Παιδί βρέθηκε να κοιμάται έξω από θέατρο στην Πάτρα – Μεγάλη η χαρά του που φόρεσε κάλτσες

Την περιπέτεια του μικρού παιδιού αποκάλυψε το Χαμόγελο του Παιδιού

Μια συγκινητική ιστορία με πρωταγωνιστή ένα παιδί που βρέθηκε να κοιμάται στα μάρμαρα έξω από το θέατρο «Απόλλων» στην Πάτρα έφερε στην δημοσιότητα το Χαμόγελο του Παιδιού.

Το παιδί βρέθηκε στις 5:30 τα ξημερώματα στην πλατεία Γεωργίου όπου βρίσκεται το θέατρο με το Χαμόγελο του Παιδιού να ενημερώνει την Άμεση Δράση.

Αρχικά το παιδί μεταφέρθηκε στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών και από εκεί στο νοσοκομείο κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα.

Εκεί, σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, το παιδί εκεί έκανε μπάνιο, φόρεσε ζεστά ρούχα, έφαγε και ξάπλωσε. «Ο Φ…. έδειχνε πολύ χαρούμενος που του φορέσαμε κάλτσες (τόσο που ζήτησε να του βγάλουμε φωτογραφία ενώ φοράει κάλτσες), που έκανε μπάνιο με ζεστό νερό και ζήτησε να τον σκεπάσουμε με κουβέρτα και να τον τυλίξουμε ζεστά καθώς συνέχεια κρύωνε!» αναφέρεται στην καταγγελία.

Το λυπηρό είναι ότι από την διερεύνηση στα αρχεία του Χαμόγελου του Παιδιού βρέθηκαν «καταγγελίες, ενημέρωση σε εισαγγελία και κλήσεις σε άμεση δράση».

Από την πλευρά της η Αστυνομία ενημέρωσε την οργάνωση ότι η μητέρα του παιδιού είναι στη φυλακή και ο πατέρας του που δεν τον έχει αναγνωρίσει, είναι πλανόδιος μουσικός συνήθως υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η ανάρτηση από το Χαμόγελο του Παιδιού

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ

Στις 5:30 τα ξημερώματα απο την Πατρα, λάβαμε κλήση από πολίτη ότι ένα παιδί κοιμόταν έξω από το θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ κάτω στο μάρμαρο και δεν ήταν κάποιος ενήλικος μαζί του.

Ενημερώσαμε άμεση δράση και το παιδι μεταφέρθηκε στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

Ζητήθηκε η συνδρομή μας με όχημα και συνοδεία του Συλλόγου για τη μεταφορά του παιδιού προς το νοσοκομείο κατόπιν προφορικής εισαγγελικής εντολής.

Άμεσα έγινε η μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο. Εκεί έκανε μπάνιο, φόρεσε ζεστά ρούχα, έφαγε και ξάπλωσε. Ο Φ…. έδειχνε πολύ χαρούμενος που του φορέσαμε κάλτσες (τόσο που ζήτησε να του βγάλουμε φωτογραφία ενώ φοράει κάλτσες), που έκανε μπάνιο με ζεστό νερό και ζήτησε να τον σκεπάσουμε με κουβέρτα και να τον τυλίξουμε ζεστά καθώς συνέχεια κρύωνε!

Από τη διερεύνηση στα αρχεία μας βρέθηκαν καταγγελίες, ενημέρωση σε εισαγγελία και κλήσεις σε άμεση δράση.

Από την Αστυνομία μας είπαν ότι η μητέρα του είναι στη φυλακή και ο πατέρας του που δεν τον έχει αναγνωρίσει, είναι πλανόδιος μουσικός συνήθως υπό την επήρεια αλκοόλ. Υπάρχει μία θεία που και αυτή έχει απασχολήσει τις αρχές.

Στο παιδί κοντά στο νοσοκομείο βρίσκονται άνθρωποι του Συλλόγου .