11 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Περιπέτεια, δράμα, κωμωδία… Εσύ τι θα δεις απόψε;

«Οι Κρουντς» (2013) σκηνοθεσία Κρις Σάντερς, Κερκ Ντε Μίκο

Κινούμενα Σχέδια – Η ιστορία των Κρουντς, της πρώτης μοντέρνας οικογένειας του κόσμου, που εκτυλίσσεται σε μια άγνωστη, μέχρι σήμερα, εποχή, την Κρουντάκιο Περίοδο. Μια δύσκολη εποχή, όπου η Μητέρα Φύση έκανε πολλά και διάφορα πειράματα, με αποτέλεσμα ο πλανήτης μας να είναι γεμάτος από μια απίστευτα αλλόκοτη χλωρίδα και πανίδα. Σ αυτόν ακριβώς τον κωμικά επικίνδυνο κόσμο, αρχίζει η περιπέτεια της αναζήτησης ενός καινούργιου σπιτικού για την οικογένεια Κρουντς, όταν η σπηλιά της καταστρέφεται από μια τρομακτική, φυσική απειλή.

Έχοντας χάσει το αγαπημένο τους καταφύγιο, οι Κρουντς καλούνται να περιπλανηθούν σε έναν κόσμο γεμάτο με ξεχωριστά αλλά και επικίνδυνα πλάσματα. Έτσι ξεκινούν μια δύσκολη περιήγηση  και σιγά – σιγά, χωρίς να το καταλάβουν, η ζωή τους θα αλλάξει τόσο πολύ, που ακόμη και οι ίδιοι δεν θα αναγνωρίζουν τους εαυτούς τους.  Σαν να μην είναι αρκετά δύσκολη η επιβίωση, ο πατριάρχης της οικογένειας Γκρουγκ σύντομα έρχεται αντιμέτωπος με έναν νεαρό και γυμνασμένο νομάδα, τον Γκάι, που ερωτεύεται την έφηβη κόρη του, την Έπ.

Η σπουδαιότητα της ιστορίας φαίνεται να είναι τεράστια, καθώς αν οι Κρουντς δεν καταφέρουν να «εξελιχθούν», τότε τόσο οι ίδιοι, όσο και το ανθρώπινο είδος, θα γίνουν προϊστορία!

Με τις φωνές των: Νίκολας Κέιτζ, Ούμα Θέρμαν, Έμα Στόουν, Ράιαν Ρέινολντς

Στην ελληνική εκδοχή με τις φωνές των: Εβίτα Φιτσαντωνάκη, Αντέλα Μέρμηγκα, Κώστας Κόκλας, Πέτρος Σπυρόπουλος, Νίκος Κουρής, Ντορίνα Θεοχαρίδου, Βασίλης Μήλιος, Ρόζι Παπαϊωάννου.

*Star, Σάββατο 15/10, στις 21:00

«The Bachelor» (2016) σκηνοθεσία Αντώνης Σωτηρόπουλος

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ένα λάθος της νύφης, φέρνει ξανά μαζί τέσσερις φίλους της καταστροφής. Πέντε άντρες ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη να τα γκρεμίσουν όλα! Ένας πεθερός μπαίνει σε μια νεκροφόρα με σκοπό να σκοτώσει έναν έρωτα. Μια παλιά ερωμένη χορεύει τάγκο με τις αναμνήσεις της. Ένας γάμος που ματαιώνεται και μια σχέση που ξεκινάει με το πέπλο της νύφης ν’ ανεμίζει στον αέρα της ανεξαρτησίας.

Παίζουν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιάννης Ζουγανέλης, Ευτυχία Φαναριώτη, Νίκος Βουρλιώτης, Κατερίνα Γερονικολού, Θανάσης Βισκαδουράκης, Λευτέρης Ελευθερίου, Γιάννης Αϊβάζης, Αποστόλης Τότσικας, Αγορίτσα Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνος Ιωάννου, Κόρτνεϊ Πάρκερ, Άρης Πλασκασοβίτης.

*Mega, Σάββατο 15/10, στις 21:50

«Το Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς» (2016) σκηνοθεσία Σάρον Μαγκουάιρ

Ρομαντική κομεντί – Έτοιμοι για γεννητούρια; Οι περιπέτειες της Βρετανίδας παραγωγού τηλεοπτικών προγραμμάτων Μπρίτζετ Τζόουνς, συνεχίζονται, καθώς μπαίνει αισίως στα 40 και το όνειρό της να γίνει μάνα επιτέλους παίρνει σάρκα κι οστά. Κι αυτή τη φορά θα… εγκυμονεί.

Οι Ρενέ Ζελβέγκερ και Κόλιν Φερθ επιστρέφουν στους ρόλους τους ως «Μπρίτζετ Τζόουνς» και «Μαρκ Ντάρσι», κι ο νέος ανταγωνιστής του Μαρκ, είναι ο Τζακ, δηλαδή ο Πάτρικ Ντέμπσι, με τον οποίο η Μπρίτζετ, μετά το χωρισμό της από τον Μαρκ, ενθουσιάζεται και πιστεύει πως, ίσως, αυτός να είναι ο ιδανικός, για να διαπιστώσει γρήγορα πως έχει μείνει έγκυος και δεν ξέρει ποιος από τους δυο άντρες της ζωής της είναι ο πατέρας, καθώς έχει μεσολαβήσει και μια ερωτική συνεύρεση με τον Μαρκ.

Παίζουν: Ρενέ Ζελβέγκερ, Κόλιν Φερθ, Πάτρικ Ντέμσι, Έμα Τόμσον.

*Ant1, Σάββατο 15/10, στις 22:00

«Ζητείται Ψεύτης» (2010) σκηνοθεσία Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Ελληνική Κωμωδία – Όταν ο Θεόφιλος Φερέκης αναλαμβάνει το Υπουργείο Υγείας  & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έρχεται αντιμέτωπος με όλες τις “χάρες”, που είχε τάξει προεκλογικά στους ψηφοφόρους του. Όταν καταλαβαίνει ότι δεν πρόκειται να τα βγάλει εύκολα πέρα, συνειδητοποιεί ότι χρειάζεται επειγόντως να προσλάβει έναν… επαγγελματία ψεύτη! Την κατάσταση αναλαμβάνει να σώσει ο Θεόδωρος Πάρλας ή Ψευτοθόδωρος, που με τις ψεύτικες υποσχέσεις του, ξεκινάει μια λαμπρή καριέρα, ως το δεξί χέρι του Φερέκη. Το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και σίγουρα χρειάζονται πολλά περισσότερα ψέματα για να ξεμπλέξουν από τις ξεκαρδιστικές καταστάσεις, που αποδεικνύουν ότι το έργο του Δημήτρη Ψαθά παραμένει επίκαιρο και διαχρονικό, 50 χρόνια μετά!

Παίζουν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ζέτα Μακρυπούλια, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

*Star, Σάββατο 15/10, στις 23:00

«Δικός σου Για Πάντα» (2012) σκηνοθεσία Σκοτ Χικς

Αισθηματική – Ένας πεζοναύτης επιστρέφει από το Ιράκ και αναζητά την κοπέλα μιας φωτογραφίας, η οποία από σύμπτωση του έσωσε κάποια στιγμή της θητείας του τη ζωή. Όταν τη βρίσκει, εκείνη του προσφέρει δουλειά στην οικογενειακή της επιχείρηση κι εκείνος δέχεται, χωρίς να της ομολογήσει τα κίνητρά του, για να βρίσκεται κοντά της.

Παίζουν: Ζακ Εφρον, Τέιλορ Σίλινγκ, Μπλάιθ Ντάνερ, Ρίλεϊ Τόμας Στιούαρτ, Τζέι Ρ. Φέργκιουσον.

*Open, Σάββατο 15/10, στις 00:00

«The Amazing Spider-Man 2» (2014) σκηνοθεσία Μαρκ Γουέμπ

Δράσης Περιπέτεια – Ο Spider-Man συνεχίζει την καριέρα του ως υπερήρωας της Νέας Υόρκης. Ταυτόχρονα προσπαθεί να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα του ως Πίτερ Πάρκερ. Όμως τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο όταν θα εμφανιστεί ένας νέος εχθρός, ο Electro.

Στην πορεία ένας παλιός του φίλος, ο Χάρι Όσμπορν θα εμφανιστεί ο οποίος θέλει το αίμα του Spider-Man. Κάποια στιγμή ο Electro και ο Χάρι Όσμπορν θα συνεργαστούν. Και εξαρτάται από τον Spider-Man να τους σταματήσει πριν καταστρέψει την πόλη που αγαπά τόσο πολύ.

Παίζουν: Άντριου Γκάρφιλντ, Έμμα Στόουν, Τζέιμι Φοξ, Ντέιν ΝτιΧάαν, Σταν Λη, Φελίσιτι Τζόουνς, Σάλι Φιλντ, Πολ Τζιαμάτι.

*Mega, Σάββατο 15/10, στις 00:30

«Φονικές Μηχανές» (2018) σκηνοθεσία Κρίστιαν Ρίβερς

Περιπέτεια  Φαντασίας – Πώς θα ήταν ο κόσμος μας αν οι πόλεις κινούνταν πάνω σε τροχούς; Πώς θα είχε διαμορφωθεί ο πλανήτης, αν οι μεγάλες πόλεις διαρκώς ταξίδευαν και προσπαθούσαν να καταβροχθίσουν η μια την άλλη; Αυτός ο δυστοπικός και αφιλόξενος κόσμος κυριαρχεί πλέον στον πλανήτη.

Με τη δράση τοποθετημένη χρονολογικά 1.700 χρόνια μετά την εποχή μας, ο κόσμος έχει πια καταστραφεί οικολογικά και τεχνολογικά, εξαιτίας του λεγόμενου «Εξηντάλεπτου Πολέμου», στον οποίο χρησιμοποιήθηκαν πυρηνικά όπλα και βιολογικές βόμβες που αφάνισαν ολόκληρες χώρες.

Η ανθρωπότητα έχει προσαρμοστεί και ένας νέος τρόπος ζωής έχει αναπτυχθεί. Γιγαντιαίες, κινούμενες πόλεις περιφέρονται, τώρα, στη Γη, κατασπαράζοντας, αδίστακτα, μικρότερες πόλεις. Ο Τομ Νάτσγουορθι που κατάγεται από ένα Κατώτερο Στρώμα της ένδοξης πόλης του Λονδίνου προσπαθεί να παλέψει για την επιβίωσή του αφού συναντά την επικίνδυνη φυγά Χέστερ Σο.

Παίζουν: Χιούγκο Γουίβινγκ, Χέρα Χίλμαρ, Ρόμπερτ Σίχαν, Τζιχάε, Ρόναν Ράφτερι, Λέιλα Τζόρτζ, Πάτρικ Μαλαχάιντ, Στέφεν Λανγκ.

*Ant1, Σάββατο 15/10, στις 00:30

«Ο Ρωμαίος Πρέπει να Πεθάνει» (2000) σκηνοθεσία Αντρέι Μπαρτκόβιακ

Αστυνομική Δράσης Περιπέτεια – Ο Χανγκ Σινγκ, πρώην αστυνομικός στο Χονγκ Κονγκ, καταφθάνει στις ΗΠΑ με σκοπό να εκδικηθεί το θάνατο του αδελφού του, πρώην αφεντικού του ασιατικού υποκόσμου. Μετά από έρευνες ανακαλύπτει πως υπαίτιος είναι ο Άιζακ Ο’ Ντέι, αρχηγός μιας αφροαμερικανικής συμμορίας.

Αυτό όμως που ο Χανγκ Σινγκ δεν περίμενε να συμβεί ήταν να ερωτευθεί κεραυνοβόλα την Τρις, κόρη του Άιζακ! Ο έρωτάς του για την κοπέλα βρίσκεται αντιμέτωπος με τους στόχους του για απονομή δικαιοσύνης.

Η έκβαση αυτού του δραματικού αγώνα εξαρτάται μόνο από τον ίδιο

Παίζουν: Τζετ Λι, Aaliyah, Αϊζάια Γουάσινγκτον, Ράσελ Γουόνγκ, DMX, Ντιλρόι Λίντο.

*Star, Σάββατο 15/10, στις 01:00

«War» (2007) σκηνοθεσία Φίλιπ Άτγουελ

Δράσης Τρόμου – Πριν από τρία χρόνια, ο Ρογκ, διαβόητος επαγγελματίας δολοφόνος, είχε σκοτώσει τον πράκτορα του FBI Τομ Λόουν και την οικογένειά του. Από τότε, η εκδίκηση έγινε εμμονή για τον Τζακ Κρόφορντ, πρώην συνάδελφο του Λόουν, που ορκίστηκε να κάνει ό,τι μπορεί για να εντοπίσει και να δολοφονήσει τον Ρογκ. Η επανεμφάνιση του Ρογκ στο Σαν Φρανσίσκο σηματοδοτεί και την έναρξη ενός πολέμου ανάμεσα στην ιαπωνική και την κινέζικη μαφία.

Παίζουν: Τζετ Λι, Τζέισον Στέιθαμ, Ναντίν Βελάσκεθ, Λουίς Γκουζμάν, Ντέβον Αόκι, Ρίο Ισιμπάσι

*Skai, Σάββατο 15/10, στις 01:00

«Φρενίτις» (1972) σκηνοθεσία Άλφρεντ Χίτσκοκ

Τρόμου – Ένας κατά συρροή δολοφόνος στραγγαλίζει μια γυναίκα με μια γραβάτα. Η αστυνομία του Λονδίνου έχει έναν ύποπτο άλλα είναι ο λάθος άνθρωπός.

Παίζουν: Τζον Φιντς, Μπάρι Φόστερ, Μπάρμπαρα Λι-Χαντ, Νίνα Μάσι.

*Alpha, Σάββατο 15/10, στις 01:30

«Υπ’ αριθμόν 1 Δημόσιος Κίνδυνος: Μέρος 2ο» (2008) σκηνοθεσία Ζαν Φρανσουά Ρισέ 

Αστυνομική, βιογραφική, δράσης – Η 2η ταινία για τη ζωή του Μεσρίν ξεκινά από το 1972 που επιστρέφει στη Γαλλία έως τις 2 Νοεμβρίου του 1979.
Ο Μεσρίν αναχωρεί από τον Καναδά με προορισμό τη Γαλλία.
Γίνεται ζευγάρι με τη Συλβί και ξεκινά ένας νέος κύκλων ληστειών στο Παρίσι.

Το 1973 συλλαμβάνεται μετά από μια επιτυχημένη ληστεία και ενώ τον οδηγούν στην αίθουσα του δικαστηρίου ζητά να πάει στην τουαλέτα όπου βρίσκει κρυμμένο ένα όπλο. Το χρησιμοποιεί για να πάρει όμηρο έναν δικαστή, ενώ ο μαθητευόμενός του, ο Μισέλ τον βοηθά να δραπετεύσει.

Οι ληστείες συνεχίζονται, με ακόμη πιο ριψοκίνδυνες αποφάσεις, αλλά μετά δύο μήνες η αστυνομία τον εντοπίζει στο διαμέρισμά του στο Παρίσι.
Η επόμενη καταδίκη του σε 20 χρόνια φυλάκισης όμως, δεν θα είναι αρκετή για να τον κρατήσει πίσω από τα σίδερα….

Παίζουν: Βενσάν Κασέλ, Λουντιβίν Σανιέ, Ζιλ Λελού, Μάθιου Άμερλικ, Ζεράρ Ντεπαρτιέ.

*Open, Σάββατο 15/10, στις 02:15