Η κα Κοζατσάνη επισκέφτηκε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, για πολύ λίγο, λόγω της άμεσης προτεραιότητας προστασίας της υγείας των τροφίμων που βρίσκονται εκεί, το Γηροκομείο Καστοριάς «Λαζάρου και Αθηνάς Ρίζου».
Η Αντιπεριφερειάρχης συνομιλώντας με την υπεύθυνη διαχειρίστρια του χώρου, Τέση Τσαδήλα, της εξέφρασε την πρόθεση της Περιφέρειας για στήριξη του πολύτιμου έργου που παρέχουν στους συμπολίτες μας.
Η κα Κοζατσάνη, ζήτησε να μεταφέρουν τις ευχές της για καλές γιορτές σε όλους τους ηλικιωμένους, ευχόμενη το νέο έτος να τους χαρίσει πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας και χαράς.
Η Π.Ε. Καστοριάς ως ένδειξη συμπαράστασης στο πολύτιμο έργο που επιτελείται στο Γηροκομείο, παρέδωσε είδη προσωπικής υγιεινής, που είναι απαραίτητα για τη φροντίδα των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο χώρο.






![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-218x150.jpg)








![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)




![Νεκροταφείο πλεούμενων η οδός Μαυριωτίσσης Καστοριάς – [photos]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/09/vrk_230925-4-100x70.jpg)

