Τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου Εστίασης Καστοριάς υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος, Γιάννης Κορεντσίδης, προκειμένου να συζητηθούν τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει σε όλους τους παραγωγικούς κλάδους εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης και των διαρκών ανατιμήσεων όλων των προϊόντων.
Η συζήτηση έγινε στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Πανκαστοριανού Συλλαλητηρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, όπου ο Δήμος Καστοριάς θα συμμετέχει ενεργά, κλείνοντας τις υπηρεσίες του στις 12:30 το μεσημέρι, προκειμένου όλοι οι εργαζόμενοι να δώσουν το παρών στη διεκδίκηση της επίλυσης των δυσβάσταχτων προβλημάτων που απειλούν την τοπική μας οικονομία.
«Είναι η ώρα να ενώσουμε όλοι, φορείς, αρχές και πολίτες, τις δυνάμεις μας και να διεκδικήσουμε σθεναρά την άμεση λήψη μέτρων από τα οποία εξαρτάται η επιβίωση της περιοχής μας», σημείωσε, αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Καστοριάς.





![Οι Γιορτές στο Άργος Ορεστικό είναι εδώ – [πρόγραμμα]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/afs_121225-218x150.jpg)










![Ο Γιώργος και η Σοφία από την Καστοριά στο “The Wall” – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/vd_011225-100x70.jpg)

![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)

