6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Άνισος Αγώνας» (2020) σκηνοθεσία Κλαρκ Τζόνσον

Δραματική – Ένας καναδός αγρότης τα βάζει με έναν κολοσσό γενετικά τροποποιημένων οργανισμών, ανακαλύπτοντας στην πορεία ότι υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι αγρότες στον κόσμο που δίνουν τον ίδιο αγώνα.

Παίζουν: Κρίστοφερ Γουόκεν, Κριστίνα Ρίτσι, Ζακ Μπραφ, Λουκ Κίρμπι, Άνταμ Μπιτς, Μάρτιν Ντόνοβαν.

*Open, Τρίτη 15/11 στις 21:00

«Transformers 3: Dark of the Moon» (2011) σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι

Επιστημονικής φαντασίας, περιπέτεια – Πριν από 42 χρόνια η αποστολή του Απόλλων 11 στο φεγγάρι εντόπισε μία κρυφή εξωγήινη τεχνολογία. Αυτή την τεχνολογία την κατέχουν οι άνθρωποι κρυφά, αλλά τα Ότομποτς κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους με την στρατιωτική ομάδα NEST την ανακαλύπτουν εκ νέου.

Δυστυχώς οι Ντισέπτικονς σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την τεχνολογία για να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα, με στόχο να ανασυγκροτήσουν τον πλανήτη Κύβετρον, τον πλανήτη προέλευσης των Τρανσφόρμερς.
Για μία κόμη φορά ο Σαμ και το ανθρώπινο είδος καλείται να εμπλακεί σε αυτή τη μάχη σε μία κατάσταση πέρα από τα ανθρώπινα όρια.

Παίζουν: Σία ΛαΜπέουφ, Τζος Ντουχάμελ, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Πάτρικ Ντέμπσεϊ, Τζον Τορτούρο.

*Skai, Τρίτη 15/11 στις 21:00

«Αλλαγή Πορείας» (2013) σκηνοθεσία Κριστόφ Οφενστέιν

Δραματική Περιπέτεια – Η ταινία ακολουθεί την ιστορία του Γιαν Κερμαντέκ, του οποίου τα όνειρα βγήκαν τελικά αληθινά όταν χρειάστηκε να αντικαταστήσει τον πασίγνωστο πρωταθλητή ιστιοπλοϊας την τελευταία στιγμή πριν την έναρξη του Vendee Globe.

Πρόκειται για αγώνα ιστιοπλοϊας ανά τον κόσμο, όπου ο ιστιοπλόος βρίσκεται στο σκάφος μόνος του χωρίς να έχει καμία βοήθεια και χωρίς να διακόπτεται ο αγώνας.

Μετά από μερικές ημέρες στη θάλασσα, ο Γιαν χρειάστηκε να σταματήσει προκειμένου να επισκευάσει ένα πηδάλιο που εμφάνισε βλάβη.

Το γεγονός αυτό θα διαταράξει σημαντικά την έκβαση του αγώνα.

Παίζουν: Φρανσουά Κλουζέ, Γκιγιόμ Κανέ, Βιρζινί Εφιρά, Σάμι Σεγκίρ, Ζαν-Πολ Ρουβ.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 15/11 στις 22:00

«Kill Bill: Vol.2» (2004) σκηνοθεσία Κουέντιν Ταραντίνο

Δράσης – Το δεύτερο μέρος του οράματος του Κουέντιν Ταραντίνο ολοκληρώνεται με τη Νύφη να συνεχίζει την εκδίκησή της! Στόχος της αυτή τη φορά είναι ο Μπαντ και η Ελ, τους οποίους πρέπει να σκοτώσει για να βρεθεί επιτέλους αντιμέτωπη με τον Μπιλ. Διαφορετικό από το πρώτο μέρος, το Kill Bill 2 επικεντρώνεται περισσότερο στους χαρακτήρες, στα αναπάντητα ερωτήματα και το παρελθόν αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές και ανατροπές!

Παίζουν: Ούμα Θέρμαν, Ντέιβιντ Κάρανταϊν, Ντάριλ Χάνα, Λούσι Λιού.

*Skai, Τρίτη 15/11 στις 23:15

«Million Dollar Baby» (2004) σκηνοθεσία Κλιντ Ίστγουντ 

Κοινωνική – Ο Φράνκι είναι ένας πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας, ο οποίος έχει τώρα το δικό του γυμναστήριο για να προπονεί επίδοξους πυγμάχους.

Παρά το σκληροτράχηλο παρουσιαστικό του, στην πραγματικότητα κρύβει πολλές ευαισθησίες αλλά φοβάται να τις δείξει γιατί η ζωή τον έχει πληγώσει βαθιά. Όλα θα αλλάξουν την ημέρα που θα μπει στο γυμναστήριό του η Μάγκι, μια τριαντάχρονη σερβιτόρα με δύσκολο παρελθόν αλλά γεμάτη θέληση και αποφασιστικότητα.

Ο Φράνκι επιμένει πως δεν προπονεί γυναίκες, όμως η Μάγκι με την επιμονή της θα τον κάνει να αλλάξει γνώμη. Έτσι, ξεκινά ένα ταξίδι που θα μάθει και στους δύο πολύ περισσότερα από ό,τι μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.

Παίζουν: Χίλαρι Σουόνκ, Κλιντ Ίστγουντ, Μόργκαν Φρίμαν.

*Alpha, Τρίτη 15/11 στις 00:00

«Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι» (2015) σκηνοθεσία Τζέιμς Φόλεϊ

Αισθηματική – Η Αναστάζια Στιλ, αποκαρδιωμένη από τα σκοτεινά μυστικά του πληγωμένου συναισθηματικά νεαρού επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι, έχει διακόψει τη σχέση τους κι έχει ξεκινήσει μια καινούρια καριέρα σε έναν εκδοτικό οίκο, έχοντας να αντιμετωπίσει και την έντονη πολιορκία του προϊσταμένου της. Όμως, ο πόθος της για τον Γκρέι κυριαρχεί ακόμα σε κάθε της σκέψη κι έτσι, όταν εκείνος προσπαθεί να δελεάσει την Άνα για να επιστρέψει στη ζωή του, προτείνοντάς της μια νέα συμφωνία, εκείνη δεν μπορεί να του αντισταθεί…

Παίζουν: Τζέιμι Ντόρναν, Ντακότα Τζόνσον, Κιμ Μπάσιντζερ, Χιού Ντάνσι, Μαξ Μαρτίνι, Τάιλερ Χέχλιν, Ρίτα Όρα.

*Star, Τρίτη 15/11 στις 00:50