7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Μια καινούργια εβδομάδα ξεκίνησε και σου έχουμε επιλέξει ? ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Σκιά» (2018) σκηνοθεσία Ζανγκ Γιμού

Περιπέτεια – Η ιστορία των Τριών Βασιλείων της Κίνας στην επική περιπέτεια «Σκιά» που περιγράφει την ιστορία ενός ισχυρού Βασιλιά και του λαού του που έχουν εκδιωχθεί από την πατρίδα τους και επιθυμούν να την πάρουν πίσω.

Ο Βασιλιάς είναι άγριος και φιλόδοξος αλλά τα κίνητρα και οι μέθοδοί του είναι άγνωστα και μυστήρια.

Ο αρχιστράτηγός του είναι ένας οραματιστής που επιθυμεί διακαώς να κερδίσει τη μάχη αλλά χρειάζεται να αναπτύξει το σχέδιό του με απόλυτη μυστικότητα.

Οι γυναίκες του παλατιού αγωνίζονται να βρουν τη θέση τους σε έναν κόσμο που δεν έχει χώρο για εκείνες.

Και υπάρχει και ένας κοινός θνητός γύρω από τον οποίο στροβιλίζονται οι αδυσώπητες δυνάμεις της ιστορίας, έτοιμες να τον κατασπαράξουν.

Παίζουν: Ντενγκ Τσάο, Σουν Λι, Ζενγκ Κάι, Γκουαν Ξιαοτόνγκ.

*Open, Δευτέρα 23/01 στις 21:00

«Οι Κομπιναδόροι» (1963) σκηνοθεσία Μαρσέλ Μπλουβάλ 

Κωμωδία – Ένας κατώτερος ιεραρχικά υπάλληλος σ’ ένα γραφείο που ειδικεύεται σε δραστηριότητες τουρισμού και αναψυχής, ο Πωλ Μαρτίν, είναι φιλόδοξος και ονειρεύεται τεράστια κοινωνική άνοδο έχοντας ένα καλό λόγο γι’ αυτό. Λόγω της ερωτικής σχέσης του με την γραμματέα Σολάνζ, καθώς και με την αρραβωνιαστικιά του Ντανιέλ, δαπανά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι μπορεί να αντέξει οικονομικά.

Ευτυχώς η Ντανιέλ είναι η κόρη του επικεφαλής του τμήματός του, Μπροσάρ και έτσι ο Μαρτίν περιμένει ότι θα πάρει τη θέση του, όταν ο Μπροσάρ συνταξιοδοτηθεί.

Αλλά όταν ο Μαρτίν μαθαίνει ότι η συνταξιοδότηση του Μπροσάρ θα καθυστερήσει λόγω αλλαγής του νόμου, αποφασίζει ότι δεν μπορεί να περιμένει πλέον και σχεδιάζει να σκοτώσει όλους τους ανωτέρους του, έναν έναν, για να ανέβει έτσι ιεραρχικά

Παίζουν: Λουί ντε Φινές, Ζαν Κλοντ Μπριαλί ,Μισέλ Σερό, Αλέν Ντελον, Σοφί Ντωμιέ.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 23/01 στις 22:00

«Ο Λύκος της Wall Street» (2013) σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορτσέζε

Αστυνομική Βιογραφική Κομεντί – Εκατομμυριούχος στα 26. Κατάδικος στα 36. Η αληθινή ιστορία του Τζόρνταν Μπέλφορντ, ενός χρηματιστή από το Λονγκ Άιλαντ, ο  οποίος εξέτισε 20 μήνες στη φυλακή επειδή αρνήθηκε να συνεργαστεί σε μια μαζική υπόθεση απάτης τίτλων το 1990, που τον ενέπλεξε στην εκτεταμένη διαφθορά της Wall Street και στον εταιρικό τραπεζικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της διείσδυσης της μαφίας. Η δραματική άνοδος και πτώση του στη Γουόλ Στριτ, που συνόδευσε την ταραχώδη ζωή του, με τα ατελείωτα πάρτι, τις καταχρήσεις και τη διαφθορά.

Παίζουν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μάργκοτ Ρόμπι, Τζόνα Χιλ, Μάθιου Μακόναχι, Κάιλ Τσάντλερ.

*Alpha, Δευτέρα 23/01 στις 22:40

«Αποστολή Εξετελέσθη» (2017) σκηνοθεσία Τζέισον Χολ

Δραματική, πολεμική -Μια ομάδα Αμερικανών στρατιωτών γυρνάει σπίτι από το Ιράκ, όπου έγιναν μάρτυρες ανείπωτης βίας και παραλογισμού.

Καθώς προσπαθούν να επιστρέψουν στην καθημερινότητα ως πολίτες, βασανίζονται από τις εμπειρίες στους στα πεδία των μαχών, υποφέροντας από μετατραυματικό στρες.

Παίζουν: Μάιλς Τέλερ, Χέιλι Μπένετ, Τζο Κόουλ, Σκοτ Χέιζ, Εϊμι Σούμερ.

*Open, Δευτέρα 23/01 στις 23:30

«Απαγωγή» (2017) σκηνοθεσία Λούις Πριέτο

Θρίλερ – Μια μέρα στο πάρκο, σαν όλες τις άλλες ξαφνικά, μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν η Κάρλα αντιλαμβάνεται ότι άγνωστοι αρπάζουν τον 6χρονο γιο της, τον πετάνε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου και απομακρύνονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Το αυτοκίνητο δεν έχει πινακίδες κυκλοφορίας και η Κάρλα δεν έχει κινητό για να καλέσει την αστυνομία. Είναι μόνη και τρομαγμένη αλλά αρνείται να αφήσει τη μοίρα του γιου της στα χέρια άλλων. Της μένει μόνο μια επιλογή, αν δεν θέλει να χάσει τον παιδί της για πάντα: να καταδιώξει η ίδια το άγνωστο αυτοκίνητο.

Σε μια τρελή κούρσα ενάντια στο χρόνο, η Κάρλα ξεκινά την αναζήτησή της και τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει από το να σώσει τη ζωή του παιδιού της

Παίζουν: Χάλι Μπέρι, Σέιτζ Κορία, Κρις ΜακΤζιν, Λιου Τεμπλ.

*Star, Δευτέρα 23/01 στις 00:00

«Η Τέχνη του Πολέμου» (2000) σκηνοθεσία Κρίστιαν Ντoυγκαί

Αστυνομική, Δράσης, Περιπέτεια – Ο πρέσβης της Κίνας ενώ παρίσταται σε ένα δείπνο του ΟΗΕ για να γιορτάσουν μία εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ, πυροβολείται και πέφτει νεκρός. Ο Σο, μυστικός πράκτορας κατασκοπείας του ΟΗΕ, μη μπορώντας να αποκαλύψει τη ταυτότητά του θεωρείται ο πρώτος ύποπτος για τη δολοφονία.
Παράλληλα ένα κοντέινερ γεμάτο νεκρούς πρόσφυγες από το Βιετνάμ φτάνει στις αποβάθρες.
Ο Σο τρέχει να αναλάβει δράση και να καθαρίσει τις υποψίες από το όνομά του.

Τα πράγματα δυσκολεύουν όταν μετά από έρευνες ανακαλύπτει το σχέδιο των δολοφόνων του πρέσβη να εξοντώσουν μια ομάδα αξιωματούχων του ΟΗΕ. Θα καταφέρει ο Σο να αποτρέψει τα θανατηφόρα σχέδια τους;

Παίζουν: Γουέσλεϊ Σνάιπς, Αν Άρτσερ, Μόρι Τσάϊκιν, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Μαρί Ματίκο, Μάικλ Μπιν.

*Mega, Δευτέρα 23/01 στις 01:20

«Έμφυτο Ελάττωμα» (2014) σκηνοθεσία Πολ Τόμας Άντερσον 

Αστυνομική Κομεντί – Λος Άντζελες, δεκαετία του 1970.

Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Λάρι «Ντοκ» Σπορτέλο δέχεται την επίσκεψη της πρώην κοπέλας του, Σάσα Φέι Χέπγουορθ, που τώρα έχει σχέση με τον επιτυχημένο και πάμπλουτο μεσίτη Μίκι Γούλφμαν.

Η Σάσα ζητάει τη βοήθεια του Ντοκ επειδή η σύζυγος του Μίκι και ο εραστής της, θέλουν να τον κλείσουν σε μια ψυχιατρική κλινική ώστε να απολαύσουν την περιουσία του.

Ο ιδιόρρυθμος Ντοκ αναλαμβάνει να ερευνήσει την υπόθεση, η οποία όμως αποδεικνύεται επικίνδυνα πολύπλοκη…

Παίζουν:  Χοακίν Φίνιξ, Τζος Μπρόλιν, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Ρις Γουίδερσπουν.

*Star, Δευτέρα 23/01 στις 02:00