8 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει οκτώ ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Πινόκιο» (2019) σε σκηνοθεσία Ματέο Γκαρόν

Φαντασίας – Ο Πινόκιο, μια μαριονέτα, αρχίζει να μιλάει και να συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος. Ο δημιουργός του, ο Τζεπέτο, τον έχει σαν γιο του.

Όταν ο Πινόκιο περιπλανηθεί και χάσει το δρόμο του, θα του τύχουν έναν σωρό μπελάδες.

Στο ταξίδι της αναζήτησης του εαυτού του θα έχει για μοναδικό του σύμμαχο μια νεράιδα. Η επιθυμία του Πινόκιο, όμως, να μοιάσει στα υπόλοιπα αγόρια παραμένει.

Παίζουν: Ρομπέρτο Μπενίνι, Φεντερίκο Ιελάπι, Ρόκο Παπαλέο, Μάσιμο Κετσερίνι, Μαρίν Βακτ.

*Open, Τρίτη 07/02 στις 21:00

«Ο Ένοχος» (2018) σκηνοθεσία Γκούσταβ Μέλερ 

Αστυνομική Δραματική – Ο Άσγκερ Χολμ, αστυνομικός, τηλεφωνητής στα επείγοντα περιστατικά, απαντάει το ένα μετά το άλλο τηλεφωνήματα ρουτίνας και κλήσεις σε βοήθεια σε μια βάρδια που μοιάζει τυπική.

Μέχρι που η κλήση μιας γυναίκας που πιθανά έχει απαχθεί θα δώσει στη βραδιά μια αναπάντεχη τροπή αποκαλύπτοντας ένα έγκλημα πολύ μεγαλύτερο από αυτό που νόμιζε αρχικά. Μαζί θα φέρει στην επιφάνεια τα δικά του τραύματα.

Παίζουν: Γιάκομπ Σέντεργκρεν, Τζέσικα Ντίνανγκε, Ομάρ Σαργκάουι, Λίνα Φλιντ, Γιάκομπ Ουρλικ.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 07/02 στις 22:00

«Αδιακρισίες» (2009) σκηνοθεσία Τόνι Γκιλρόι

Κομεντί Ρομαντική – Ο πράκτορας της MI6 Ρέι Κοβάλ (Κλάιβ Όουεν) γνωρίζεται με την πράκτορα της CIA Κλερ Στάνγουικ (τζούλια Ρόμπερτς), κάπου στο Ντουμπάι.

Η έλξη είναι αστραπιαία, το πέσιμο του Κοβάλ αριστοτεχνικό, και η αντίσταση της Στάνγουικ περιορίζεται σε μερικές σκληρές κουβέντες για να βρεθούν μαζί μετά από απανωτά κοκτέιλ.

Το επόμενο πρωί η Κλερ φεύγει πρώτη, αφού πρώτα κλέψει κρατικά μυστικά από τον συνάδελφό της.
Χρόνια αργότερα, θα συναντηθούν ξανά κι ενώ εκείνη κάνει πως δεν τον θυμάται, εκείνος δεν έχει ξεχάσει το ρεζιλίκι και δεν της χαρίζεται.
Η έλξη παραμένει, αν και οι καταστάσεις έχουν αλλάξει.

Αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τον κόσμο της κυβερνητικής κατασκοπίας για να αφοσιωθούν σε ένα κόλπο που θα τους αποφέρει πολλά εκατομμύρια, αρκεί να εκμεταλλευτούν εύστοχα τον πόλεμο μεταξύ δυο ανταγωνιστικών πολυεθνικών εταιρειών.

Σε ένα παιχνίδι γάτας ποντικιού είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ποιος εξαπατά ποιον και για τους δυο πράκτορες, το μεγαλύτερο ρίσκο τους είναι ο τρόπος που χρησιμοποιεί ο ένας τον άλλο, καθώς ο έρωτας είναι κακός σύμβουλος για κατασκόπους.

Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς, Κλάιβ Όουεν, Τομ Γουίλκινσον, Πολ Τζιαμάτι, Νταν Ντέιλι, Λίζα Ρόμπερτς Γκίλαν.

*Alpha, Τρίτη 07/02 στις 22:40

«Chuck: Η Ιστορία του Πραγματικού Rocky Balboa» (2016) σκηνοθεσία Φιλίπ Φαλαρντό

Βιογραφική Δραματική – Τα αιματοβαμμένα ρινγκ που άφηνε στο πέρασμά του ήταν καθημερινότητα. Οι γυναίκες που αγαπούσαν να τον μισούν ήταν πάντα στο μυαλό του. Τα ποτά και η άσωτη ζωή τον καθόρισαν. Γνωρίστε τον Chuck, τον πραγματικό Rocky Balboa!

Η ταινία «Chuck: η Ιστορία του πραγματικού Rocky Balboa» αφηγείται την ιστορία του Chuck Wepner, ενός πωλητή αλκοολούχων ποτών από το Νιου Τζέρσεϊ, ο οποίος κατάφερε να αντέξει 15 γύρους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών του 1975 εναντίον του διασημότερου μποξέρ όλων των εποχών, Μοχάμεντ Άλι, και τελικά ενέπνευσε το πολλών δισεκατομμυρίων franchise του Rocky. Στα δέκα χρόνια του ως μπόξερ, ο Wepner υπέστη οκτώ σπασμένες μύτες, δύο knockouts και συνολικά 313 ράμματα. Αλλά οι σκληρότερες μάχες που έδωσε ήταν έξω από το ρινγκ, ζώντας μια επική ζωή γεμάτη ποτά, ναρκωτικά, άγριων θηλυκών και με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Παίζουν: Λιβ Σράιμπερ, Ελίζαμπεθ Μος, Ρον Πέρλμαν, Ναόμι Γουότς, Τζιμ Γκάφιγκαν, Μάικλ Ραπαπόρτ.

*Open, Τρίτη 07/02 στις 23:45

«Παγίδα Θανάτου» (2017) σκηνοθεσία Πολ Σόλετ

Περιπέτεια – Θρίλερ – Τρεις εγκληματίες βρίσκονται παγιδευμένοι μέσα σε μια αποθήκη, μετά από μια αποτυχημένη ληστεία. Με την αστυνομία να βρίσκεται στα ίχνη τους και την αγωνία να τους έχει κυριεύσει, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια απρόσμενη μεγαλύτερη απειλή. Η απειλή είναι ένας θανάσιμα άγριος σκύλος – δολοφόνος.

Παίζουν: Έιντριεν Μπρόντι, Τζον Μάλκοβιτς, Αντόνιο Μπαντέρας, Ρόρι Κάλκιν.

*Star, Τρίτη 07/02 στις 00:15

«Αρσενικός Ζιγκολό: Ωραίος και Ευρωπαίος» (2005) σκηνοθεσία Μάικ Μπίγκελοου

Κωμωδία – Ντιούς Μπιγκαλο: Ο άνθρωπος που ντροπιάζει το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο!
Αυτή τη φορά, ο ζιγκολό Ντους πηγαίνει στην Ευρώπη για να βοηθήσει το πρώην αφεντικό και μέντορά του, Τι Τζέι, που βρίσκεται μπλεγμένος σε μια ύποπτη υπόθεση δολοφονίας με θύματα μερικούς από τους πιο περιζήτητους ζιγκολό της Ευρώπης.

Αλλά μπορεί η Ευρώπη και οι γυναίκες της να επιζήσουν από ένα τέτοιο καταστροφικό τσουνάμι;

Παίζουν: Ρομπ Σναϊντερ, Έντι Γκρίφιν, Κώστας Σόμμερ.

*Mega, Τρίτη 07/02 στις 01:20

«Σκοτεινά Εγκλήματα» (2016) σκηνοθεσία Αλέξανδρος Αβρανάς

Αστυνομικό θρίλερ –  Ο Τάντεκ, ένας αστυνομικός ανακαλύπτει τρομερές ομοιότητες ανάμεσα σε μια άλυτη υπόθεση δολοφονίας και ένα αστυνομικό μυθιστόρημα του Κρίστοφ Κόζλοφ. Πιστεύει πως ο δολοφόνος είναι ο συγγραφέας, καθώς μέσα στο βιβλίο περιγράφεται η δολοφονία πριν καν γίνει. Έτσι, ο Τάντεκ προσπαθεί να συνδέσει τον συγγραφέα με το έγκλημα, ενώ στην πορεία γίνεται εμμονικός με τον συγγραφέα και την σύντροφό του.

Παίζουν: Τζιμ Κάρεϊ, Μάρτιν Τσόκας, Σαρλότ Γκένσμπουργκ, Βλαντ Ιβάνοφ, Κάτι Ούτινεν.

*Alpha, Τρίτη 07/02 στις 01:30

«Απαγορευμένο Έδαφος» (1997) σκηνοθεσία Ντάρελ Ρόοντ

Αστυνομική Δραματική Δράσης – Μετά από πολλά χρόνια και κατά την περίοδο της ανόδου του Νέλσον Μαντέλα στην εξουσία, ο Βούζι Μαντλάζι επιστρέφει στο χωριό του, στη Νότιο Αφρική, όπου είχε εγκαταλείψει για να εγκατασταθεί στις ΗΠΑ, εξαιτίας της δίωξής του από το καθεστώς του απαρτχάιντ.

Εκεί συναντά τον αδελφό του, Έρνεστ, ο οποίος τον πληροφορεί πως ο άλλος αδελφός τους, ο Στίβεν, έχει εξαφανιστεί εδώ και καιρό. Οι έρευνες του Βούζι τον οδηγούν στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Εκεί συναντά την Κάρεν, στριπτιζέζ και πρώην κοπέλα του αδελφού του. Μέσα από πολλές περιπέτειες, ο Βούζι θα διαπιστώσει πως δεν έχουν αλλάξει πολλά από την εποχή του απαρτχάιντ, όσον αφορά τις συνθήκες διαβίωσης και τα δικαιώματα των μαύρων..

Παίζουν: Ice Cube, Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Βιγκ Ρέιμς, Ρον Σμέρτζακ, Ροσλιν Μοραπέντι, Γκρεγκ Λάτερ.

*Star, Τρίτη 07/02 στις 02:15