Στην Καστοριά είναι ήσυχες – Αρκούδα στις ΗΠΑ “χτυπάει”… τα κουδούνια – [video]

«Όταν είδα την αρκούδα στο βίντεο, σοκαρίστηκα τόσο που κόντεψα να φτύσω τον καφέ μου», δήλωσε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού

Έναν απρόσμενο επισκέπτη είχε μία γυναίκα στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα, στην κομητεία Greenville στη Νότια Καρολίνα καθώς είδε μία… αρκούδα να της χτυπάει το κουδούνι!

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα στη Νότια Καρολίνα είχε μία έκπληξη στην πόρτα της όταν η κάμερα στο κουδούνι της κατέγραψε σε βίντεο μια αρκούδα να περιφέρεται γύρω από το σπίτι της και να καταλήγει να χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού της.

Όλα συνέβησαν την Τρίτη (26/7). Η Wendy Watson απολάμβανε την ημέρα της όταν έλαβε μια περίεργη ειδοποίηση στο τηλέφωνό της για την αρκούδα της οποίας η κίνησή της ανιχνεύτηκε από τους αισθητήρες στο σπίτι και όπως φαίνεται στο βίντεο, κοιτάζει γύρω από τη βεράντα και παίζει έξω από αυτήν.

«Σηκώθηκα εκείνο το πρωί και κοίταξα τις ειδοποιήσεις από την κάμερα του κουδουνιού μου», είπε, προσθέτοντας πως «όταν είδα την αρκούδα στο βίντεο σοκαρίστηκα τόσο, που κόντεψα να φτύσω τον καφέ μου».

Το βίντεο από το περιστατικό δείχνει την αρκούδα να στέκεται έξω από την πόρτα, κοιτάζοντας γύρω γύρω πριν περιπλανηθεί στην αυλή. Η Watson είπε πως δεν προκλήθηκαν ιδιαίτερες ζημίες από την αρκούδα.

Δείτε το video:

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το iheart.com, ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη περίπου μια εβδομάδα νωρίτερα και ακριβώς στον ίδιο δρόμο, καθώς ο David Leland ισχυρίστηκε ότι απολάμβανε τον πρωινό του καφέ πριν αντιληφθεί τρεις αρκούδες στην αυλή του σπιτιού του.

«Έτρεξα στην κρεβατοκάμαρα για να πάρω το κινητό μου και να το πω στη γυναίκα μου», είπε. «Όταν επέστρεψα στη βεράντα, η μαμά αρκούδα είχε εξαφανιστεί στο δάσος, αλλά η γυναίκα μου και εγώ παρακολουθούσαμε με δυσπιστία καθώς οι αρκούδες έπαιζαν», χαρακτηρίζοντάς το ως «ένα μαγικό πρωινό».