. Καθώς η πιθανότητα να βρεθεί διπλωματική λύση καταρρέει, η ισραηλινή κυβέρνηση θέτει σε ενέργεια ένα εξωφρενικό σχέδιο απελευθέρωσης των ομήρων, πριν να είναι πολύ αργά…

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, η ταινία, αφηγείται μια σοκαριστική, τρομοκρατική ενέργεια, που οδήγησε σε μια από τις πιο τολμηρές αποστολές διάσωσης ομήρων στην παγκόσμια ιστορία, που συγκλόνισε τον κόσμο.

Παίζουν: Ντάνιελ Μπρουλ, Ρόζαμουντ Πάικ, Έντι Μάρσαν, Νόνσο Ανόζι, Ζίνα Ζιντσένκο, Μπεν Σνέτζερ.

*Star, Πέμπτη 02/06, στις 00:45

«The X Files -Η ταινία: Πολεμώντας το Αύριο» (1998) σκηνοθεσία Ρομπ Μπόουμαν

Δραματική Μυστηρίου – Οι πράκτορες του FBI, Μόλντερ και Σκάλι, ειδικευμένοι στους Φακέλους Χ, μέχρι πρότινος εξέταζαν ανεξήγητα φαινόμενα και μεταφυσικά συμβάντα.

Μετά από 5 χρόνια ερευνών σε ανεξήγητες υποθέσεις, οι έρευνες των X-Files κλείνουν οριστικά από την κυβέρνηση.

Ήρθε, η ώρα οι δύο ερευνητές να αναλάβουν νέες υποθέσεις, όπως την βομβιστική επίθεση σε ένα κυβερνητικό κτίριο του Ντάλας.

Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται στην πορεία, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια παγκόσμια συνομωσία.

Ο Μόλντερ συγκεντρώνοντας όλο και περισσότερες πληροφορίες επιβεβαιώνονται όλες οι υποψίες του για εξωγήινη δραστηριότητα στη Γη και ότι αυτή ομάδα ανθρώπων πραστατεύει με κάθε τρόπο όλες αυτές τις δραστηριότητες.

Παίζουν: Ντέιβιντ Ντουκόβνι, Γκίλιαν Άντερσον, Τζον Νέβιλ, Γουίλιαμ Ντέιβις, Μάρτιν Λάνταου, Τζέφρεϊ Ντεμάν, Άρμιν Μίλερ Σταλ.

*Alpha, Πέμπτη 02/06, στις 01:45