10 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δευτέρα σήμερα και σου έχουμε επιλέξει δέκα ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Η Αρπαγή 3» (2015) σκηνοθεσία Ολιβιέ Μεγκατόν

Δράσης Τρόμου  – Η στυγερή δολοφονία της πρώην συζύγου του μυστικού πράκτορα Μπράιαν Μιλς, τον συγκλονίζει. Γεμάτος οργή αλλά και κατηγορούμενος για ένα έγκλημα, που δεν έχει διαπράξει, προσπαθεί αυτή τη φορά να ξεφύγει από την ανελέητη καταδίωξη της CIA, του FBI και της αστυνομίας. Για τελευταία φορά, ο Μιλς καλείται να χρησιμοποιήσει τις μοναδικές του ικανότητες, με σκοπό να εντοπίσει τους αληθινούς δολοφόνους, να αποδώσει δικαιοσύνη με τον δικό του, ξεχωριστό, τρόπο και να προστατεύσει τον μοναδικό άνθρωπο, που έχει σημασία πια γι? αυτόν, την αγαπημένη του κόρη.

Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Φόρεστ Γουίτακερ, Σαμ Σπρούελ, Φάμκε Γιάνσεν, Μάγκι Γκρέις, Ντάγκρεϊ Σκοτ, Ντίλαν Μπρούνο.

*Open, Δευτέρα 12/9 στις 21:00

«Το Λονδίνο Έπεσε» (2016) σκηνοθεσία Μπάμπακ Νατζάφι

Δράσης Μυστηρίου  – Η ιστορία ξεκινά μετά τον θάνατο του Βρετανού πρωθυπουργού, ο οποίος πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Στην κηδεία του θα παραβρεθούν οι σημαντικότεροι ηγέτες του δυτικού κόσμου. Αυτό, όμως, που ξεκινά ως το πιο καλά προστατευμένο γεγονός στην Γη μετατρέπεται σε ένα θανάσιμο σχέδιο εναντίον των πιο δυνατών ανθρώπων του πλανήτη, καταστρέφει όλα τα μνημεία της βρετανικής πρωτεύουσας και αποκαλύπτει ένα τρομακτικό όραμα για το μέλλον.

Μόνο τρεις άνθρωποι έχουν ελπίδες να το σταματήσουν: ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο ικανότατος επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας και μία πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, που δικαίως δεν εμπιστεύεται κανέναν.

Παίζουν: Μόργκαν Φρίμαν, Τζέραρντ Μπάτλερ, Άαρον Έκχαρτ, Άντζελα Μπάσετ.

*Star, Δευτέρα 12/9 στις 22:00

«Ένας Θάνατος σε μια Κηδεία» (2007) σκηνοθεσία Φρανκ Οζ

Κωμωδία – Την ημέρα της κηδείας του πατέρα,η οικογένεια και οι φίλοι του φτάνουν καθένας με τα προβλήματά τους. Ο Ντανιέλ, ο γιος του, θα δει τον αντίπαλο αδελφό του Ρόμπερτ, διάσημο συγγραφέα, ο οποίος ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ξαδέρφη Μάρθα θέλει απελπισμένα να αποδεχτεί ο πατέρας της τον καινούριο της αρραβωνιαστικό, ο οποίος έχει κατά λάθος καταπιεί παραισθησιογόνα χάπια.
Αλλά η πραγματική περιπέτεια θα αρχίσει όταν ένας μυστηριώδης επισκέπτης απειλεί να αποκαλύψει ένα τρομερό μυστικό της οικογένειας… Ο Ντανιέλ και η εύθυμη παρέα του θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για να θάψει τον πατέρα… και τις εκμυστηρεύσεις του.

Παίζουν: Μάθιου Μακ Φέιντεν, Ρούπερτ Γκρέιβς, Ντέιζι Ντόνοβαν, Πήτερ Ντινκλέιτζ, Κέιλι Χαγουεις, Ντέιζι Ντόνοβαν, Τζέιν Άσερ.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 12/9 στις 22:00

«Crown Vic» (2019) σκηνοθεσία Τζόελ Σούζα

Δραματική, δράσης, περιπέτεια – Ο Ρέι Μαντέλ είναι ένας βετεράνος αστυνομικός που αυτό το βράδυ θα έχει περιπολία με έναν νέο συνάδελφο, τον πρωτάρη Νικ Χόλαντ.

Ο Ρέι και ο Νικ είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες. Ο Νικ είναι προσγειωμένος, κατατάχθηκε για να βελτιώσει τα κακά του κόσμου, ενώ ο Ρέι είναι ένας διαζευγμένος, απαισιόδοξος με τάση να παραβιάζει τους κανόνες και να καταφεύγει στη βία.

Στη βάρδια τους, είναι υπεύθυνοι για κάθε είδους περιστατικά, από ληστείες, ενδοοικογενειακή βία έως πυρκαγιές αυτοκινήτων. Προσπαθούν επίσης να βρουν ένα κορίτσι που έχει απαχθεί από μια ομάδα διακινητών ναρκωτικών και, ταυτόχρονα, κυνηγούν δύο τρομοκράτες ληστές τραπεζών που αναζητούνται για δολοφονία αστυνομικών.
Ο Ρέι θα του δείξει τα κατατόπια αλλά και τις βρομιές πίσω από τη μπλε στολή και θα φανεί αν ο Νικ είναι κατάλληλος γι’ αυτή τη βάρδια.

Παίζουν: Λιουκ Κλαντάικ,Τόμας Τζέιν, Μπρίτζετ Μόιναχαν, Ντέιβιντ Κραμχολτζ.

*Open, Δευτέρα 12/9 στις 23:30

«Μάντεψε τι κάνω… τα βράδια» (1984) σκηνοθεσία Γιάννης Χαρτοματζίδης

Ελληνική, Κωμωδία – Ένας ορφανός νέος, μεγαλωμένος από τσιγγάνους, ανοίγει μια σχολή για επίδοξους ζητιάνους. Τα βράδια όμως ζει μέσα στην πολυτέλεια, μέχρις ότου ένα ζευγάρι απατεώνων προσπαθεί να τον ξεγελάσει. Τελικά θα ερωτευθεί τη γυναίκα-απατεώνα και θα ζήσει μαζί της ευτυχισμένος, μακριά από τις παρανομίες.

Παίζουν:  Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Ρένα Παγκράτη, Νίκος Ρίζος, Ευαγγελία Σαμιωτάκη, Γιάννης Ρώτας,  Γιάννης Ευδαίμων,Γιώργος Γεωργίου.

*Alpha, Δευτέρα 12/9 στις 23:40

« Hitman: Εκτελεστής 47» (2015) σκηνοθεσία Αλεξάντερ Μπάχ

Περιπέτεια, δράσης – Ο Πράκτορας 47 έχει σχεδιαστεί γενετικά ως η τέλεια φονική μηχανή. Ενώνοντας τις δυνάμεις του με μια νέα γυναίκα, θα προσπαθήσει να σταματήσει τα εγκληματικά σχέδια μιας μυστηριώδους οργάνωσης, που θέλει να δημιουργήσει έναν στρατό δολοφόνων.

Παίζουν: Ρούπερτ Φρεντ, Κίραν Χάιντς, Ζάκαρι Κουίντο, Χάνα Γουέρ.

*Skai, Δευτέρα 12/9 στις 00:00

«Ο Κυνηγημένος» (2012) σκηνοθεσία Φίλιπ Στολτζ

Περιπέτεια – Μετά το θάνατο της πρώην γυναίκας του, ο Μπεν Λόγκαν εγκαταλείπει την καριέρα του ως πράκτορας της CIA και αποφασίζει να μετακομίσει στην Ευρώπη για να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί με την αποξενωμένη 15χρονη κόρη του. Οι παλιοί σύνδεσμοι του στην CIA τον βοηθούν και βρίσκει δουλειά ως υπεύθυνος ασφαλείας σε μια πολυεθνική στο Βέλγιο.

Ένα πρωί, όμως, ο Μπεν πηγαίνει στο γραφείο του και βρίσκει την εταιρία κλειστή, τους εργαζόμενους εξαφανισμένους και του στενούς του συνεργάτες δολοφονημένους.

Έτσι ξεκινάει ένα ανελέητο κυνηγητό καθώς ένας επαγγελματίας δολοφόνος κυνηγάει για να σκοτώσει αυτόν και την κόρη του. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, θα πρέπει να εμπιστευθούν ο ένας τον άλλον και να δουλέψουν σαν ομάδα για να ξεσκεπάσουν τη συνομωσία, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο ειδικά όταν η μικρή αρχίζει να μαθαίνει για το πραγματικό παρελθόν του πατέρα της…

Παίζουν: Άαρον Έκχαρτ, Όλγα Κιριλένκο, Λιάνα Λιμπεράτο.

*Star, Δευτέρα 12/9 στις 00:15

«S.W.A.T. 3: Κατάσταση Πολιορκίας» (2017) σκηνοθεσία Τόνι Τζίλιο

Δράσης Περιπέτεια – Η 3η από τη σειρά ταινιών δράσης S.W.A.T.

Η εισβολή της ειδικής ομάδας S.W.A.T. σε μία παραθαλάσσια αποθήκη προκειμένου να κατασχεθεί ένα φορτίο ναρκωτικών, καταλήγει σε αναμέτρηση ανάμεσα στην ειδική ομάδα S.W.A.T. και ένα καρτέλ ναρκωτικών καταλήγει σε ανταλλαγή πυροβολισμών.
Αρκετοί από τους πράκτορες της DEA καθώς και ένα μέλος της S. W. A. T πέφτουν νεκροί.

Όταν ανοίγουν το ύποπτο κοντέινερ, ο πράκτορας Τράβις Χολ ανακαλύπτει έναν μυστηριώδη αλυσοδεμένο κρατούμενο.

Λίγο μετά, το αρχηγείο της ομάδας γίνεται στόχος επιθέσεων από ομάδες που επιχειρούν να πάρουν στα χέρια τους τον κρατούμενο, και ο Τράβις καταλαβαίνει από το τατουάζ στην πλάτη του πως είναι ο θρυλικός μυστικός πράκτορας “Σκόρπιον”.

Κατά τη διαδικασία μετακίνησής του, καταλαβαίνουν ότι ένας εσωτερικός πράκτορας συνεργάζεται με τους τρομοκράτες.
O πόλεμος για το ποια πλευρά θα κρατήσει τον Σκόρπιον και τα μυστικά που γνωρίζει στα χέρια της, μόλις ξεκίνησε.

Παίζουν: Σαμ Τζέγκερ, Άντριαν Παλίκι, Μάικλ Τζέι Γουάιτ.

*Mega, Δευτέρα 12/9 στις 02:00

«Prisoners» (2013) σκηνοθεσία Ντένις Βιλνέβ

Δραματική Μυστηρίου – Είναι μια κρύα, συννεφιασμένη ημέρα των Ευχαριστιών σε ένα μικρό προάστιο της Πενσυλβάνια.

Σε μία πόλη, όπου τα παιδιά κάνουν ποδήλατο ξέγνοιαστα και παίζουν στους δρόμους κάθε μέρα. Η οικογένεια Ντόβερ (Χιου Τζακμαν & Μαρία Μπέλο) έχει καλέσει μερικούς φίλους και γείτονες για να φάνε όλοι μαζί.

Όλα κυλούν όμορφα και ήρεμα μέχρι τη στιγμή, που τα δύο κορίτσια των οικογενειών – μόλις έξι και επτά ετών αντίστοιχα – θα εξαφανιστούν μυστηριωδώς.

Ο ντετέκτιβ Λόκι (Τζακ Τζιλενχααλ) που έχει αναλάβει την υπόθεση, συλλαμβάνει έναν νεαρό τον Άλεξ Τζόουνς (Πωλ Ντάνο) ως ένοχο απαγωγής. Σύντομα όμως τον αφήνουν ελεύθερο λόγω της διανοητικής του κατάστασης. Αυτό οδηγεί τον Κέλερ Ντόβερ να πάρει το νόμο στα χέρια του

Παίζουν: Χιού Τζάκμαν, Τζέικ Τζίλενχαλ, Βαϊόλα Ντέιβις.

*Skai, Δευτέρα 12/9 στις 02:00

«Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007: Προσωπική εκδίκηση» (1989) σκηνοθεσία Τζον Γκλεν

Περιπέτεια – Ο πράκτορας της CIA, Φέλιξ Λάιτερ, κατορθώνει να εξαρθρώσει ένα απο τα μεγαλύτερα καρτέλ ναρκωτικών, στέλνοντας στη φυλακή τον «βαρόνο» Φραντζ Σάντσεζ. Όταν όμως ο τελευταίος δραπετεύει από τη φυλακή, σκοτώνει τη γυναίκα του Λάιτερ και τραυματίζει σοβαρά τον ίδιο. Ο Πράκτορας 007 προκαλεί τους ανωτέρους του και αναλαμβάνει δράση χωρίς την περίφημη «άδεια να σκοτώνει». Αυτή τη φορά δεν θα αγωνιστεί για την πατρίδα του ή τη Δικαιοσύνη. Σκοπός του είναι να πάρει εκδίκηση για το συνάδελφο και φίλο του Φέλιξ. Πρόκειται για την 16η ταινία της σειράς «Τζέιμς Μποντ» και την πέμπτη και τελευταία σε σκηνοθεσία Τζον Γκλεν.

Παίζουν: Τίμοθι Ντάλτον, Ρομπέρτ Ντάβι, Κάρεϊ Λόουελ, Ταλίσα Σότο, Μπενίσιο ντελ Τόρο, Άντονι Ζέρμπε, Ντέιβιντ Χέντισον, Γουέιν Νιούτον, Φρανκ ΜακΡέι, Πρισίλα Μπαρνς, Έβερετ ΜακΓκίλ, Ρόμπερτ Μπράουν, Ντέσμοντ Λιουέλιν, Καρολίν Μπλις, Πέδρο Αρμενταρίς Τζούνιορ, Άντονι Σταρκ, Ντον Στράουντ, Γκραντ Λ. Μπους.

*Star, Δευτέρα 12/9 στις 02:30