6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Νώε» (2014) σε σκηνοθεσία Ντάρεν Αρονόφκσι

Επική περιπέτεια – O Ράσελ Κρόου, υποδύεται τον Νώε. Ένας έμπειρος μαχητής, μάγος και θεραπευτής, ο Νώε ήθελε μόνο την ειρήνη για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ωστόσο, κάθε βράδυ, ο Νώε βασανίζεται από οράματα μιας ατέλειωτης πλημμύρας, που συμβολίζει την καταστροφή όλης της ζωής. Σταδιακά, αρχίζει να κατανοεί το μήνυμα που του έστειλε ο Θεός. Ο Θεός αποφάσισε να τιμωρήσει τους ανθρώπους και να τους σκοτώσει όλους. Αλλά έδωσε στο Νώε μια τελευταία ευκαιρία να διατηρήσει τη ζωή στη Γη.

Ο Ντάρεν Αρονόφσκι χτίζει μια τρισδιάστατη ιστορία ρίχνοντας φως σε μια από τις πιο γνωστές ιστορίες της Βίβλου. Εκμεταλλευόμενος την φυσική ομορφιά της Ισλανδίας και χρησιμοποιώντας πληθώρα ειδικών εφέ, δημιουργεί μια αριστουργηματική ταινία.

Παίζουν: Ράσελ Κρόου, Τζένιφερ Κόνελι, Άντονι Χόπκινς, Έμα Γουάτσον, Νικ Νόλτε, Ντάγκλας Μπουθ.

*Open, Τρίτη 18/10 στις 21:00

«Peppermint» (2018) σκηνοθεσία Πιέρ Μορέλ

Δράσης – Η Ράιλι Νορθ (Τζένιφερ Γκάρνερ) είχε μία ευτυχισμένη και χωρίς εκπλήξεις ζωή με τον σύζυγο και τη 10χρονη κόρη τους. Όμως τα μπλεξίματα του συζύγου με το καρτέλ οδηγούν στη βάναυση επίθεση εναντίον της οικογένειας.

Η Ράιλι ξυπνάει από κώμα και ανακαλύπτει ότι κόρη και πατέρας έχουν πέσει θύματα δολοφονίας. Το σύστημα αποδεικνύεται διεφθαρμένο και οι δολοφόνοι αθωώνονται.

Για να αποδώσει δικαιοσύνη, η Ράιλι απομονώνεται για χρόνια μέχρι που επιστρέφει μεταμορφωμένη από συνηθισμένη γυναίκα σε αδίστακτη τιμωρό.

Παίζουν: Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζον. Όρτιζ, Τζον Γκάλαχερ Τζ., Χουάν Πάμπλο Ράμπα, Τάισον Ρίτερ.

*Skai, Τρίτη 18/10 στις 21:00

«Το Κορίτσι στην Ομίχλη» (2017) σκηνοθεσία Ντονάτο Καρίσι

Αστυνομική Μυστηρίου – Στο Avechot, ένα μικρό χωριό κρυμμένο μονίμως στην ομίχλη μέσα σε μια κοιλάδα των Άλπεων, εξαφανίζεται μια 16χρονη κοπέλα!

Το γεγονός συγκλονίζει αρχικά όλη την κοινότητα και κατόπιν όλη την χώρα, καθώς πρόκειται για μια κοπέλα του κατηχητικού, αλλά κι επειδή στην περιοχή εκείνη, δεν συμβαίνει ποτέ τίποτα..

Ο ιδιόρρυθμος επιθεωρητής Vogel αναλαμβάνει την υπόθεση και σύντομα φτάνει στην λύση! Ο ένοχος-δολοφόνος, καθώς η κοπέλα δεν μπορεί να βρεθεί, είναι ένας καθηγητής που μόλις μετακόμισε εκεί με την οικογένειά του, ένας άνθρωπος πέρα κάθε υποψίας!

Ο Vogel με μια συγκεκριμένη τακτική που εμπλέκει τα μέσα επικοινωνίας, καταφέρνει να παγιδεύσει και να ενοχοποιήσει τον καθηγητή!

Όμως πολύ γρήγορα θα αποδειχτεί πως τίποτα δεν είναι όπως αρχικά πίστεψε ο επιθεωρητής! Από εκείνο το σημείο κι ύστερα, οι ανατροπές θα διαδέχονται η μία την άλλη μέχρι το συγκλονιστικό τελείωμα, που κι ο πιο διαβολικός ευφάνταστος νους δεν θα μπορούσε να σκεφτεί!

Παίζουν: Τόνι Σερβίλο, Ζαν Ρενό, Αλέσιο Μπόνι.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 18/10 στις 22:00

«Chuck: Η Ιστορία του Πραγματικού Rocky Balboa» (2016) σκηνοθεσία Φιλίπ Φαλαρντό

Βιογραφική Δραματική – Τα αιματοβαμμένα ρινγκ που άφηνε στο πέρασμά του ήταν καθημερινότητα. Οι γυναίκες που αγαπούσαν να τον μισούν ήταν πάντα στο μυαλό του. Τα ποτά και η άσωτη ζωή τον καθόρισαν. Γνωρίστε τον Chuck, τον πραγματικό Rocky Balboa!

Η ταινία «Chuck: η Ιστορία του πραγματικού Rocky Balboa» αφηγείται την ιστορία του Chuck Wepner, ενός πωλητή αλκοολούχων ποτών από το Νιου Τζέρσεϊ, ο οποίος κατάφερε να αντέξει 15 γύρους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών του 1975 εναντίον του διασημότερου μποξέρ όλων των εποχών, Μοχάμεντ Άλι, και τελικά ενέπνευσε το πολλών δισεκατομμυρίων franchise του Rocky. Στα δέκα χρόνια του ως μπόξερ, ο Wepner υπέστη οκτώ σπασμένες μύτες, δύο knockouts και συνολικά 313 ράμματα. Αλλά οι σκληρότερες μάχες που έδωσε ήταν έξω από το ρινγκ, ζώντας μια επική ζωή γεμάτη ποτά, ναρκωτικά, άγριων θηλυκών και με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Παίζουν: Λιβ Σράιμπερ, Ελίζαμπεθ Μος, Ρον Πέρλμαν, Ναόμι Γουότς, Τζιμ Γκάφιγκαν, Μάικλ Ραπαπόρτ.

*Open, Τρίτη 18/10 στις 00:00

«Μαγικός Καθρέφτης» (2016) σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα

Ελληνική κωμωδία, φαντασίας – Το πρωί έφορος αρχαιοτήτων, το απόγευμα υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων. Αυτή είναι η πληκτική καθημερινότητα του 35χρονου Κλεάνθη.

Από τη μέρα που θα ανακαλύψει έναν «μαγικό καθρέφτη», που πραγματοποιεί και τα πιο τρελά όνειρα, ο Κλεάνθης αρπάζει την ευκαιρία να ζητήσει αυτά  που θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να επαναδιατυπώσει την ευχή του όσες φορές θέλει.

Οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Υπάρχει πάντα κάτι που του διαφεύγει και ο Κλεάνθης δεν μπορεί να βρει την πραγματική ευτυχία πουθενά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει…

Παίζουν: Μάκης Παπαδημητρίου, Ζέτα Δούκα, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας, Αθηνά Οικονομάκου, Λευτέρης Ελευθερίου, Τάκης Παπαματθαίου.

*Mega, Τρίτη 18/10 στις 00:00

«Μια Μικρή Χάρη» (2018) σκηνοθεσία Πολ Φέιγκ

Μυστηρίου – Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από την Στέφανι μια μαμά «vlogger» που αναζητά την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της καλύτερης της φίλης , της Έμιλi.

Η Έμιλι ένα πρωινό της τηλεφωνεί και της ζητάει μια μικρή χάρη, να παραλάβει η Στέφανι τον γιό της από το σχολείο μέχρι η ίδια να επιστρέψει από την δουλεία της. Από εκείνη την στιγμή τα ίχνη της Έμιλι αγνοούνται.

Παίζουν: Άννα Κέντρικ, Μπλέικ Λάιβλι, Λίντα Καρντελίνι, Ρούπερτ Φρε

*Star, Τρίτη 18/10 στις 00:50