Σπασμένο Ρόδι: Σεμινάριο γνωριμίας με την σκηνοθέτιδα Αστερόπη Χαριτίδου

Το Σπασμένο Ρόδι προσκαλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 2:00 μ.μ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 5ου Δημοτικού Σχολείου, σε ένα σεμινάριο γνωριμίας με την σκηνοθέτιδα Αστερόπη Χαριτίδου.

Σύντομο βιογραφικό:

H Αστερόπη Χαριτίδου είναι ηθοποιός, απόφοιτη της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Πειραϊκού Συνδέσμου. Έχει συνεργαστεί ως ηθοποιός με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, την εταιρεία θεάτρου Μορφές Έκφρασης, την εταιρεία θεάτρου Enigma καθώς και άλλες ομάδες του ελεύθερου θεάτρου, ενώ συμμετείχε και σε αρκετές ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους. Εργάστηκε ως εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού και κουκλοθεάτρου. Από το 2012 έως το 2022 υπήρξε μέλος του καλλιτεχνικού δυναμικού του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών συμμετέχοντας στις θεατρικές παραγωγές του.

To Φθινόπωρο του 2022 τη βρίσκει στο Νέο Θέατρο Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα ολοκληρώνει τις σπουδές της στο τμήμα Θεάτρου της σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. και παίζει με την κόρη της. Πολλές ώρες!

Με το ένα πόδι στη Θεσσαλονίκη και το άλλο – πλέον – στην Καστοριά, o χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός, αλλά η χαρά περισσεύει.

*Η συμμετοχή είναι δωρεάν