Ασημένιο μετάλλιο η Ευαγγελία Αναστασιάδου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μονάχου

Ακόμα μία φορά κατέπληξε η σπουδαία αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς και της Εθνικής μας ομάδας, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του σκιφ γυναικών, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Μόναχο της Γερμανίας.

Η Ευαγγελία με μία καταπληκτική διαχείριση της κούρσας, κατάφερε να νικήσει την Αυστριακή χάλκινη πρωταθλήτρια στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο , ελέγχοντας το ρυθμό από την αρχή μέχρι και τον τερματισμό. Η κούρσα είχε απίστευτο ανταγωνισμό, με αποτέλεσμα η Αυστριακή αθλήτρια να χάσει τελικά και το χάλκινο μετάλλιο για χιλιοστά του δευτερολέπτου από τη Γερμανίδα αθλήτρια.

Να τονίσουμε πως η Ευαγγελία αγωνίστηκε στην κατηγορία του σκιφ γυναικών, παρότι ανήκει στην κατηγορία των ελαφρών βαρών, λόγω του ότι η αθλήτρια που ήταν προγραμματισμένο να τρέξει μαζί της στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών δυστυχώς νόσησε με COVID και δεν ταξίδεψε στο Μόναχο. Σε μία κούρσα “έκτακτης ανάγκης” λοιπόν, μία κούρσα που η Ευαγγελία δεν ανήκε ουσιαστικά σε αυτήν, κατάφερε όχι μόνο να σταθεί με αξιοπρέπεια, αλλά να καταπλήξει τους πάντες με το ασημένιο μετάλλιο που κατάκτησε.

Χίλια μπράβο λοιπόν στο καταπληκτικό κορίτσι της Καστοριάς κι ευχές για εξίσου μεγάλες επιτυχίες και στο μέλλον.