6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Ποια ταινία θα επιλέξεις απόψε για λίγες στιγμές χαλάρωσης;

«Ο Υποκινητής» (2006) σκηνοθεσία Σπάικ Λι

Περιπέτεια – Ένα φαινομενικά ήρεμο πρωινό ένα φορτηγάκι με τέσσερις επιβάτες σταματά έξω από το κεντρικό υποκατάστημα μιας από τις μεγαλύτερες τράπεζες του Μανχάταν. Τα τέσσερα άτομα μπαίνουν στην τράπεζα και με αστραπιαίες κινήσεις θέτουν εκτός λειτουργίας το σύστημα παρακολούθησης και εκτός μάχης τους φύλακες.

Οι άτυχοι πελάτες και το προσωπικό οδηγούνται στο υπόγειο, όπου υποχρεώνονται να φορέσουν φόρμες ίδιες με εκείνες των ληστών.

Παράλληλα, συναγερμός σημαίνει στην αστυνομία, που στέλνει επί τόπου τον έμπειρο διαπραγματευτή Κιθ Φρέιζερ (Ντένζελ Ουάσινγκτον) και πολλές ακόμη δυνάμεις. Όπως είναι φυσικό, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της ληστείας δείχνει και ο πρόεδρος της τράπεζας, που αναθέτει στη μεσίτρια Μάντλιν Γουάιτ (Τζόντι Φόστερ) να φροντίσει για τη διασφάλιση των συμφερόντων του.

Τελικά πρόκειται για την τέλεια ληστεία τράπεζας ή κάποιος θέλει να παραπλανήσει κάποιον; Και ενώ οι ληστές παίζουν τη γάτα με το ποντίκι με τον Φρέιζερ, αλλάζοντας εκ περιτροπής ρόλους, η εμπλοκή της Μάντλιν, θα κάνει ακόμα πιο ασταθή την όλη κατάσταση, καθώς επεμβαίνει καταλυτικά, χωρίς όμως να αποκαλύπτει σε κανέναν τα πραγματικά συμφέροντά της.

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Κλάιβ Όουεν, Τζόντι Φόστερ, Κρίστοφερ Πάλμερ, Γουίλεμ Νταφόε.

*Ant1, Κυριακή 02/10 στις 22:00

«Ντάρλινγκ » (1965) σκηνοθεσία Τζον Σλέσινγκερ

Δραματική Ρομαντική – Η Νταϊάνα Σκοτ (Τζούλι Κρίστι) είναι μια πανέμορφn Αγγλίδα που εργάζεται ως μοvτέλο κι είναι αποφασισισμένn να πετύχει και να φτάσει στην κορυφή χρnσιμοποιώντας θεμιτά κι αθέμιτα μέσα. Γνωρίζει ένα δnμοσιογράφο τον Ρόμπερτ Γκολντ (Ντερκ Μπόγκαρτ) με τn βοήθεια του οποίου τnς ανοίγεται ένας νέος κύκλος γνωριμιών.

Οι δυο τους ερωτεύονται κι ο Ρόμπερτ αφήνει τnν οικογένειά του για εκείνη, αλλά n Νταϊάνα είναι τόσο αποφασισμένn να πετύχει τους στόχους τnς, ώστε να μn διστάσει να τον απατήσει με άλλους.

Η γνωριμία τnς με τον πλέιμποϊ Μάιλς Μπραντ (Λόρενς Χάρβεϊ) τnν κάνει να πιάσει πάτο κι είναι πλέον αργά για πραγματική ευτυχία για τn Νταϊάνα, n οποία ζει τους ξέφρενοuς ρυθμούς και τnν τρέλα τnς δεκαετίας του ’60.

Παίζουν: Τζούλι Κρίστι, Ντερκ Μπόγκαρντ, Λόρενς Χάρβεϊ.

*ΕΡΤ3, Κυριακή 02/10 στις 23:00

«American Made» (2017) σκηνοθεσία Νταγκ Λίμαν

Περιπέτεια – Το 1986 ο Μπάρι Σιλ αφηγείται την απίστευτα περιπετειώδη και διαπλεκόμενη τελευταία επταετία της ζωής του, όταν από πιλότος της TWA βρέθηκε να δουλεύει ως ιπτάμενος πληροφοριοδότης της CIA και ταυτόχρονα λαθρέμπορος ναρκωτικών για το καρτέλ του Μεντεγίν.

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Σάρα Ράιτ, Ντόναλ Γκλίσον, Κέιλεμπ Λάντρι Τζόουνς.

*Ant1, Κυριακή 02/10 στις 00:45

«Αρσενικός Ζιγκολό» (1999) σκηνοθεσία Μάικ Μίτσελ

Ρομαντική Κομεντί – Ο Deuce Bigalow είναι ένας καθαριστής ενυδρείου, με ένα παρουσιαστικό όχι και τόσο ελκυστικό. Μια μέρα συναντά έναν αρσενικό ζιγκολό, ο οποίος του ζητά να φροντίσει το ψάρι του όσο θα λείπει για δουλειές. Ωστόσο, καταστρέφει το σπίτι του και χρειάζεται γρήγορα χρήματα για να το επισκευάσει. Ο μόνος τρόπος που μπορεί να τα καταφέρει είναι να γίνει ο ίδιος ζιγκολό. Θα αντιμετωπίσει όμως μερικά προβλήματα όταν ερωτευτεί μια από τις πελάτισσές του και όταν ένας τεμπέλης αστυνομικός τον βάλει στο μάτι.

Παίζουν: Ρομπ Σνάιντερ, Γουίλιαμ Φόρσαϊθ, Έντι Γκρίφιν, Αρίγια Μπαρέικις.

*Alpha, Κυριακή 02/10 στις 01:15

«Bohemian Rhapsody» (2018) σκηνοθεσία Ντέξτερ Φλέτσερ

Βιογραφία Δραματική – O Φρέντι Μέρκιουρι των Queen, αψήφησε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη. Η ταινία ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο. Γνωρίζουν απαράμιλλη επιτυχία, αλλά σε μια απροσδόκητη τροπή ο Φρέντι, περιτριγυρισμένος από κακές επιρροές, παρατάει τους Queen για να κάνει σόλο καριέρα.

Έχοντας υποφέρει πολύ χωρίς τους Queen, καταφέρνει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν τη συναυλία «Live Aid». Ενώ έχει μόλις διαγνωσθεί ως φορέας του AIDS, ο Φρέντι οδηγεί με γενναιότητα την μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής. Οι Queen αφήνουν μια κληρονομιά που συνεχίζει να εμπνέει τους ασυμβίβαστους, τους ονειροπόλους και τους λάτρεις της μουσικής μέχρι και σήμερα.

Παίζουν: Ράμι Μάλεκ, Λούσι Μπόιντον, Γκουίλουμ Λι, Μπεν Χάρντι.

*Open, Κυριακή 02/10 στις 01:45

«Sniper: Η Απολυτη Αποστολη» (2017) σκηνοθεσία Κλαούντιο Φα

Περιπέτεια – O Κολομβιανός βαρόνος ναρκωτικών Μοράλες προσλαμβάνει έναν ελεύθερο σκοπευτή με το όνομα « διάβολος « για να εξοντώσει έναν προς έναν τους εχθρούς του. Χωρίς αντιπάλους ο Μοράλες αποκτά τον έλεγχο των περισσοτέρων καρτέλ στις ΗΠΑ

Η αστυνομία για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την παντοδυναμία του Μοράλες στέλνει στην Κολομβία την πράκτορα Εστράντα, που παρακολουθούσε τον Μοράλες για πολύ καιρό και τον πεζοναύτη Μπέκετ με αποστολή να σκοτώσουν τον «διάβολο» και να μεταφέρουν τον Μοράλες στις ΗΠΑ για να δικαστεί για τα εγκλήματά του.

Οι πράκτορες πιστεύουν ότι έχουν τα πάντα υπό τον έλεγχό τους, αλλά ο Μοράλες και ο «διάβολος» έχουν ετοιμάσει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις για τον Μπέκετ και την ομάδα του

Για πρώτη φορά, οι Μπράντον Μπέκετ (Κόλινς), Ρίτσαρντ Μίλερ (Ζέιν) και ο Λοχίας Τόμας Μπέκετ (Μπέρεντζερ) ενώνουν τις δυνάμεις τους στην Κολομβία για να καταστρέψουν ένα επικίνδυνο καρτέλ ναρκωτικών.

Παίζουν: Τσάντ Μάικλ Κόλλινς, Μπίλι Ζέιν, Τομ Μπέρεντζερ, Ντανάι Γκαρσία, Τζόε Λάντ.

*Mega, Κυριακή 02/10 στις 02:30