Από την κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου μας! Ήταν μια ευχάριστη βραδιά με μουσική και χορό και πολλούς φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά!
Ευχαριστούμε επίσης για την παρουσία τους τον βουλευτή κ. Τζηκαλάγια, τον δήμαρχο κ. Κορεντσίδη, τον αντιδήμαρχο κ. Λίτσκα για την δωρεά των κρασιών και τον χοροδιδάσκαλό μας Μιχάλη Μπινιάκο για την μουσική και το κέφι που μας πρόσφερε!
Και του χρόνου!!!
Πολιτιστικος Εξωραιστικος Συλλογος Φουντουκλη-Χλοη





















![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-218x150.jpg)







![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-100x70.jpg)






![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

