Η Ακαδημία Volley Καστοριάς έκοψε την βασιλόπιτα – [φωτογραφίες]

Για την έναρξη της νέας χρονιάς, συγκεντρωθήκαμε εκτός γηπέδου, σε ένα όμορφο περιβάλλον δημιουργώντας μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, τονίζοντας την σημασία και αξία της συλλογικότητας και της επικοινωνίας.

Η συστηματική αθλητική γυμναστική καλλιέργεια των αθλητριών είναι κύριος σκοπός του σωματείου, αλλά εκδηλώσεις και δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα, η συνεργασία και η αγωνιστικότητα είναι η κινητήριος δύναμη για την ευαισθητοποίηση των νέων προς όφελός τους και του αγαπημένου τους αθλήματος.

Οι Χορηγοί μας, ευχαριστούμε θερμά αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους οι οποίοι απλόχερα μας στηρίζουν και εμείς με τη σειρά μας την αξιοποιούμε προς όφελος όλων των τμημάτων του σωματείου, για την απαραίτητη αθλητική ένδυση, φόρμες, εμφανίσεις, προπονητικά σετ : τον Νίκο Τζήλλα ζαχαροπλαστείο ΤΖΗΛΛΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΓΡΑΜΜΗ Κ. ΤΣΑΝΤΣΟΥΡΗ, ARTION, ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ-ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ, ΠΑΝΣΙΟΝ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΑΒΕΡΝΑ, Ασφάλειες ΣΙΑΝΤΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, CIBO ΚΡΕΠΕΡΙ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ WELCOME, ΤΖΗΜΑΡΑΚΑΣ ΕΛΤΑ COURIER, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ fur and leather για την προσφορά προς κλήρωση ένα υπέροχο δερμάτινο… καθώς και τα εμπορικά καταστήματα της πόλης για την προσφορά δώρων για τη λαχειοφόρο αγορά. Είναι σημαντικό οι νέοι να έχουν κοντά τους εκτός από την οικογένεια, ανθρώπους που νοιάζονται για την εξέλιξή τους, ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα να βελτιώνουν την καθημερινότητά τους.

Εκτιμούμε ιδιαίτερα την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Καλλίνικου που ευλόγησε τη Βασιλόπιτα της Ακαδημίας, τον εκπρόσωπο του Δημάρχου κ. Ιωάννη Κορεντσίδη, αντιδήμαρχο Τουρισμού Πολιτισμού Αθανάσιο Ρήμο, την Αντιπεριφερειάρχη κα. Δέσποινα Κοζατσάνη, την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κα. Κάλλυ Κυριακίδου, των Βουλευτών του νομού κ. Ζήση Τζηκαλάγια, και της κας. Ολυμπίας Τελιγιορίδου… για το ενδιαφέρον, την υποστήριξη και τις ευχές αισιοδοξίας. Ευχαριστούμε τα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης, το Φούιτ, Μπέτσκας και Αντέννες για την εβδομαδιαία ενημερωτική αναφορά για την πορεία των πρωταθλημάτων.

Ευχαριστούμε θερμά τον Ερυθρό Σταυρό και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών για την ασφάλεια που μας προσφέρουν στους αγώνες με την παρουσία τους.

Ημέρα ευχαριστιών, μόνο ευχαριστούμε μπορούμε να πούμε σε όλους τους γονείς και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που επιλέγουν τον αθλητισμό και το άθλημα της Πετοσφαίρισης για την ενασχόλησή τους στον ελεύθερο χρόνο τους.

Οι τυχερές αθλήτριες της Ακαδημίας από τα πέντε τμήματα ήταν:

  • η Ιουλιανή ΜΙΝΙ Γ’Δ’,
  • η Αφροδίτη ΜΙΝΙ Ε’ΣΤ’,
  • η Ανθή ΠΡΟΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ,
  • η Κατερίνα από ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ και
  • η Εύα ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Ο Σεβασμιώτατος χάρισε στις αθλήτριες που έτυχαν το φλουρί από ένα βιβλίο του ” το πρώτο έτος στην Καστοριά “, επιπλέον στην μεγαλύτερη ένα χρηματικό ποσό και στη μικρότερη μια δωροκάρτα αγοράς από παιδικό κατάστημα…
ο σύλλογος στις τυχερές πρόσφερε αθλητικά είδη του βόλεϊ …

Ενημερώνουμε ότι φέτος κλείνουμε τρία χρόνια και λήγει η θητεία μας, οπότε αρχές Ιουνίου επέρχονται αρχαιρεσίες.

Αξιόλογη και άψογη η συνεργασία των μελών του διοικητικού συμβουλίου που αποτελείται: Αλεξία Καμπούρη, Φαίη Ζιώγα, Κατερίνα Ζαφειρίου, Δημήτρη Ζησιάδη, Ντότα Βλάχου, Σίμο Μάτκαρη και των προπονητών Βαγγέλη Φωτόπουλο και Γιούλα Φίλιου.

Με εκτίμηση η πρόεδρος της Ακαδημίας Πετοσφαίρισης Καστοριάς
Ελένη Ευαγγελίδου …
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ …

φωτογραφίες:

May be an image of 8 people, people standing and indoorMay be an image of 6 people, people standing and indoorMay be an image of 8 people, people standing and indoorMay be an image of 6 people, people standing and indoorMay be an image of 10 people, people standing and indoorMay be an image of 8 people, people standing and indoorMay be an image of 8 people, people standing and indoorMay be an image of 8 people, people standing and indoorMay be an image of 7 people, people standing and indoorMay be an image of 7 people, people standing and indoorMay be an image of 8 people, people standing and indoorMay be an image of 8 people, people standing, food and indoorMay be an image of 7 people, people standing and indoorMay be an image of 7 people, people standing and indoorMay be an image of 4 people, people standing and indoorMay be an image of 13 people, people standing and indoor