11 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Παρασκευή βράδυ, ταινίες να απολαύσεις απόψε από τον καναπέ σου με ένα κλικ!

«Μαδαγασκάρη 3: Οι Φυγάδες της Ευρώπης» (2011) σκηνοθεσία Έρικ Νταρνέλ, Τομ ΜακΓκραθ

Animation – Οι λατρεμένοι μας φυγάδες, η γνωστή παρέα του Ζωολογικού Κήπου, αγωνίζεται και σε αυτήν την ταινία, προκειμένου να φτάσει στη Νέα Υόρκη!

Ο Άλεξ το λιοντάρι, ο Μάρτι η ζέβρα, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια ο ιπποπόταμος ακόμα προσπαθούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και φυσικά, από την τρίτη αυτή απόπειρά τους, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λεμούρια, ο Βασιλιάς Τζούλιαν, ο Μορίς και οι τρισχαριτωμένοι Πιγκουίνοι!

Έτσι, όλοι μαζί ταξιδεύουν ανά την Ευρώπη, έχοντας βρει και την τέλεια κάλυψη: ένα τσίρκο σε περιοδεία το οποίο, μάλιστα, οι φίλοι μας φτιάχνουν στα μέτρα τους, δηλαδή σε στιλ Μαδαγασκάρης! Στο κατόπι τους βρίσκεται η δαιμόνια αστυνομικός Σαντέλ Ντι Μπουά που τους καταδιώκει, ελπίζοντας να εμπλουτίσει τη συλλογή της και με ένα κεφάλι λιονταριού!

Με τις φωνές των: Σπύρος Ζουπάνος, Γεράσιμος Γεννατάς, Κατερίνα Γκίργκις, Πέτρος Δαμουλής.

*Alpha, Παρασκευή 16/12, στις 21:00

«Μια Τρελή, Τρελή Σαραντάρα» (1970) σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία  – Μια σαραντάρα χήρα (Ρένα Βλαχοπούλου) ερωτεύεται έναν νεαρό μουσικό (Ανδρέας Μπάρκουλης). Τα αδέλφια της (Γιάννης Μιχαλόπουλος, Τασσώ Καββαδία), όμως, την πιέζουν να παντρευτεί έναν πλούσιο αλλά κουφό άντρα (Γιώργος Γαβριηλίδης).

Η σαραντάρα θα προσπαθήσει να κάνει το χατίρι στα αδέλφια της, αλλά με τη βοήθεια μιας φίλης της (Μέλπω Ζαρόκωστα), θα σκαρφιστούν ένα σχέδιο ώστε να βλέπεται με τον μουσικό κρυφά απο τα αδέλφια της.

Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Ανδρέας Μπάρκουλης, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Μέλπω Ζαροκώστα, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Γιώργος Γαβριηλίδης, Πόπη Άλβα.

*Ant1, Παρασκευή 16/12, στις 21:00

«Μετα-Μορφωμένοι Πράκτορες » (2019) σκηνοθεσία Νικ Μπρούνο, Τρόι Κουέιν

Animation – Ο υπερκατάσκοπος Λανς Στέρλινγκ (Γουίλ Σμιθ) και ο επιστήμονας Γουόλτερ Μπέκετ (Τομ Χόλλαντ) είναι σχεδόν αντίθετοι χαρακτήρες.

Ο Γουόλτερ είναι χαρακτήρας ήπιων τόνων, γλυκός και ευγενής. Ο Λανς… δεν είναι. Αλλά αυτό που λείπει από τον Γουόλτερ στις κοινωνικές δεξιότητες το κερδίζει χάρη στην ευφυία και την εφευρετικότητά του, κατασκευάζοντας μοναδικά gadgets τα οποία χρησιμοποιεί ο Λανς στις επικές του αποστολές.

Όταν όμως, τα γεγονότα παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή, ο Γουόλτερ και ο Λανς ξαφνικά πρέπει να στηριχτούν μεταξύ τους για μια ακόμα φορά.

Και αν αυτό το παράξενο ζευγάρι αδυνατεί να μάθει να δουλεύει σαν ομάδα, θα κινδυνέψει ολόκληρος ο κόσμος. Το «ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ» αποτελεί μια animation κωμωδία τοποθετημένη στον ταχύρρυθμο και παγκοσμιοποιημένο κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας.

Με τους Γουίλ Σμιθ, Τομ Χόλαντ, Ρέιτσελ Μπροσνάχαν.

*Open, Παρασκευή 16/12, στις 21:00

«Με τη Δική σου Ανάσα» (2017) σκηνοθεσία Άντι Σέρκις

Δραματική Ρομαντική – Ο Ρομπιν Καβεντις ήταν ένας βρετανός έμπορος τσαγιού.
Σε ηλικία 27 ετών ερωτεύεται την όμορφη Νταϊάνα, την οποία παντρεύεται και γρήγορα εκείνη μένει έγκυος.
Όμορφος, λάτρης της περιπέτειας και πανέξυπνος, ο Ρόμπιν έχει όλη τη ζωή εμπρός του, όταν μένει παράλυτος από πολιομυελίτιδα.

Ενάντια σε κάθε συμβουλή, η όμορφη σύζυγός του, η Νταϊάνα, τον βγάζει από το νοσοκομείο και τον φέρνει σπίτι.
Με αφοσίωση, επιμονή και στενή επαφή, πετυχαίνει να τον ανακουφίσει από την ανικανότητά του και να τον απελευθερώσει.
Οι δυο τους τώρα αρνούνται την αιχμαλωσία που μπορεί να επιφέρει μια τέτοια πάθηση.
Αλλάζουν τις ζωές τους και αυτές άλλων με το χιούμορ, το κουράγιο και τον πόθο για ζωή.

Παίζουν: Άντριου Γκάρφιλντ, Κλερ Φόι, Χιου Μπονεβιλ, Εντ Σπιλερς, Τομ Χολαντερ, Ντέιβιντ Μπατλερ, Μιράντα Ρέισον, Λορέιν Άσμπορν.

*ΕΡΤ2, Παρασκευή 16/12, στις 22:00

«Το Πάρκο των Θαυμάτων» (2019) σκηνοθεσία Τζος Απελμπάουμ

Animation – Η Τζουν είναι ένα πανέξυπνο οκτάχρονο κορίτσι που κατασκευάζει με τη μητέρα της ένα λούνα παρκ-παιχνίδι, το οποίο στη φαντασία της ζωντανεύει σαν γιγάντιο θεματικό πάρκο. Όταν όμως εκείνη στενοχωρηθεί βαθιά και το διώξει από τις σκέψεις της, οι ήρωές του θα ενωθούν για να την ξανακάνουν χαρούμενη και να σώσουν το «Πάρκο των Θαυμάτων» από την καταστροφή.

*Alpha, Παρασκευή 16/12, στις 22:30

«Η Ένατη Πύλη» (1999) σκηνοθεσία Ρομάν Πολάνσκι

Μυστηρίου Τρόμου – Ο Ντιν Κόρσο, εκτιμητής και έμπορος σπάνιων βιβλίων, αναλαμβάνει να διαπιστώσει για λογαριασμό ενός φίλου τη γνησιότητα ενός πολύ ιδιαίτερου αντικειμένου. Πρόκειται για ένα από τα συνολικά τρία σωζόμενα αντίτυπα ενός βιβλίου του 17ου αιώνα, με τίτλο «Οι Εννέα Πύλες».

Ο Ντιν ξεκινά ένα ταξίδι στην Ευρώπη για να συγκρίνει το δικό του αντίτυπο με τα άλλα δύο που βρίσκονται εκεί, κρυμμένα σε ιδιωτικές συλλογές. Μετά τη γνωριμία του με όλα σχεδόν τα αμφιλεγόμενα πρόσωπα που είχαν κάποτε στην κατοχή τους τα βιβλία, αρχίζει να πλησιάζει στο μυστικό που συνδέει και τα τρία σωζόμενα αντίτυπα. Τότε όμως αρχίζουν και οι μυστηριώδεις απειλές κατά της ζωής του.

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Φρανκ Λαντζέλα, Λένα Όλιν, Τζακ Τέιλορ, Εμανουέλ Σενιέ.

*Skai, Παρασκευή 16/12, στις 23:00

«Παλεύοντας με την Οικογένειά μου» (2019) σκηνοθεσία Στήβεν Μερτσαντ

Αθλητική Βιογραφική Κομεντί – Η ταινία Παλεύοντας με την Οικογένειά μου (Fighting with My Family) βασίζεται στην ιστορία της Σαράγια Πέιτζ Μπέβις, η οποία κατάφερε να γίνει στα 21 της, η νεότερη συμμετέχουσα που κερδίζει τίτλο στον αμερικάνικο θεσμό WWE.

Γεννημένοι σε μια δεμένη οικογένεια παλαιστών, η Πέιτζ και ο αδελφός της, Ζακ, εκστασιάζονται όταν κερδίζουν τη μία και μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν την τύχη τους στο WWE.

Όταν η Πέιτζ περνάει τα προκριματικά αλλά ο αδερφός της, Ζακ, μένει εκτός, πρέπει να αφήσει την οικογένειά της και να αντιμετωπίσει αυτό τον καινούργιο, ανελέητο κόσμο μόνη της.

Τώρα, η Πέιτζ προσπαθεί να αποδείξει πως αυτό που την κάνει διαφορετική, είναι αυτό ακριβώς που μπορεί να την κάνει διάσημη.

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Λένα Χάντλεϊ, Βινς Βον, Πέιτζ, Φλόρενς Πίου, Νικ Φροστ.

*Ant1, Παρασκευή 16/12, στις 23:00

«Άσε το Κακό να Μπει» (2010) σκηνοθεσία Ματ Ρηβς

Τρόμου Φαντασίας – Ο Όουεν (Κόντι Σμιτ-ΜακΦί) είναι ένα 12χρονο μοναχικό αγόρι που ζει με τη μητέρα του σε μια κωμόπολη του Νέου Μεξικού. Αντιμετωπίζει μία δύσκολη οικογενειακή συγκυρία καθώς οι γονείς του έχουν δρομολογήσει διαζύγιο και ζει απομονωμένος, γιατί κάθε μέρα στο σχολείο είναι γι’ αυτόν μια κόλαση.

Οι συμμαθητές του να τον έχουν βάλει στόχο κάθε είδους βασανιστηρίων. Μην έχοντας άλλη επιλογή, ο μικρόσωμος και φοβισμένος Όουεν βάζει το κεφάλι κάτω περιμένοντας στωικά το επόμενο χτύπημα, με μοναδική του χαρά να παρακολουθεί τη ζωή των γειτόνων του και να τρώει καραμέλες στη χιονισμένη, έρημη αυλή του σπιτιού του.

Η ζωή του Όουεν αποκτά ενδιαφέρον όταν στο διπλανό διαμέρισμα μετακομίζει ένα ιδιόρρυθμο κοριτσάκι, η Άμπι (Κλόι Γκρέις Μόρετζ) με τον πατέρα της. Εκείνη τον απελευθερώνει από τη μίζερη και δυστυχισμένη ζωή του αρπάζοντας την ευκαιρία για ριζική συμπεριφορική αλλαγή. Τίποτα πια δεν μπορεί να σταματήσει την πρωτοφανή σύνδεση των δύο παιδιών.
Μεταξύ τους θα σφυρηλατηθεί μια πολύ έντονη σχέση που βαθμιαία εξελίσσεται σε κάτι παραπάνω από φιλία.

Καθώς όμως μια σειρά από μυστηριώδεις φόνους συγκλονίζει τη μικρή πολιτεία, ο Όουεν θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια για την φαινομενικά αθώα φίλη του.

Παίζουν: Κλόι Γκρέις Μορέτζ, Κόντι Σμιτ Μακφι, Ντίλαν Μινετ, Ρίτσαρντ Τζέκινς, Ελίας Κοτέας, Κάρα Μπουόνο, Σεθ Άτκινς.

*ΕΡΤ3, Παρασκευή 16/12, στις 23:15

«Εκτός τροχιάς» (2005) σκηνοθεσία Μίκαελ Χάφστρομ

ΔραματικήΤρόμου – Ένα εντελώς τυχαίο συμβάν, θα φέρει τον γοητευτικό Τσαρλς, στέλεχος διαφημιστικής εταιρίας, στο δρόμο της Λουσίντα, μιας δυναμικής, όσο και ευαίσθητης επιχειρηματία. Η τυχαία συνάντησή τους θα οδηγήσει πολύ γρήγορα σε μια παράνομη και κρυφή ερωτική σχέση, αφού και οι δύο είναι ήδη παντρεμένοι, με τον Τζέιμς να έχει ήδη μια κόρη που πάσχει από διαβήτη. Παρά τις προσπάθειές τους όμως να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, ένας βίαιος εγκληματίας, ο ΛαΡός, εμφανίζεται από το πουθενά και αρχίζει να τους εκβιάζει. Η κατάσταση θα οδηγηθεί πολύ γρήγορα εκτός ελέγχου, και το μόνο που φαίνεται ότι μπορούν να κάνουν ο Τσαρλς με την Λουσίντα είναι να προλάβουν να τον καταστρέψουν πρώτοι αυτοί, πριν ο ΛαΡός πραγματοποιήσει τις απειλές του…

Παίζουν: Κλάιβ Όουεν, Τζένιφερ Άνιστον, Βενσάν Κασέλ, Μελίσα Τζορτζ, Τζιανκάρλο Εσποζίτο

*Star, Παρασκευή 16/12, στις 01:00

«Το Κορίτσι μου» (1991) σκηνοθεσία Χάουαρντ Ζιφ

Δραματική Κομεντί – Αυτό το καλοκαίρι πρόκειται να μείνει αξέχαστο για την πρόωρα ανεπτυγμένη 11χρονη Βάντα Σάλτενφας. Αυτό το καλοκαίρι δίνει το πρώτο ερωτικό φιλί της και κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα στο μονοπάτι προς την ωριμότητα, έπειτα από τον οδυνηρό χαμό της αγαπημένης της μητέρας.

Η Βάντα, ένα καθόλα αγοροκόριτσο, που ο καλύτερός της φίλος είναι ο Τόμας, μετά το θάνατο της μητέρας της ζει σ’ ένα εκκεντρικό σπιτικό μαζί με τον νεκροθάφτη πατέρα της, Χάρι. ‘Οταν η Σέλι Ντε Βότα πιάνει δουλειά ως μακιγιέρ στο γραφείο τελετών του Χάρι, ο άνδρας αλλάζει ξαφνικά συμπεριφορά και ύφος.

Ο Χάρι, αποξενωμένος ακόμη και από την οικογένειά του μετά από το θάνατο της γυναίκας του, γίνεται περισσότερο από ποτέ χαρούμενος, όσο τουλάχιστον μπορεί να θυμηθεί η Βάντα και το γεγονός αυτό την πληγώνει ενώ γεννά μέσα της τη ζήλεια. Ωστόσο, ενώ η Σέλι προσπαθεί με ήπιο τρόπο να γεμίσει με χαρά το σπιτικό των Σάλτενφας, η Βάντα αγωνίζεται να να συμβιβαστεί με τις αλλαγές που συμβαίνουν στην οικογένειά της, όπως επίσης και με αυτές που γίνονται μέσα της.

Παίζουν: Νταν Ακρόιντ, Τζέιμι Λι Κέρτις, Μακόλεϊ Κάλκιν, ‘Αννα Σλάμσκι, Ρίτσαρντ Μασούρ.

*Mega, Παρασκευή 16/12, στις 02:10

«Ο Άνθρωπος από τη Μασσαλία» (2014) σκηνοθεσία Σεντρίκ Χιμένεζ

Αστυνομική, δράσης – Στις δεκαετίες του ’70 και του ’80 η Μασσαλία, εκτός από πολυσύχναστο λιμάνι κι ατμοσφαιρικό θέρετρο, είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα των καρτέλ, ο κύριος προμηθευτής ηρωίνης των Η.Π.Α.
Η ανεξέλεγκτη εξάπλωση ναρκωτικών ουσιών μέσω της Μασσαλίας, κατέτασσαν την πόλη του Γαλλικού Νότου σε παγκόσμια πρωτεύουσα διακίνησης ναρκωτικών.

Ένας δικαστικός, δικαστής Πιερ Μισέλ αναλαμβάνει να ξεσκεπάσει το εγκληματικό δίκτυο, τη «La French Connection» σε μια αποστολή που θα διαρκέσει πάνω από δεκαετία.
Απέναντί του θα βρει τον Τόνι Ζαμπά, τον αδίστακτο βαρόνο των ναρκωτικών κι ανάμεσα στους άντρες θα εξελιχθεί μια προσωπική αντιπαλότητα καθοριστική για τις ζωές και των δυο.

Οι συντονισμένες προσπάθειες των Αρχών των δύο χωρών Γαλλίας και Αμερικής, έδωσε τέλος στη μάστιγα και η Τουρκία συμφώνησε επίσημα στον αυστηρό έλεγχο των cargos.

Παίζουν: Ζαν Ντιζαρντέν, Ζιλ Λελούς, Σελίν Σαλέτ, Μέλανι Ντουτέι, Γκιγιόμ Γκουί, Φεοντόρ Ατκίν, Μουσά Μαασκρί, Μπρουνό Τοντεσκίνι.

*Open, Παρασκευή 16/12, στις 02:30