13 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Κυριακή βράδυ και η αγαπημένη ώρα της μέρας έφτασε. Μία λίστα από ταινίες σε περιμένει. Ποια θα δεις απόψε;

«Ο Στρίγγλος που έγινε αρνάκι» (1968) σκηνοθεσία Αλέκος Σακελλάριος

Κωμωδία – Ο Λεωνίδας (Λάμπρος Κωνσταντάρας), ένας χήρος πλοίαρχος που αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί, δέχεται να προσλάβει ως οικονόμο στο σπίτι του τη Μαίρη (Μάρω Κοντού), μια κυρία που του προτείνει ο φίλος του Ξενοφών (Σταύρος Ξενίδης). Εκείνη θα βάλει στη θέση τους τα τρία παιδιά του Λεωνίδα (Παύλος Λιάρος, Θανάσης Παπαδόπουλος και Βαγγέλης Ιωαννίδης) και θα οργανώσει στην εντέλεια το σπίτι του. Όταν ο Λεωνίδας αντιληφθεί ότι η Μαίρη έχει σταλεί στο σπίτι από τον φίλο του, με σκοπό το γάμο, δεν μπορεί να αντιδράσει αρνητικά, γιατί ήδη έχει ερωτευτεί σφοδρά τη γοητευτική οικονόμο.

Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Παύλος Λιαρός, Θανάσης Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Ιωαννίδης, Σταύρος Ξενίδης, Μίτση Κωνσταντάρα.

*Star, Κυριακή 25/09 στις 21:00

«Baby Love» (2008) σκηνοθεσία Βίνσεντ Γκαρενκ

Δραματική Κομεντί Ρομαντική – Γνωρίζουν την τέλεια αγάπη… Ο Μανού θέλει παιδί ενώ ο Φιλίπ όχι. Ωστόσο, ο Manu αποφασίζει μια μέρα να κάνει το βήμα, με τίμημα να χάσει τον Φιλίπ. Πώς όμως να κάνεις παιδί όταν το ζευγάρι είναι 2 άντρες;

Παίζουν: Λάμπερ Γούιλσον, Πασκάλ Ελμπέ, Πιλάρ Λοπέζ ντε Αλάγια, Αντρέ Νταμάντ, Φλόρενς Ντάρελ.

*ΕΡΤ3, Κυριακή 25/09 στις 22:00

«Αψηφώντας το Θάνατο» (2007) σκηνοθεσία Τζίλιαν Άρμστρονγκ 

Δραματική Ρομαντική – Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του το 1926, ο διάσημος μάγος Χάρι Χουντίνι (Γκάι Πίρς) φτάνει στο Εδιμβούργο.
Ενώ το κοινό καταχειροκροτεί την ανάδυσή του διάσημου μάγου από τα νερά του λιμανιού, που είχε βυθιστεί αλυσοδεμένος, η Μαίρη (Κάθριν Ζέτα Τζόουνς) και η 11χρονη κόρη της Μπέντζι (Σάρσε Ρόναν) προετοιμάζονται για το δικό τους σόου.

Παρατηρούν το κοινό και συλλέγουν χρήσιμα στοιχεία για τη βραδινή τους «μεταφυσική» παράσταση, ως αχτύπητο δίδυμο μέντιουμ «Princess Kali and her Dusky Disciple».
Η Μαίρη και η Μπέντζι μαθαίνουν ότι, μετά το θάνατο της μητέρας του, ο Χουντίνι έχει στραφεί προς τα μέντιουμ και δίνει 10.000 δολάρια σε όποιον καταφέρει να του αποκαλύψει τα τελευταία της λόγια προτού πεθάνει. Η Μαίρη, αποφασισμένη να πάρει τα χρήματα, βάζει τα δυνατά της για να μαζέψει πληροφορίες.

Ο Χάρι κι ο μάνατζερ του κ. Σουγκαρμαν (Τίμοθι Σπαλ) συναντούν δεκάδες μέντιουμ, αλλά μόνο η Μαίρη με την Μπέντζι καταφέρνουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του.

Ο κ. Σούγκαρμαν ανακοινώνει στον τύπο το επόμενο μεταφυσικό πείραμα του Χουντίνι: τα τελευταία λόγια της μητέρας του βρίσκονται σε ένα σφραγισμένο φάκελο, αλλά θα αποκαλυφθούν από ένα μέντιουμ που θα επικοινωνήσει με την ψυχή της. Καθώς η ημέρα της αποκάλυψης πλησιάζει, ο Χάρι και η Μαίρη γνωρίζονται καλύτερα και η έλξη μεταξύ τους είναι αμοιβαία.

Ο Χουντίνι αρχίζει να είναι ασυνεπής με τις παραστάσεις του και ο μάνατζέρ του ζητάει από τη Μαίρη να εξαφανιστεί. Εκείνη όμως είναι αποφασισμένη να φύγει με τα 10.000 δολάρια ή με την αγάπη του Χάρι.

Η εντυπωσιακή ομοιότητά της με τη μητέρα του περιπλέκει τα πράγματα..

Παίζουν: Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Γκάι Πιρς, Σάρσε Ρόναν, Τίμοθι Σπαλ, Μάλκομ Σιλντς, Ολίβια Νταρνλέι.

*Open, Κυριακή 25/09 στις 22:15

«Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία» (2014) σκηνοθεσία Μάθιου Βον

Δράσης Κωμωδία Περιπέτεια – Όταν ο πατέρας του 5χρονου Έγκσι, θυσιάζει τη ζωή του, εν ώρα υπηρεσίας, κατά τη διάρκεια μιας απόρρητης στρατιωτικής άσκησης, η οικογένειά του θα λάβει ένα ασυνήθιστο μετάλλιο. Το μετάλλιο αυτό συνοδεύεται από έναν τηλεφωνικό αριθμό, τον οποίον ο Έγκσι και η οικογένειά του θα πρέπει να καλέσουν μόνο όταν χρειαστούν κάποια πολύ σημαντική χάρη.

17 χρόνια αργότερα, ο νεαρός, που παράτησε πλέον το σχολείο, βρίσκεται σε αδιέξοδο. Μετά τη σύλληψή του από την αστυνομία, για επικίνδυνη οδήγηση με κλεμμένο αυτοκίνητο, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το μετάλλιό του προκειμένου να καταφέρει να βγει από τη φυλακή. Έτσι θα συναντήσει για πρώτη φορά στη ζωή του τον Χάρι Χάρτ, έναν γλυκύτατο τζέντλεμαν και απόλυτα κομψό κατάσκοπο, που σπεύδει να τον απελευθερώσει επειδή τυγχάνει να χρωστάει, ο ίδιος, τη ζωή του στον σπουδαίο πατέρα του.

Βαθύτατα απογοητευμένος από την πορεία της ζωής του Έγκσι, αλλά και εντυπωσιασμένος παράλληλα από τη βαθιά ποιότητα του χαρακτήρα του, ο Χάρι προσφέρει στον νεαρό μια ευκαιρία να αλλάξει μια για πάντα τη μοίρα του.

Του προτείνει λοιπόν πρόσβαση σε μια άκρως απόρρητη μυστική υπηρεσία, για την οποία δουλεύει και ο ίδιος. Το όνομα αυτής: Kingsman.

Για να καταφέρει ο ατίθασος νεαρός να εξασφαλίσει μια θέση μυστικού πράκτορα, οφείλει να παλέψει σκληρά και να ξεπεράσει μια άκρως ανταγωνιστική και συχνά επικίνδυνη σειρά δοκιμασιών, στην οποία υποβάλλονται όλοι οι υποψήφιοι πράκτορες. Μόνο που για τον Έγκσι υπάρχει και μία πρόσθετη μικρή δυσκολία, καθώς θα πρέπει παράλληλα με τα τεστ του Kingsman να ξεπεράσει και το γεγονός πως ο ίδιος αποτελεί ένα «κοινωνικό απόβλητο», σε ένα περιβάλλον μορφωμένων, άρτια εκπαιδευμένων συνυποψήφιων, με υψηλές κοινωνικές συναναστροφές.

Παράλληλα, ο Χάρι προσπαθεί να εξιχνιάσει τις υποθέσεις της μυστηριώδους εξαφάνισης κάποιων διακεκριμένων ακαδημαϊκών, επιστημόνων και ψυχαγωγών, κυνηγώντας τον άνθρωπο που θεωρεί υπεύθυνο, τον Ρίτσμοντ Βαλεντάιν (Σάμιουελ Τζάκσον), έναν δισεκατομμυριούχο, φρικιό της τεχνολογίας και απογοητευμένο οίκο-ακτιβιστή, του οποίου η επιθυμία να σώσει τον πλανήτη με κάθε κόστος, τον οδήγησε στην ανάπτυξη ενός συστήματος με καταστροφικές συνέπειες.

Ο Έγκσι, με τη βοήθεια του Χάρι, πετυχαίνει τελικά να γίνει τόσο ένας ολοκληρωμένος τζέντλεμαν, όσο και ένας άψογος κατάσκοπος, αλλά θα καταφέρει ποτέ να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές του κατακτώντας την πολυπόθητη θέση στη μυστική υπηρεσία Kingsman;

Και θα μπορέσουν άραγε ποτέ να αποκαλύψουν όλη την αλήθεια πίσω από τα σατανικά σχέδια του Βαλεντάιν, προκειμένου να ξεσκεπάσουν τη δράση του και να τον σταματήσουν;

Παίζουν: Κόλιν Φερθ, Τάρον Έγκερτον, Σάμιουελ Τζάκσον, Μαρκ Στρονγκ, Τζακ Ντάβενπορτ, Μάικλ Κέιν.

*Star, Κυριακή 25/09 στις 22:50

«Πέντε Λεπτά Ακόμη» (2006) σκηνοθεσία Γιάννης Ξανθόπουλος

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ο Τάσος (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος) είναι πολύ ερωτευμένος με την Αλίκη (Παναγιώτα Βλαντή), αλλά και πολύ ζηλιάρης.

Η επόμενη σκηνή ζηλοτυπίας του, θα καταλήξει με τον Τάσο φαρδύ-πλατύ στο δρόμο, σε ένα θανατηφόρο ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα του.
Αλλά ακόμη κι αυτό δεν είναι αρκετό για να τον κρατήσει μακριά από την αγαπημένη του Αλίκη.

Επιστρέφει ως φάντασμα στη γη, σωματοποιημένος αλλά αόρατος, για να προλάβει την αγαπημένη του πριν τον… αντικαταστήσει! Και έχει μόνο πέντε λεπτά στη διάθεσή του, για να κάνει αισθητή την παρουσία του και να αγγίξει ξανά την Αλίκη.

Τα άσχημα για τον Τάσο όμως συνεχίζονται από τη στιγμή που αντιλαμβάνεται πως ο υπερφίαλος κολλητός του, ο Κωνσταντίνος (Φάνης Μουρατίδης), έχει βάλει στο μάτι ερωτικά την ολομόναχη πλέον Αλίκη.

Παίζουν: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτα Βλαντή, Φάνης Μουρ.

*Mega, Κυριακή 25/09 στις 23:10

«Το Άλογο του Πολέμου» (2010) σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ

Δράσης Περιπέτεια Πολεμική – Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Μάικλ Μορπούργκο, που εκδόθηκε το 1982.
Στο Ντέβον της Αγγλίας, λίγο καιρό μετά το ξέσπασμα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο 14χρονος Άλμπερτ (Τζέρεμι Ίρβιν) ζει με την μητέρα του Ρόουζ (Έμιλι Γουάτσον) και τον επιπόλαιο αλκοολικό πατέρα του Τεντ (Πήτερ Μουλαν).

Όταν ο πατέρας του Αλμπερτ αγοράσει ένα πανάκριβο, υπέροχο πουλάρι, ο Αλμπερτ θ’ αναλάβει να το εκπαιδεύσει αλλά και να βρει τρόπο ώστε το ζώο να βοηθήσει στο βιοπορισμό τους. Το άλογο, ο Τζόι, και ο Αλμπερτ θα γίνουν αχώριστοι φίλοι. Μόνο που όταν η σοδειά της οικογένειας πάει κατά διαβόλου και ο Πρώτος Παγκόσμιος ξεσπάσει, ο πατέρας του Αλμπερτ θα πουλήσει το άλογο στο Βρετανικό Στρατό.

Ο Τζόι καταλήγει στην πρώτη γραμμή του γαλλικού μετώπου και ο Άλμπερτ αποφασίζει να καταταγεί στον στρατό με την ελπίδα να τον ξαναβρεί.

Παίζουν: Τζέρεμι Ίρβιν, Έμιλι Γουάτσον, Πίτερ Μούλαν, Ντέιβιντ Θιούλις, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τομ Χίντλστον.

*Alpha, Κυριακή 25/09 στις 23:40

«Ο Άντρας που η Μαφία δεν Μπορούσε να Σκοτώσει» (2011) σκηνοθεσία Τζόναθαν Χένσλι

Αστυνομική Βιογραφική Δράσης – Ο Ντάνι Γκριν είναι ο άνθρωπος που άλλαξε τα δεδομένα στο οργανωμένο έγκλημα της Αμερικής.
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 1976, τριάντα έξι βόμβες εκρήγνυνται στην καρδιά του Κλίβελαντ, ενώ ένας λυσσαλέος πόλεμος ξεσπάει μεταξύ του μαχητή Ντάνι Γκριν και της ιταλικής μαφίας.

Ο Ντάνι ήταν ιρλανδέζικης καταγωγής, περήφανος σα γνήσιος Ιρλανδός και ασταμάτητα φιλόδοξος, πρωταγωνίστησε στον πόλεμο των συμμοριών, στο Κλίβελαντ τη δεκαετία του 1970, ενώ δεν δίστασε να τα βάλει ακόμη και με την παντοδύναμη ιταλική μαφία, σχηματίζοντας μάλιστα τη δική του εγκληματική οργάνωση, τους «The Celtic Club».

Η αληθινή ιστορία του σκληροτράχηλου γκάνγκστερ Ντάνι Γκριν, ξεκίνησε από πρόεδρος του Σωματείου Λιμενεργατών, στη συνέχεια συνεργάστηκε με το FBI, ενώ γλίτωσε από αρκετές απόπειρες δολοφονίας κερδίζοντας παράλληλα τη φήμη ενός μοντέρνου Ρομπέν των Δασών.

Παίζουν: Ρέι Στίβενσον, Βίνσεντ Ντ’Ονόφριο, Βαλ Κίλμερ, Κρίστοφερ Γουόκεν.

*Open, Κυριακή 25/09 στις 00:15

«Παιχνίδι Κατασκόπων» (2001) σκηνοθεσία Τόνι Σκοτ

Περιπέτεια – Ο Ψυχρός Πόλεμος έχει τελειώσει και όμως εν έτη 1991, λίγες μέρες πριν την επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου στην Κίνα , ένας πράκτορας της CIA, ο Μπίσοπ (Μπραντ Πιτ) συλλαμβάνεται με την κατηγορία της κατασκοπίας και καταδικάζεται σε εκτέλεση.

Ο μέντοράς του πίσω στην Αμερική, Νέιθαν Μιούιρ (Ρόμπερτ Ρέντφορντ) αν θέλει να τον σώσει πρέπει να φέρει εις πέρας την πιο δύσκολη αποστολή της καριέρας του. Μόλις μία μέρα πριν τη συνταξιοδότησή του, θα λογοδοτήσει στις μυστικές κρατικές υπηρεσίες για να τους πείσει να προσπαθήσουν να τον σώσουν.

Στο Λάνγκλεϊ, έδρα της CIA, οι αξιωματούχοι αναλογίζονται το κόστος που θα είχε η παρέμβαση του προέδρου στην επίτευξη των στόχων της διπλωματικής αποστολής.
Θα μπορέσει άραγε να πείσει τον πρόεδρο να πάρει ενεργό μέρος στις εξελίξεις;

Ο Μιούιρ ήταν υπεύθυνος για την στρατολόγησή του Μπίσοπ, τον εκπαίδευσε και δούλευε αποκλειστικά για αυτόν..

Ξεκινώντας μια κούρσα ενάντια στον χρόνο, στους διαδρόμους του Λάνγκλεϊ, ο Νέιθαν ανατρέχει στο παρελθόν, τότε που συνεργαζόταν με τον Μπίσοπ, συγκεντρώνει πληροφορίες, προσπαθεί να εκμεταλλευθεί ευκαιρίες και παίζει το δικό του παιχνίδι κατασκόπων.

Παίζουν: Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Μπραντ Πιτ, Κάθριν ΜακΚόρμακ.

*Ant1, Κυριακή 25/09 στις 00:15

«Ένα Ταξίδι 30,5 Μέτρα Μακριά» (2014) σκηνοθεσία Λάσε Χάλστρομ

Κωμωδία – Εκτοπισμένη από την πατρίδα της, την Ινδία, η οικογένεια Καντάμ, εγκαθίσταται σε ένα πανέμορφο χωριό του Γαλλικού επαρχιακού Νότου, στο Σεντ Αντονέν Νομπλ-Βαλ. Εκεί, στο γοητευτικό και γραφικό αυτό χωριουδάκι, αποφασίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, να μαγειρεύουν υπέροχο ινδικό φαγητό.

Ανοίγουν ένα Ινδικό εστιατόριο με αγάπη και πάθος για τη μαγειρική. Όμως δεν έχουν υπολογίσει μια σημαντική λεπτομέρεια, τον ανταγωνισμό!

Ακριβώς απέναντί τους, υπάρχει για χρόνια ένα επιτυχημένο, ακριβό εστιατόριο, που διευθύνει η ψυχρή και αυστηρή Μαντάμ Μαλορί, βραβευμένο μάλιστα με αστέρι Μισελέν. Η Μαλορί δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της, όσον αφορά την τελειότητα των πιάτων που προσφέρει.

Οι εκτεταμένες, ψυχρές αντιδράσεις και διαμαρτυρίες ενάντια στο Ινδικό εστιατόριο, που τόλμησε να εγκατασταθεί μόλις 30,5 μέτρα μακριά από το δικό της, εξελίσσονται σε θερμό επεισόδιο και μια γενικευμένη αναστάτωση θα επικρατήσει στους παραδοσιακά ήσυχους δρόμους του Σεν Αντονέν.

Αναπόφευκτα μεταξύ των δυο “ανταγωνιστών”, θα ακολουθήσει μια επική, γαστρονομική μάχη, η οποία δοκιμάζει τη δύναμη της αγάπης, της αφοσίωσης και της πίστης στο πλαίσιο της οικογένειας.

Παίζουν: Έλεν Μίρεν, Ομ Πουρί, Μανίς Νταγιάλ, Σαρλότ Λε Μπον.

*Star, Κυριακή 25/09 στις 01:30

«Το Καρφί» (2013) σκηνοθεσία Ρικ Ρόμαν Γουό

Δράμα, Δράσης, Θρίλερ – Ο 18χρονος γιος του επιχειρηματία Τζον Μάθιους συλλαμβάνεται για διακίνηση ναρκωτικών και αντιμετωπίζει ποινή πολυετούς φυλάκισης.
Για να μπορέσει να τον βγάλει από τη φυλακή, ο πατέρας του αναγκάζεται να υποδυθεί τον μυστικό πράκτορα και να εισχωρήσει σε ένα επικίνδυνο καρτέλ εμπορίας ναρκωτικών με σκοπό να το εξαρθρώσει.

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Μπάρι Πέπερ, Τζον Μπέρνθαλ, Σούζαν Σαράντον, Μάικλ Κένεθ Γουίλιαμς, Μελίνα Κανακαρίντις.

*SKAI, Κυριακή 25/09 στις 01:30

«Απρόσκλητος Επισκέπτης» (2013) σκηνοθεσία Γκάρι Φλέντερ

Δράσης – Ο Φιλ Μπρόκερ, πρώην αστυνομικός της δίωξης ναρκωτικών, έχει πρόσφατα χάσει τη γυναίκα του και μετακομίζει, μαζί με τη 10χρονη κόρη του, σε μια ήσυχη επαρχιακή πόλη. Έχοντας κρατήσει κρυφή την προηγούμενη ταυτότητά του από τους νέους του γείτονες, ο Φιλ είναι αποφασισμένος να κάνει εκεί μια καινούρια αρχή. Ένα τυχαίο γεγονός όμως θα τον κάνει στόχο του Γκάτορ, ενός μεγαλέμπορου ναρκωτικών… Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος αρχικά ήθελε να πρωταγωνιστεί αλλά τελικά έδωσε τον ρόλο στον Tζέισον Στέιθαμ.

Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Τζέιμς Φράνκο, Γουϊνόνα Ράιντερ, Κέιτ Μπόσγουορθ, Ιζαμπέλα Βίντοβιτς.

*Open, Κυριακή 25/09 στις 02:30

«Το Τέλος του Κόσμου» (2013) σκηνοθεσία Σεθ Ρογκεν, Εβαν Γκολντμεργκ

Κωμωδία – Ο Καναδός κωμικός Τζέι Μπάρουσελ, που σιχαίνεται τον κόσμο της χολιγουντιανής show biz, επισκέπτεται τον συμπατριώτη και φίλο του Σεθ Ρόγκεν, ο οποίος δείχνει να μην ενοχλείται από την παραμορφωτική λάμψη του Λος Άντζελες. Ο Σεθ παρασύρει, χωρίς τη θέλησή του, τον Τζέι στο πάρτι του συναδέλφου τους Τζέιμς Φράνκο, όπου έχει μαζευτεί η αφρόκρεμα του καλλιτεχνικού κόσμου.

Μια σειρά από εκρήξεις, δονήσεις και μεταφυσικά φαινόμενα φέρνει έξι κωμικούς οχυρωμένους στη βίλα να προσπαθούν να σωθούν από τις ημέρες της Αποκάλυψης που ζει η Πόλη των Αγγέλων.

Παίζουν: Σεθ Ρόγκεν, Τζόνα Χιλ, Τζέιμς Φράνκο, Τζέι Μπάρουκελ, Έμα Γουάτσον, Μάικλ Σέρα, Ριάνα, Πολ Ραντ, Κέβιν Χαρτ.

*Mega, Κυριακή 25/09 στις 02:30

«Το Δωμάτιο» (2015) σκηνοθεσία Λένι Άμπραμσον

Δράμα Μυστηρίου Τρόμου Ο Τζακ (Τζέικομπ Τρέμπλεϊ) είναι ένα 5χρονο αγοράκι, ζωηρό και χαρούμενο που ζει με την μαμά του Τζόι (Μπρι Λάρσον). Αυτή τον φροντίζει, του λέει ιστορίες και προσπαθεί να του δώσει μία φυσιολογική ανατροφή, μέσα σε ένα δωμάτιο 10 τετραγωνικών.

Ο μοναδικός κόσμος που γνωρίζει ο Τζακ είναι το Δωμάτιο που μένει με την μητέρα του. Δεν έχουν βγεί ποτέ έξω, το Δωμάτιο δεν έχει παράθυρα και η πόρτα είναι κλειδωμένη πάντα. Στο Δωμάτιο υπάρχει κουζίνα, μπάνιο, κρεβάτι και τηλεόραση.

Η κλειδωμένη πόρτα ανοίγει μόνο όταν ο Ολντ Ντικ (Σιν Μπρίτζερς) έρχεται για να κοιμηθεί με τη μαμά του.

Τότε ο Τζάκ χώνεται στη Ντουλάπα και μετράει τα κρακ του κρεβατιού. Ο Τζάκ και η μαμά του είναι φυλακισμένοι στο Δωμάτιο αλλά ο Τζάκ το μαθαίνει όταν πια γίνεται πέντε χρονών.
Ο μόνος τρόπος για να σωθούν είναι να βγει ο Τζακ από το Δωμάτιο και να καταφέρει να βρει βοήθεια…

Παίζουν: Μπρι Λάρσον, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ, Σον Μπρίντζερς, Μέγκαν Παρκ, Γουίλιαμ Μέισι, Τζόαν Άλεν.

*Alpha, Κυριακή 25/09 στις 02:40