Τις επόμενες 15 μέρες, 200.000 επιλαχόντες θα εισαχθούν πρόγραμμα επιδότησης ηλεκτρικών συσκευών και θα πάρουν το voucher για το κλιματιστικό, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός. Ενέργειας Κώστας Σκρέκας.
Για «εθνική προσπάθεια μείωσης κατανάλωσης φυσικού αερίου« μίλησε εκτός των άλλων ο υπ. Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Ο υπουργός αναφέρθηκε στη νέα άνοδο της τιμής ων καυσίμων από Δευτέρα, ενόψει εμπάργκο στο πετρέλαιο της Ρωσίας.
Επίσης, οι παγκόσμιες αγορές προβλέπουν παγκόσμια ύφεση: «Παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις κι αν χρειαστεί θα επέμβουμε» είπε ο κος Σκρέκας.
Ο υπουργός αναφέρθηκε στο επίδομα θέρμανσης, οι αιτήσεις για το οποίο ξεκινούν την Δευτέρα.
Τέλος, ο υπουργός ανακοίνωσε ότι τις επόμενες 15 μέρες, 200.000 επιλαχόντες θα μπουν στο πρόγραμμα «Αλλάζω συσκευή» και θα πάρουν το voucher για το κλιματιστικό.














![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-100x70.jpg)


![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

