6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Πέμπτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Catwoman» (2004) σκηνοθεσία Πιτόφ

Αστυνομική Δράσης Φαντασίας – Η ντροπαλή και ευαίσθητη Πέισενς Φίλιπς (Χάλι Μπέρι) αισθάνεται άσχημα ακόμη και για την ίδια της την ύπαρξη! Διακριτική και ήσυχη, φροντίζει να είναι πρόθυμη και ευχάριστη με όλους, ενώ εργάζεται ως γραφίστρια στο ατελιέ μιας πολυεθνικής εταιρείας καλλυντικών, της Χέντερ Μπιούτι, την οποία διευθύνει ο δεσποτικός Τζορτζ Χέντερ (Λάμπερτ Γουίλσον) μαζί με τη γυναίκα του και σούπερ-μόντελ, Λόρελ (Σάρον Στόουν).

Όταν όταν κατά λάθος ανακαλύπτει μια εταιρική συνωμοσία, δέχεται θανάσιμη επίθεση και ξεβράζεται σε ένα νησί, όπου μια γάτα την ξαναφέρνει στη ζωή και της εμφυσάει τις δυνάμεις της, δίνοντάς της την ευκαιρία να επιστρέψει σαν εκδικητής.

Στο κατώφλι της βρίσκεται ο αστυνομικός Τομ Λόουν (Μπέντζαμιν Μπρατ), που ίσως αποδειχτεί πολύτιμος σύμμαχος.

Παίζουν: Xάλι Μπέρι, Σάρον Στόουν, Μπέντζαμιν Μπρατ, Λάμπερτ Ουίλσον, Φράνσις Κονρόι, Άλεξ Μπορστέιν, Κιμ Σμιθ.

*Open, Πέμπτη 16/06, στις 21:00

«Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές» (2017) σκηνοθεσία Κένεθ Μπράνα

Αστυνομική, μυστηρίου – Μία ιστορία που ξεκινάει ως ένα πολυτελές ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη, εξελίσσεται γρήγορα σε ένα από τα πιο κομψά, αγωνιώδη και συναρπαστικά μυστήρια που έχουν ειπωθεί ποτέ.

Από τη συγγραφέα των best-sellers, Αγκάθα Κρίστι, το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» αφηγείται την ιστορία δεκατριών άγνωστων ανθρώπων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ένα τρένο, όπου όλοι είναι ύποπτοι.

Ένας άντρας πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στον χρόνο, πριν προλάβει ο δολοφόνος να χτυπήσει ξανά.

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Κένεθ Μπράνα, Πενέλοπε Κρουζ, Ουίλεμ Νταφόε, Τζούντι Ντεντς, Τομ Μπέιτμαν, Μισέλ Φάιφερ, Τζος Γκαντ, Ντέρεκ Τζακόμπι, Λέσλι Όντομ Τζούνιορ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Μαρουάν Κενζάρι, Ολίβια Κόλμαν.

*Star, Πέμπτη 16/06, στις 21:00

«Πέντε Λεπτά Ακόμη» (2006) σκηνοθεσία Γιάννης Ξανθόπουλος

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ο Τάσος (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος) είναι πολύ ερωτευμένος με την Αλίκη (Παναγιώτα Βλαντή), αλλά και πολύ ζηλιάρης.

Η επόμενη σκηνή ζηλοτυπίας του, θα καταλήξει με τον Τάσο φαρδύ-πλατύ στο δρόμο, σε ένα θανατηφόρο ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα του.
Αλλά ακόμη κι αυτό δεν είναι αρκετό για να τον κρατήσει μακριά από την αγαπημένη του Αλίκη.

Επιστρέφει ως φάντασμα στη γη, σωματοποιημένος αλλά αόρατος, για να προλάβει την αγαπημένη του πριν τον… αντικαταστήσει! Και έχει μόνο πέντε λεπτά στη διάθεσή του, για να κάνει αισθητή την παρουσία του και να αγγίξει ξανά την Αλίκη.

Τα άσχημα για τον Τάσο όμως συνεχίζονται από τη στιγμή που αντιλαμβάνεται πως ο υπερφίαλος κολλητός του, ο Κωνσταντίνος (Φάνης Μουρατίδης), έχει βάλει στο μάτι ερωτικά την ολομόναχη πλέον Αλίκη.

Παίζουν: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτα Βλαντή, Φάνης Μουρατίδης, Δημήτρης Πιατάς, Χρήστος Βαλαβανίδης, Μέλπω Ζαροκώστα, Ισαβέλλα Βλασιάδου.

*Mega, Πέμπτη 16/06, στις 23:20

«Τα Μάθατε για τους Μόργκαν;» (2010) σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς

Ρομαντική κωμωδία – Η Μέριλ (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) και ο Πολ Μόργκαν (Χιου Γκραντ) είναι το απόλυτα επιτυχημένο ζευγάρι του Μανχάταν, αν και οι σχεδόν αψεγάδιαστες ζωές τους κρύβουν μια μικρή αποτυχία: τον ίδιο τους το γάμο, που σιγά-σιγά διαλύεται.

Σύντομα όμως, το ρομαντικό τους δράμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα, από τη στιγμή που γίνονται μάρτυρες σε ένα φόνο και μπαίνουν στο στόχαστρο ενός επαγγελματία δολοφόνου. Για την προστασία τους, η ομοσπονδιακή αστυνομία απομακρύνει τους Μόργκαν από τη λατρεμένη τους Νέα Υόρκη και τους εγκαθιστά σε μια μικρή πόλη στο Γουαϊόμινγκ. Μακριά από τα BlackBerry τους και τους έντονους ρυθμούς ζωής, οι Μόργκαν έχουν μια ιδιόρρυθμη ευκαιρία να αναθερμάνουν τη σχέση τους – αν φυσικά το θέλουν

Παίζουν: Χιου Γκραντ, Σαμ ‘Ελιοτ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Μαίρη Στινμπέργκεν, Ελίζαμπεθ Μος.

*Ant1, Πέμπτη 16/06, στις 00:00

«Mad Max: Ο δρόμος της Οργής» (2015) σκηνοθεσία Τζορτζ Μίλερ

Δράσης, επιστημονικής φαντασίας – Στοιχειωμένος από το ταραχώδες παρελθόν του, ο Mad Max (Τομ Χάρντι) πιστεύει πως ο καλύτερος τρόπος να επιβιώσεις στο δυστοπικό περιβάλλον του πλανήτη, είναι να περιπλανιέσαι μόνος.

Παρόλα αυτά, θα ακολουθήσει μια ομάδα που προσπαθεί να δραπετεύσει στην Άγονη Γη, σε ένα Πολεμικό Καραβάνι που το οδηγεί η αρχηγός τους, Αυτοκράτειρα Furiosa (Σαρλιζ Θερον).

Δραπετεύουν από ένα Οχυρό που το διοικεί ο τύραννος Immortan Joe (Χιου Κιζ Μπάιρν), από τον οποίο και έκλεψαν κάτι αναντικατάστατο.

Εξοργισμένος, o πολέμαρχος θα συγκεντρώσει όλη τη συμμορία του και θα κυνηγήσει τους αντάρτες στον Πόλεμο του Δρόμου που θα ακολουθήσει.

Παίζουν:Τομ Χάρντι, Σαρλίζ Θερόν, Νίκολας Χολτ, Χιου Κιζ-Μπερν, Τζος Χέλμαν, Νέιθαν Τζόουνς, Ζόι Κράβιτς, Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι, Αμπι Λι.

*Star, Πέμπτη 16/06, στις 00:30

«Δεν Είσαι Εσύ» (2014) σκηνοθεσία Τζορτζ Γουλφ

Δράμα – Η Κέιτ είναι μια ευγενική, επιτυχημένη κλασική πιανίστα που μόλις διαγνώστηκε με μία νευροεκφυλιστική πάθηση. Μαζί με τον σύζυγό της, αποφασίζει να προσλάβει μια φοιτήτρια, την Μπεκ, για να την φροντίζει. Η Μπεκ είναι μια γενναία φοιτήτρια και επίδοξη ροκ τραγουδίστρια που μετά βίας μπορεί να κρατήσει τον ατίθασο χαρακτήρα της σε κάθε πλευρά της ζωής της. Η Κέιτ θα εμπνεύσει την Μπεκ να βάλει τη ζωή της σε μια σειρά, ενώ και η ίδια η Μπεκ θα βοηθήσει κυριολεκτικά και μεταφορικά την Κέιτ να ζήσει τη ζωή της στο έπακρο.

Παίζουν: Χίλαρι Σουάνγκ, Έμμυ Ρόσουμ, Τζος Ντουχάμελ, Στεφανί Μπεατρίζ, Τζέισον Ρίτερ, Τζούλιαν ΜακΜάχον.

*Alpha, Πέμπτη 16/06, στις 01:30