Στις φυλακές Γρεβενών μεταφέρθηκε ο Ηλίας Μίχος, ο 53χρονος που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.
Στις φυλακές Γρεβενών μεταφέρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Μίχος, ο 53χρονος που έχει συλληφθεί για την υπόθεση της 12χρονης και κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.
Η μεταφορά έγινε με απόλυτη μυστικότητα και με ισχυρή αστυνομική δύναμη να συνοδεύει την «κλούβα».
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το trikalavoice έξω από την Καλαμπάκα, λίγα χιλιόμετρα από τις φυλακές Γρεβενών.





![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-218x150.jpg)











![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

