7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει επτά ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Transformers 2: Η Εκδίκηση των Ηττημένων» (2009) σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι

Δράσης Περιπέτεια -Μπορεί ο νεαρός Σαμ ( Σία Λαμπέφ) και οι Ότομποτς να κέρδισαν τη μάχη ενάντια στoυς Ντισέπτικονς στην πρώτη τους αναμέτρηση, όμως τώρα τα ηττημένα ρομπότ επιστρέφουν στη Γη, για να πάρουν την εκδίκησή τους. Ο Όπτιμους Πράιμ και η παρέα του θα προσπαθήσουν να προστατέψουν την ανθρωπότητα, ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τον αμερικανικό στρατό σε μια μάχη επικών διαστάσεων.

Όταν ο φοιτητής Σαμ Γουίτγουικι μαθαίνει την αλήθεια για την αρχαία προέλευση των Τρανσφόρμερς, αποφασίζει να δεχθεί το πεπρωμένο του και να ακολουθήσει τον Όπτιμους Πράιμ στον επικό αγώνα ενάντια στους Ντισέπτικονς, οι οποίοι έχουν επιστρέψει πιο ισχυροί από ποτέ και σχεδιάζουν να καταστρέψουν τον κόσμο.

Παίζουν: Τάιρεζ Γκίμπσον, Σία Λαμπέφ, Τζος Ντουχάμελ, Τζον Τορτούρο, Μέγκαν Φοξ.

*Skai, Τρίτη 08/11 στις 21:00

«Speed Racer» (2008) σκηνοθεσία Λάνα Γουατσόφσκι, Λίλι Γουατσόφσκι

Δράσης Κωμωδία Περιπέτεια – Ο Speed Racer είναι μεγάλο ταλέντο στην οδήγηση αυτοκινήτων ταχύτητας.

Διαθέτει ένστικτο και είναι ατρόμητος, ωστόσο κουβαλάει την ανάμνηση του αδικοχαμένου αδελφού του. Eλπίζει να κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα, υπερπηδώντας τα σοβαρά εμπόδια.

Ένα από αυτά είναι η ανακάλυψη, ότι η βιομηχανία αυτοκινήτων Royalton στήνει αγώνες για να αυξήσει τα κέρδη της.
Τώρα ο Speed Racer πρέπει να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση ως τώρα.
Πρέπει να βρει τρόπο να συνεργαστεί με τον μεγάλο του αντίπαλο και να συμμαχήσουν για να κερδίσουν την αυτοκινητοβιομηχανία με τους δικού τους όρους…

Παίζουν: Εμίλ Χιρς, Κριστίνα Ρίτσι, Σούζαν Σάραντον, Άριελ Γουίντερ, Πόλι Λιτ, Μάθιου Φοξ.

*Open, Τρίτη 08/11 στις 21:00

«Το Ημερολόγιο της Σάρα» (2018) σκηνοθεσία Νορμπέρτο Λόπεζ Αμάντο

Δραματική Μυστηρίου Περιπέτεια – Η Λάουρα, μια Ισπανίδα δικηγόρος, αποφασίζει να ταξιδέψει στο Κονγκό για να αναζητήσει την αδερφή της, η οποία έχει πάει εκεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της ως γιατρός.
Όμως, έχει να δώσει σημεία ζωής δύο χρόνια.

Τελευταία φορά εθεάθη στη Γκόμα.
Μία από τις πιο ταραγμένες και επικίνδυνες περιοχές του Κονγκό και πιθανότατα έχει απαχθεί από το λεγόμενο «Γεράκι». Δηλαδή τον αρχηγό των ανταρτών που ελέγχουν την επικίνδυνη αυτή ζώνη.

Παίζουν: Μπελέν Ρουέντα, Μαριάν Αλβαρέζ, Μανόλο Καρντόνα,Ενρίκο Λο Βέρσο.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 08/11 στις 22:00

«Το Μυστικό των Μάρομποουν» (2017) σκηνοθεσία Σέρχιο Γ. Σάντσεθ

Μυστηρίου, τρόμου – Το Marrowbone είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ, που διηγείται την ιστορία τεσσάρων αδελφών που προσπαθούν να επιβιώσουν στην έπαυλη που ζούσαν με την πολυαγαπημένη τους μητέρα.

Ο εικοσάχρονος Τζακ Μάρομποουν, η μικρότερη αδελφή του και τα δύο μικρότερα αδέλφια του, έχουν καταφέρει να φτιάξουν μία ασφαλή καθημερινότητα στο λαβυρινθώδες σπίτι τους, μετά τον θάνατο της μητέρας τους.

Σιγά σιγά όμως πείθονται ότι στη σοφίτα του σπιτιού τους κατοικεί ένα διαβολικό πνεύμα και προσπαθούν ενωμένοι να το καταστρέψουν.

Παίζουν: Τσάρλι Χίτον, Τζορτζ ΜακΚέι, Άνια Τέιλορ- Τζόι, Μία Γκοθ, Νίκολα Χάρισον, Τομ Φίσερ.

*Open, Τρίτη 08/11 στις 23:45

«Οι Ιππότες της Σανγκάης» (2003) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ντόμπκιν

Περιπέτεια – Ένας κινέζος επαναστάτης, αφού δολοφόνησε τον πατέρα του Τσον, έκλεψε την Αυτοκρατορική Σφραγίδα και φαίνεται να κατέφυγε στη Βρετανία.

Ο Τσον ξανασυναντιέται με τον φίλο του, Ρόι, ο οποίος ξοδεύει τα χρήματα που κέρδισαν και ζει σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης κάνοντας τη μεγάλη ζωή. Οι δύο τους ορκίζονται να αποδώσουν δικαιοσύνη.

Έτσι, αποφασίζουν να πάνε στο Λονδίνο, όπου θα συναντήσουν την αδελφή του Τσον, τη Λιν, που έχει βρεθεί εκεί για τον ίδιο λόγο και μόλις έχει ανακαλύψει μια απίστευτη συνωμοσία κατά της βασιλικής οικογένειας. 

Παίζουν: Τσάκι Τσαν, Όουεν Γουίλσον, Ντόνι Γεν, Έινταν Γκίλεν, Φαν Γουόνγκ.

*Alpha, Τρίτη 08/11 στις 00:00

«I Love Karditsa» (2010) σκηνοθεσία Στράτος Μαρκίδης

Κωμωδία – Ένας πρωτοπόρος Έλληνας επιστήμονας, στις αρχές της δεκαετίας του ’70, στη Νέα Υόρκη, κλωνοποιεί τον πρώτο άνθρωπο, τον έλληνα Γρηγόρη Κανιά από την Καρδίτσα, δημιουργώντας τον Μάικ Κανιά.

Στην Αμερική του 21ου αιώνα, ο Μάικ σταματά ένα βράδυ για τσιγάρα και πέφτει θύμα κλοπής.Έχοντας χάσει 30 εκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Μαφία.

Για να σωθεί, θα πρέπει να πάει στην Καρδίτσα και να αλλάξουν θέσεις με τον κλώνο του. Ο Γρηγόρης, ως τυπικός Έλληνας της επαρχίας, είναι μπλεγμένος σε πολλές ερωτικές ίντριγκες και ψάχνει τον τρόπο να αποκτήσει πολλά λεφτά χωρίς φυσικά να δουλέψει… Μια sexy ξανθιά με μια μεγάλη επιταγή είναι το τέλειο δόλωμα.

Παίζουν: Κώστας Αποστολάκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μπέσυ Μάλφα, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ελένη Γερασιμίδου, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Σταύρος Νικολαΐδης, Τάσος Νούσιας.

*Mega, Τρίτη 08/11 στις 00:10

«Ξέφρενες Νύχτες» (1997) σκηνοθεσία Πολ Τόμας Άντερσον 

Δραματική – Δεκαετία του 1970. Ο σκηνοθέτης πορνό ταινιών Τζακ Χόρνερ, αναζητώντας νέο ταλέντο, γνωρίζει από τύχη τον Έντι Άνταμς που εργάζεται ως υπάλληλος σε εστιατόριο.

Ο Έντι είναι νέος, ωραίος και με πλούσια χαρακτηριστικά στο επίμαχο σημείο. Χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Νερκ Ντίγκλερ, ανεβαίνει γρήγορα τα σκαλιά της επιτυχίας, κερδίζοντας και αντίστοιχα βραβεία κάθε χρονιά.

Ο Έντι είναι πλέον διάσημος και ζει μια ζωή γεμάτη απολαύσεις.

Η δόξα όμως έχει και το τίμημα της και ο Έντι σύντομα αρχίζει να κατρακυλά σε ένα κόσμο γεμάτο ναρκωτικά, βία και ανεξέλεγκτες καταχρήσεις. Θα τα καταφέρει να επιστρέψει στον παλιό του εαυτό πριν να είναι πολύ αργά;

Παίζουν: Μάρκ Γουόλμπεργκ, Μπαρτ Ρέινολντς, Τζούλιαν Μουρ, Τζον Σι Ράιλι, Χέδερ Γκράχαμ, Ντο Τσιντλ.

*Star, Τρίτη 08/11 στις 01:15