Από την Πτολεμαΐδα ο 34χρονος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Σαντορίνη

Στη Σαντορίνη όπου δούλευε για σεζόν, έμελλε να χάσει τη ζωή του ο Θεοδόσης Τόλης με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα, σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα μοτοποδηλάτου με “γουρούνα” τουριστικού τύπου. Το δυστύχημα έγινε χθες το απόγευμα και έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Πτολεμαΐδας. Ο άτυχος νέος, ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο 34χρονος που επέβαινε μαζί με ακόμα ένα άτομο σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και κατευθυνόταν από τα Φηρά προς Πύργο, παρεμποδίστηκε από ένα buggy όχημα στον δρόμο της Καλντέρας.

Το buggy μπήκε στο αντίθετο ρεύμα επειδή ο οδηγός του ήθελε να βγάλει φωτογραφία. Ως αποτέλεσμα ήταν να επέλθει σφοδρή σύγκρουση του buggy και της μηχανής με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός και να τραυματιστεί ο συνεπιβάτης του. Πρόκειται για ένα ακόμη δυστύχημα που αυξάνει τη λίστα με τους θανάτους στον δρόμο στα νησιά των Κυκλάδων αυτές τις ημέρες. Ο 34χρονος Θεοδόσης Τόλης ήταν πατέρας ενός παιδιού, μόλις ενός έτους και εργαζόταν σε ιδιωτική εταιρεία καθαριότητας.