17 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Κυριακή βράδυ και η αγαπημένη ώρα της μέρας έφτασε. Μία λίστα από ταινίες σε περιμένει. Ποια θα δεις απόψε;

«Transformers 2: Η Εκδίκηση των Ηττημένων» (2009) σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι

Δράσης Περιπέτεια -Μπορεί ο νεαρός Σαμ ( Σία Λαμπέφ) και οι Ότομποτς να κέρδισαν τη μάχη ενάντια στoυς Ντισέπτικονς στην πρώτη τους αναμέτρηση, όμως τώρα τα ηττημένα ρομπότ επιστρέφουν στη Γη, για να πάρουν την εκδίκησή τους. Ο Όπτιμους Πράιμ και η παρέα του θα προσπαθήσουν να προστατέψουν την ανθρωπότητα, ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τον αμερικανικό στρατό σε μια μάχη επικών διαστάσεων.

Όταν ο φοιτητής Σαμ Γουίτγουικι μαθαίνει την αλήθεια για την αρχαία προέλευση των Τρανσφόρμερς, αποφασίζει να δεχθεί το πεπρωμένο του και να ακολουθήσει τον Όπτιμους Πράιμ στον επικό αγώνα ενάντια στους Ντισέπτικονς, οι οποίοι έχουν επιστρέψει πιο ισχυροί από ποτέ και σχεδιάζουν να καταστρέψουν τον κόσμο.

Παίζουν: Τάιρεζ Γκίμπσον, Σία Λαμπέφ, Τζος Ντουχάμελ, Τζον Τορτούρο, Μέγκαν Φοξ.

*SKAI, Κυριακή 17/07 στις 21:00

«Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός» (2015) σκηνοθεσία Στράτος Μαρκίδης

Κωμωδία – Θεσσαλονίκη 2015. Ο ώριμος οικογενειάρχης Κλέαρχος (Έλληνας της Πόλης), συνεχώς φλερτάρει αδιάντροπα, ρίχνοντας το φταίξιμο στον αθώο γαμπρό του Μάχο. Προκειμένου να συναντήσει στην Κωνσταντινούπολη την όμορφη γειτόνισσά του Ηρώ, χρησιμοποιεί και πάλι σαν προκάλυμμα τοv γαμπρό του. Έτσι, ενώ  ο Μάχος πηγαίνει στην Πόλη για να κάνει μασάζ και θεραπείες στο πονεμένο χέρι του, ο Κλέαρχος συμφωνεί με τη σύζυγό του Μαρίνα, να τον ακολουθήσει  κρυφά μήπως και έχει ερωμένη. Όμως ένα γύρισμα της τύχης θα φέρει τη Μαρίνα μαζί με την κόρη τους στην Πόλη με …απρόσμενα αποτελέσματα…!

Παίζουν: Χρύσα Ρώπα, Κώστας Ευρυπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Βίκυ Κάβουρα, Πηνελόπη Πλάκα, Σπύρος Πούλης, Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, Ελευθερία Μπενόβια, Κατερίνα Δημήτρογλου, Ευτυχία Φαναριώτη.

*Star, Κυριακή 17/07 στις 21:00

«Mamma mia» (2008) σκηνοθεσία Φιλίντα Λόιντ 

Κωμωδία Ρομαντική – Μια μητέρα. Μια κόρη. Τρεις πιθανοί μπαμπάδες. Ποιος θα τη συνοδεύσει τελικά στα σκαλιά της εκκλησίας; Με φόντο ένα ελληνικό νησί, παρακολουθούμε την ιστορία μίας μητέρας και της κόρης της, αλλά και την πορεία μιας ολόκληρης ζωής…

Την παραμονή του γάμου της, η Σόφι, αποφασίζει να μάθει με οποιονδήποτε τρόπο ποιος είναι ο πατέρας της για να βρει επιτέλους την αλήθεια για την ταυτότητά της…

Όταν πέφτει στα χέρια της το ημερολόγιο της μητέρας της, Ντόνα, ο μίτος αρχίζει να ξετυλίγεται και να διαγράφεται στον ορίζοντα η ταυτότητα του πατέρα της, καθώς την εποχή εκείνη υπήρχαν τρεις άντρες στη ζωή της μητέρας της, άρα ισάριθμοι πιθανοί μπαμπάδες…

Έτσι, τρεις άγνωστοι μεταξύ τους άντρες, φτάνουν στο ειδυλλιακό ελληνικό νησί, καλεσμένοι στο γάμο και το ερωτικό παρελθόν της μητέρας της νύφης, αναβιώνει… Ποιος θα συνοδεύσει τελικά τη Σόφι στην εκκλησία;

Παίζουν: Μέριλ Στριπ, Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Τζούλι Γουόλτερς, Στέλαν Σκάργκαρντ.

*Ant1, Κυριακή 17/07 στις 21:45

«Άλυτη» (2019) σκηνοθεσία Μίνως Νικολακάκης, Τζον ντε Χόλαντ 

Τρόμου – Ο Μίνως Νικολακάκης εμπνέεται από τους λαΐκούς μύθους και παρουσιάζει ένα θρίλερ του φανταστικού, στην κόψη του παραμυθιού.

Ένας γιατρός μετακομίζει σε ένα απομακρυσμένο χωριό για να κάνει το αγροτικό του. Εκεί, ερωτεύεται μια ευπαθή κοπέλα, η οποία ζει απομονωμένη από τους δεισιδαίμονες συγχωριανούς της, διότι πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που καθιστά το δέρμα της σαν φλοιό δέντρου.

Αποφασισμένος να την θεραπεύσει, ο γιατρός θα συνειδητοποιήσει σύντομα ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ιδιαίτερα όταν εκείνη του αποκαλύπτει ένα παράδοξο τρόπο για να την σώσει.

Παίζουν: Προµηθέας Αλειφερόπουλος, Αναστασία – Ραφαέλα Κονίδη, Κώστας Λάσκος, Μάνος Βακούσης, Αλέκα Τουµαζάτου, Τζον ντε Χόλαντ, Μαρία Εγγλεζάκη.

*ΕΡΤ2, Κυριακή 17/07 στις 22:00

«Ο Τουρίστας» (2016) σκηνοθεσία Φλόριαν Χένκελ φον Ντόνερσμαρκ

Δράσης – Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ευρώπη, με στόχο να ξεπεράσει μία ερωτική απογοήτευση, ο Φρανκ (Τζόνι Ντεπ) βρίσκεται ξαφνικά να φλερτάρει με την Ελίζ (Αντζελίνα Τζολί), μία εντυπωσιακή γυναίκα που εσκεμμένα μπαίνει στο δρόμο του.

Με φόντο τις μαγευτικές τοποθεσίες της Βενετίας και του Παρισιού, το ειδύλλιο του Φρανκ και της Ελίζ παίρνει σύντομα διαφορετική τροπή, καθώς και οι δυο βρίσκονται άθελά τους αντιμέτωποι με ένα κυνηγητό ζωής και θανάτου.

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Αντζελίνα Τζολί, Πολ Μπέτανι.

*Mega, Κυριακή 17/07 στις 22:00

«Wonder Wheel» (2017) σκηνοθεσία Γούντι Αλεν 

Δραματική – Το «Wonder Wheel» αφηγείται τις ιστορίες τεσσάρων ανθρώπων που διασταυρώνονται τη δεκαετία του ‘50 εν μέσω της φρενίτιδας και του χάους, στο εμβληματικό, θεματικό πάρκο του Κόνι Άιλαντ, στη Νέα Υόρκη. Η Τζίνι (Κέιτ Ουίνσλετ) είναι μία μελαγχολική, συναισθηματικά ασταθής, πρώην ηθοποιός, που πλέον εργάζεται ως σερβιτόρα σε ένα εστιατόριο θαλασσινών. Ο Χάμπτι (Τζιμ Μπελούσι) είναι ο άξεστος χειριστής του Καρουζέλ του πάρκου και σύζυγος της Τζίνι. Ο Μίκι (Τζάστιν Τίμπερλεϊκ), είναι ένας όμορφος, νεαρός ναυαγοσώστης, που ονειρεύεται να γίνει θεατρικός συγγραφέας και ενσαρκώνει όλες τις χαμένες ελπίδες, και η Καρολίνα (Τζούνο Τεμπλ) είναι η αποξενωμένη κόρη του Χάμπτι, η οποία κρύβεται από τους γκάνγκστερ, στο σπίτι του πατέρα της.

Παίζουν: Τζιμ Μπελούσι, Τζούνο Τεμπλ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Κέιτ Γουίνσλετ

*Open, Κυριακή 17/07 στις 23:00

«Θηλυκή Εταιρεία» (1999) σκηνοθεσία Νίκος Περράκης 

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Η Άννα-Μαρία (Μαρία Γεωργιάδου), η Εύα (Σμαράγδα Διαμαντίδου), η Ρίτσα (Σόφη Ζαννίνου), η Λία (Χριστίνα Θεοδωροπούλου), η Κική (Τάνια Καψάλη) και η Ηλέκτρα (Κάτια Νικολαϊδου) είναι έξι γυναίκες με συναισθηματικά και σεξουαλικά κενά που ζουν σε μία επαρχιακή πόλη και οι σύζυγοί τους είναι μικροί και μεγάλοι παράγοντες αυτής.

Οι έξι γυναίκες, που πέρα από κουτσομπολιό, κομμωτήρια και χαρτιά, δεν έχουν να ασχοληθούν με κάτι πιο ουσιαστικό δημιουργούν ένα δικό τους χώρου σε ένα δυάρι που ανήκει στην Άννα-Μαρία. Εκεί στεγάζουν τις παράνομες ερωτικές σχέσεις τους προσπαθώντας να μην γίνουν αντιληπτές από την κλειστή κοινωνία στην οποία ζουν.

Μοιραία και καταστροφικά είναι και τα πάσης φύσεως επακόλουθα, όταν ένας μοχθηρός ιδιωτικός – πρώην δημόσιος – αστυνομικός δεν καταφέρνει να εκβιάσει τον προύχοντα σύζυγο και τον εκδικείται εκθέτοντας τη γυναίκα του, την παρέα της και – λόγω του εύρους των συναναστροφών τους – ολόκληρη τη μικρή κλειστή κοινωνία.

Παίζουν: Μαρία Γεωργιάδου, Σμαράγδα Διαμαντίδου, Σόφη Ζανίνου, Χριστίνα Θεοδωροπούλου, Τάνια Καψάλη, Κάτια Νικολαΐδου, Σμαράγδα Καρύδη, Νίκος Καλογερόπουλος, Αντώνης Καφετζόπουλος, Αλέκος Συσσοβίτης, Αιμίλιος Χειλάκης, Δημήτρης Τζουμάκης, Άλκης Παναγιωτίδης, Κλέων Γρηγοριάδης, Χρήστος Γιάνναρης, Οδυσσέας Σταμούλης, Δημήτρης Πουλικάκος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Φώτης Σπύρου.

*Star, Κυριακή 17/07 στις 23:15

«Η συμμορία των έντεκα» (2001) σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ

Περιπέτεια – Για τον γοητευτικό και ταλαντούχο απατεώνα Ντάνι Όσιαν η καλύτερη ληστεία είναι πάντα η… επόμενη ληστεία. Αν και δεν έχει περάσει μια ολόκληρη μέρα από την αποφυλάκισή του από τις φυλακές του Νιου Τζέρσεϊ, έχει ήδη βάλει στο τραπέζι τα πλάνα της επόμενης κομπίνας του. Σύντομα θα έρθει σε επαφή με τους ικανότερους απατεώνες της πιάτσας – ανάμεσά τους ένας επιτήδειος χαρτοπαίκτης, ένας ελαφροχέρης πορτοφολάς, ένας σπεσιαλίστας στις ανατινάξεις. Στόχος τους είναι να «χτυπήσουν» ταυτόχρονα τρία από τα μεγαλύτερα καζίνο του Λας Βέγκας, τα οποία ανήκουν στον αδίστακτο μεγιστάνα Τέρι Μπένεντικτ, ελαφρύνοντας τα χρηματοκιβώτιά του κατά 150 εκατομμύρια. Ο ίδιος έχει επίσης δεσμό με την Τες, τη πρώην σύζυγο του Όσιαν, και αυτό ίσως δεν είναι καθόλου τυχαίο για το παράτολμο σχέδιο που εξυφαίνει η συμμορία.

Παίζουν: Τζόρτζ Κλούνεϊ, Μπράντ Πιτ, Ματ Ντέιμον, Τζούλια Ρόμπερτς, Άντι Γκαρσία.

*Alpha, Κυριακή 17/07 στις 23:40

«Άλπεις» (2011) σκηνοθεσία Γιώργος Λάνθιμος.

Δραματική – Μια νοσοκόμα, ένας τραυματιοφορέας, μια αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και ο προπονητής της έχουν δημιουργήσει την ομάδα Άλπεις. Σκοπός τους, η επ’ αμοιβή αντικατάσταση νεκρών ανθρώπων έως ότου οι συγγενείς καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τον πόνο της απώλειας.
Όταν το τέλος είναι εδώ, οι Άλπεις είναι κοντά.

Προσλαμβάνονται από τους φίλους και τους συγγενείς των νεκρών. Η ομάδα ονομάζεται Άλπεις και ο αρχηγός της, ο τραυματιοφορέας, ονομάζεται Μον Μπλαν. Τα μέλη της ομάδας είναι υποχρεωμένα να λειτουργούν σύμφωνα με κάποιους κανόνες που έχει ορίσει ο αρχηγός.

Οι κανόνες λειτουργίας της ομάδας είναι αυστηροί και όποιο μέλος παρεκκλίνει τιμωρείται παραδειγματικά. Όταν η νοσοκόμα εκδηλώνει τάσεις «παραβατικότητας» η κάθοδός της από τις ψηλές κορυφές της εσωτερικής ιεραρχίας είναι προδιαγραμμένη.

Παίζουν: Άρης Σερβετάλης, Τζόνι Βεκρής, Ariane Labed (Αριάν Λαμπέντ), Αγγελική Παπούλια, Σταύρος Ψυλλάκης, Ευτυχία Στεφανίδου, Ευθύμης Φιλίππου, Σωτήρης Παπασταματίου, Λάμπρος Φιλίππου, Κωνσταντίνα Παπούλια, Νίκος Γαλγαδάς,Τίνα Παπανικολάου, Μαρία Κυρώζη, Φώτης Ζάχος.

*ΕΡΤ2, Κυριακή 17/07 στις 23:50

«French Kiss» (1995) σκηνοθεσία Λόρενς Κάνστναν

Κομεντί – Η Κέιτ, αμερικανίδα δασκάλα, πρόκειται να παντρευτεί έναν καναδό γιατρό και να εγκατασταθεί μαζί του μόνιμα στον Καναδά. Μη μπορώντας όμως να καταπολεμήσει την παθολογική φοβία της για τα αεροπορικά ταξίδια, δεν ακολουθεί τον μνηστήρα της σ? ένα επαγγελματικό ταξίδι του στο Παρίσι, απόφαση που θα αποδειχτεί μοιραία για τον γάμο τους, αλλά και για τη ζωή τους. Όταν εκείνος της εξομολογείται από το τηλέφωνο πως τώρα πια είναι ερωτευμένος με μια γαλλίδα, εκείνη παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για το Παρίσι. Η άφιξή της στη Γαλλία θα είναι γεμάτη απρόοπτα καθώς η Κέιτ θα πέσει θύμα ληστείας. Τώρα χωρίς λεφτά και διαβατήριο, αποφασισμένη όμως να κερδίσει ξανά τον αγαπημένο της, η Κέιτ γνωρίζεται τυχαία με τον εκκεντρικό γάλλο Λικ Τισιέ, από τον οποίο ζητά τη βοήθειά του. Τα πράγματα όμως παίρνουν απρόσμενη τροπή καθώς ο Τισιέ ερωτεύεται σφοδρά την Κέιτ…

Παίζουν: Μεγκ Ράιαν Κέβιν Κλάιν Τίμοθι Χάτον Ζαν Ρενό.

*Ant1, Κυριακή 17/07 στις 00:00

«Εθνική Ασφάλεια» (2003) σε σκηνοθεσία Ντένις Ντούγκαν

Κωμωδία – Ο Ερλ Μοντγκόμερι, αν και ταλαντούχος υποψήφιος αστυνομικός, αποβάλλεται από την Ακαδημία λόγω της εκκεντρικής συμπεριφοράς του και καταλήγει να δουλεύει ως φύλακας. Έπειτα από μια παρεξήγηση, κατηγορεί τον αστυνομικό Χανκ Ράφερτι για βίαιη συμπεριφορά και γίνεται αιτία να υποβιβαστεί κι εκείνος. Οι δυο τους θα ξανασυναντηθούν τυχαία και θα μπλέξουν στα πόδια ενός λαθρέμπορου που θέλει να τους σκοτώσει. Αν βέβαια προλάβει και δεν έχουν ήδη σκοτωθεί μεταξύ τους!

Παίζουν: Μάρτιν Λόρενς, Στιβ Ζαν, Κολμ Φεόρε, Έρικ Ρόμπερτς.

*Mega, Κυριακή 17/07 στις 00:10

«Άλιεν Εναντίον Κυνηγού 2» (2007) σκηνοθεσία Γκρεγκ και Κόλιν Στράους 

Επιστημονικής φαντασίας, θρίλερ, περιπέτεια – Η φυλή των Aliens εξακολουθεί να βρίσκεται σε πόλεμο με τη φυλή των Predators και η μάχη μεταφέρεται στη γη. Ένα διαστημόπλοιο συντρίβεται λίγο έξω από μια πόλη του Κολοράντο, απελευθερώνοντας Άλιενς τα οποία αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται και να επιτίθενται στους ανθρώπους. Σύντομα, ένας εξωγήινος Κυνηγός καταφθάνει για να τα εξοντώσει. Οι κάτοικοι της πόλης θα βρεθούν στη μέση της αιματηρής διαμάχης ανάμεσα στις δύο φονικές εξωγήινες φυλές και θα πρέπει να ενωθούν για να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Παίζουν: Στίβεν Πάσκουαλ, Ρέικο Έιλσγουορθ, Τζον Ορτίζ.

*SKAI, Κυριακή 17/07 στις 00:10

«Δεν Ήσουν Ποτέ Εδώ» (2017) σκηνοθεσία  Λιν Ράμσεϊ 

Δραματική – Ένα κορίτσι αγνοείται. Ένας βίαιος αλλά βασανισμένος τιμωρός σε αποστολή διάσωσης. Διαφθορά κι εκδίκηση μέσα σε μια δίνη βίας που μπορεί να οδηγήσει στη λύτρωση του.

Παίζουν: Χοακίν Φίνιξ, Εκατερίνα Σαμσόνοφ, Αλεξ Μανέτ.

*ΕΡΤ1, Κυριακή 17/07 στις 00:15

«Μάρτυρες Δολοφονίας» (2013) σκηνοθεσία Ντάμιαν Λι

Αστυνομική, δράμα, δράσης, θρίλερ – Μια συνηθισμένη εκδρομή για κάμπινγκ, παίρνει μια απρόσμενη τροπή για δύο νεαρά αδέρφια, όταν γίνονται μάρτυρες μιας δολοφονίας.

Τα δυο παιδιά, η Τζένι και ο Μίκυ, γίνονται αυτόματα οι επόμενοι στόχοι του δολοφόνου και η θανάσιμη καταδίωξη ξεκινά.

Ο πατέρας τους, Τζακ Ντάμσον (Μπρένταν Φρέιζερ) καταφέρνει να αποφυλακιστεί αφού κλείνει μία συμφωνία με τις αρχές και ξεκινά τον δικό του αγώνα να σώσει τα παιδιά του από τους εγκληματίες.

Παίζουν: Μπρένταν Φρέιζερ, Ντόμινικ Παρσέλ, Ίθαν Σάπλι, Ναόμι Άντριους, Ράιαν Μπερν.

*Mega, Κυριακή 17/07 στις 02:00

«Run» (2020) σκηνοθεσία Ανίς Τσάγκαντι

Θρίλερ, μυστηρίου – Η Νταϊάν Σέρμαν έγινε μητέρα μετά από μεγάλη ταλαιπωρία. Το πρόωρα γεννημένο κοριτσάκι της, η Κλόι, κατάφερε να επιζήσει, αλλά μεγάλωσε με σοβαρά προβλήματα υγείας και παράλυση των κάτω άκρων, που την έχει υποχρεώσει να κυκλοφορεί με αναπηρικό αμαξίδιο. Η Κλόι θα μεγαλώσει σε πλήρη απομόνωση, χωρίς φίλους, με τη μητέρα της να τη συνοδεύει σε κάθε μια από τις σπάνιες εξόδους της από το σπίτι. Φτάνοντας όμως στην εφηβεία, η Κλόι αρχίζει να βλέπει με διαφορετικό μάτι κάποια πράγματα, και αποκτά για πρώτη φορά υποψίες ότι η μητέρα της κάτι της κρύβει.

Παίζουν: Σάρα Πόλσον, Κίρα Άλεν, Πατ Χίλι, Σάρα Σον, Σάρον Μπάγερ.

*SKAI, Κυριακή 17/07 στις 02:10

«Winchester: Το σπίτι των φαντασμάτων» (2018) σκηνοθεσία  Μάικλ Σπίριγκ, Πίτερ Σπίριγκ

Τρόμου – Σε μια απομονωμένη περιοχή 50 μίλια έξω από το Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται η έπαυλη Winchester, το πιο στοιχειωμένο σπίτι στον κόσμο, χτισμένη το 1884.

Κατασκευαζόταν με μανιώδεις ρυθμούς, ολημερίς και ολονυχτίς για δεκαετίες, υπό τις οδηγίες της Σάρα Ουίντσεστερ (Έλεν Μίρεν): έχει επτά ορόφους και εκατοντάδες δωμάτια, διαδρόμους που δεν οδηγούν πουθενά και πόρτες πίσω από τις οποίες κρύβεται τοίχος, σαράντα επτά τζάκια, δύο χιλιάδες καταπακτές, αετώματα, πυργίσκους, αυλές, υαλογραφήματα με αποσπάσματα από σεξπηρικά έργα: «Οι ίδιες αυτές σκέψεις κατοικούν τον μικρό τούτο κόσμο».

Η ιδιοκτήτριά της έπαυλης ήταν η Σάρα Γουίντσεστερ, χήρα και κληρονόμος του Γουίλιαμ Γουίντσεστερ, διάσημου κατασκευαστή όπλων της εποχής και εμπνευστή της ομώνυμης, αυτόματης καραμπίνας.

Στον υπόλοιπο κόσμο μοιάζει με τερατώδες μνημείο που συμβολίζει την τρέλα μιας διαταραγμένης γυναίκας. Όμως η Σάρα δεν το έχτισε για τον εαυτό της, την ανιψιά της (Σάρα Σνουκ) ή τον εκκεντρικό γιατρό Έρικ Πράις (Τζέισον Κλαρκ), τον οποίο έχει καλέσει στο σπίτι, αλλά το δημιούργησε ως καταφύγιο ή τόπο περιορισμού των φαντασμάτων όσων έπεσαν θύματα του θανάσιμου όπλου.

Το έχτισε για να αντιμετωπίσει το ακατανόητο: θύμα ή θύτης, εκατοντάδες πνεύματα που διψούν για εκδίκηση, μερικά καλά και μερικά κακά, φυλακίστηκαν στο άσυλο αυτό και εκείνη ήταν η δεσμοφύλακάς τους. Και το πιο τρομακτικό πνεύμα όλων θέλει να κάνει την Σάρα μία από αυτούς…

Παίζουν: Ελεν Μίρεν, Τζέισον Κλαρκ, Σάρα Σνουκ, Εμ Γουάιζμαν, Αλανα Φαγκαν.

*Open, Κυριακή 17/07 στις 02:15

«Τρέξε!» (2017) σκηνοθεσία Τζόρνταν Πιλ 

Μυστηρίου, τρόμου – O Κρις (Ντάνιελ Καλούγια) ετοιμάζεται να πάει στο πατρικό της κοπέλας του, της Ρόουζ (Άλισον Ουίλιαμς), για να γνωρίσει τους γονείς της (Μπράντλεϊ Γουίτφορντ και Κάθριν Κίνερ) και τον αδερφό της, Τζέρεμι (Κέιλεμπ Λάντρι Τζόουνς). Εκείνος είναι Αφρο-Αμερικάνος, εκείνη είναι λευκή, αλλά, όπως επίμονα τον διαβεβαιώνει, οι μεγαλοαστοί, καλλιεργημένοι γονείς της δεν θα έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό για τη διαφυλετική σχέση της κόρης τους.

Αρχικά ο Κρις θεωρεί πως η παράξενη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι, όπου το υπηρετικό προσωπικό είναι μαύροι, αλλά και κατά τη διάρκεια μιας ετήσιας οικογενειακής συνάθροισης οφείλεται στη διαφυλετική επιλογή της Ρόουζ, σύντομα όμως, βρίσκεται αντιμέτωπος με την τρομακτική αλήθεια…

Τα δάκρυα κυλούν ποτάμι από το μαρμαρωμένο του πρόσωπο. Δεν είναι απλώς ένας ζωντανός-νεκρός. Παρακολουθεί τη διαγραφή του.

Παίζουν: Κάθριν Κίνερ, Μπράντλεϊ Γουίτφορντ, Ντάνιελ Καλούγια, Άλισον Ουίλιαμς.

*Ant1, Κυριακή 17/07 στις 02:15