Με νέο κωπηλατικό σκάφος δωρεά της Εγνατίας Οδού επανδρώνεται ο στόλος του Ν.Ο. Καστοριάς

Με ένα νέο κωπηλατικό σκάφος αξίας 17.000 ευρώ δωρεά της Εγνατίας Οδού Α.Ε. επανδρώνεται ο στόλος του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς
Ένα αίτημα που αγκαλιάστηκε από την Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού

Κατόπιν αιτήματος του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς προς την Εγνατία Οδό για την δωρεά ενός νέου κωπηλατικού σκάφους, που θα καλύπτει τις ανάγκες των αθλητών και των αθλητριών του σωματείου, η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου ανταποκρίθηκε άμεσα προβαίνοντας στις απαραίτητες ενέργειες.

Με δεδομένο τις παγκόσμιες διακρίσεις και επιτυχίες που έχουν φέρει οι αθλητές και οι αθλήτριες του ιστορικού σωματείου μέσα από τη συμμετοχή τους όλα αυτά τα χρόνια σε πλήθος διοργανώσεων αλλά και της προβολής της Καστοριάς

μας στα πέρατα του κόσμου ήταν χρέος μας να προχωρήσουμε στη σπουδαία αυτή δωρεά επεσήμανε η κ. Αντωνίου.

Ενόψει της συμμετοχής της πρωταθλήτριας Στέλλας Νάτσιουλα στην επερχόμενη Ολυμπιάδα στο Παρίσι, το καλοκαίρι του 2024, το νέο κωπηλατικό σκάφος με το οποίο θα αγωνιστεί θα φέρει το όνομα της Εγνατίας Οδού.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών για την άμεση ανταπόκριση και το Διοικητικό Συμβούλιο της Εγνατίας Οδού Α.Ε. που έκανε δεκτό το αίτημα ομόφωνα. Εύχομαι στην Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς να συνεχίσει το σπουδαίο έργο της και φυσικά στους αθλητές και στις αθλήτριες μόνο επιτυχίες εκπροσωπώντας την χώρα μας και την Καστοριά στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κόσμου».

Μαρία Αντωνίου